Ποδόσφαιρο

Α' Πορτογαλίας: AVS SAD - Φαρένσε, κακή μακριά από την έδρα της!

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:32

Πέφτει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Λίγκα Πορτουγκάλ, με την AVS να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση. 

Α' Πορτογαλίας: AVS SAD - Φαρένσε, κακή μακριά από την έδρα της!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση AVS SAD - Φαρένσε.

Ώρα: 22:15- Κωδ. ΟΠΑΠ: 708

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

AVS SAD

Η AVS είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά στον παράγοντα έδρα γα να επιβιώσει στα μεγάλα σαλόνια. Στο Άβες μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρία ματς, αλλά σε ισάριθμες εξόδους έχει υποστεί μόνο ήττες. Ακόμα και έτσι βρίσκεται στον αφρό και φυσικά θα παραμείνει εκεί να πάρει και το στοχευμένο παιχνίδι με την ουραγό Φαρένσε. Στο γήπεδό της κρατά χαμηλό τέμπο, προσέχει την άμυνα και αναζητά ένα γκολ που θα κάνει τη διαφορά.

Φαρένσε

Η Φαρένσε είχε στοχεύσει το ματς μ ε την Αρούκα αλλά και εκεί όλα πήγαν ανάποδα. Πολύ άγχος, πάνω που πήγε να πιέσει στο τελευταίο δεκάλεπτο το0υ πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε γκολ και τα πάντα τελείωσαν, Έξι ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η απόλυση του Ζοζέ Μότα ήταν δεδομένη, στη θέση του προσλήφθηκε ο 37χχρονος Τοζέ Μαρέκο που πέρσι έκανε καλή δουλειά στην Ζιλ Βιθέντε. Μόνο ένα γκολ ενεργητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.87 3.45 3.85 1.85 1.84 1.3 3.15 1.72 1.95 1.22 1.27 1.82
AVS SAD - Φαρένσε / Εκτίμηση

Πολύ κακή εκτός έδρας η Φαρένσε. Ακόμα και η έλευση νέου προπονητή δεν είναι προϋπόθεση πως θα δείξει άλλη εικόνα. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και είναι αρκετά προσεκτικοί στην άμυνά τους. Under 2.5 (1.87) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr