Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: H Λουγκάνο τον πρώτο λόγο!

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:04

Εύκολη επικράτηση αναμένουμε από τη Λουγκάνο σήμερα απέναντι στην αδύναμη Ιβερντόν. 

Α' Ελβετίας: H Λουγκάνο τον πρώτο λόγο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΖΥΡΙΧΗ – ΣΙΟΝ

Με τέσσερα γκολ και το κεφάλι κάτω αποχώρησε η Ζυρίχη από την έδρα της Σεν Γκάλεν. Δεν κατάφερε να προβάλει την δέουσα αντίσταση ώστε να κερδίσει κάτι και το πλήρωσε ακριβά. Δεν ήταν το ίδιο ανταγωνιστική με την αντίπαλό της και το γκολ που πέτυχε μάλλον μοιάζει ως επιτυχία. Πάντως αυτή είναι η πρώτη μαύρη κηλίδα της φετινής χρονιάς, αφού ηττήθηκε για πρώτη φορά, παραμένοντας όμως στη κορυφή της βαθμολογίας. Εκτός οι Τσάβα (μ), Περέα (ε) και Γκουρέ (ε).

Η Σιόν συνέχισε το θετικό της σερί για μία αγωνιστική. Κόλλησε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στη Λουγκάνο, σε ένα ματς που οι φίλοι των δύο ομάδων περίμεναν ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα. Υπήρχαν φάσεις στο ματς αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν εμφανίστηκε αποτελεσματική. Βάση εικόνας του ματς πάντως, η ισοπαλία ευνοεί κυρίως τη Σιόν. Η ομάδα είναι μέσα στην 6άδα αυτή τη στιγμή και δείχνει αρκετά θαρραλέα για να πάει μέχρι τέλους. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση η Ζυρίχη, είναι στις πρώτες θέσεις και εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά δυαντή. Η Σιόν όμως είναι ανταγωνιστική ομάδα που μπορεί να σκοράρει κι ας είναι μακριά από την έδρα της. Over 2.5 (1.70) στη Betsson.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ

Η Λουγκάνο ήταν αρκετά καλή στην έδρα της Σιόν, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και τελικά έμεινε στο 0-0. Έπαιξε αρκετά καλά μέσα σε μία δυνατή έδρα όπως εξελίσσεται αυτή της Σιόν τη φετινή χρονιά. Απείλησε, δημιούργησε αλλά της έλειψε η τελική εκτέλεση. Μπορεί να φανεί λίγο διαφορετική στη σύνθεσή της καθώς έρχεται και παιχνίδια για το παιχνίδι του Κόνφερενς Λιγκ. Βρίσκεται σε τριπλή ισοβαθμία στη κορυφή της βαθμολογίας και δείχνει πως μπορεί να κάνει ανάλογη χρονιά με τη περσινή.

Η Βιντερτούρ πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας της Γιουνγκ Μπόις στην Ευρώπη. Έχασε από τα νεαρά αγόρια με σκορ 1-4 μέσα στο σπίτι της. Πέτυχε και έναν Μοντέιρο ο οποίος ήταν εξαιρετικός και πέτυχε χατ τρικ. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια και αυτή στο κύπελλο κόντρα σε μικρότερο αντίπαλο. Είναι από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό κι ας βρισκόμαστε τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Λουγκάνο έχει τον πρώτο λόγο εδώ καθώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της. Η Βιντερτούρ θα παίξει δυνατά για φαβορί υποβιβασμού και σε τέτοιες έδρες έχει πρόβλημα. 1 (1.50) στη Betsson.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Λουκέρνη τη περασμένη αγωνιστική όπου και κέρδισε με 2-3 τη Σεν Γκάλεν. Η νίκη αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, από τη στιγμή που έχανε με 2-0 και το γύρισε σε 2-3. Μάλιστα τα δύο τελευταία γκολ τα πέτυχε στο 80’ και στο 88’. Τρομερή ανατροπή η οποία θα δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση στην ομάδα. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και έχει πραγματοποιήσει τρομερή εκκίνηση μέχρι στιγμής. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Η Βασιλεία τη περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε από τη Ζυρίχη με 0-2 εντός έδρας, χαλώντας έτσι ένα τρομερό σερί που είχε φτιάξει. Δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της σίγουρα, αλλά δεν ήταν και τόσο κακή σε συνολική εικόνα, Η Ζυρίχη ήταν λίγο πιο επικίνδυνη και σίγουρα πιο εύστοχη. Αυτό της έδωσε και το τρίποντο. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τη Βασιλεία στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Δεν μπλέκουμε με σημείο και θα ακούσουμε τη προϊστορία, η οποία δείχνει αμφίτερμα. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 14 7 4 2 1 14 9 5
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 14 7 4 2 1 14 9 5
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 14 7 4 2 1 12 8 4
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 13 7 4 1 2 16 9 7
5 Σερβέτ Σερβέτ 13 7 4 1 2 12 15 -3
6 Σιόν Σιόν 11 7 3 2 2 10 6 4
7 Βασιλεία Βασιλεία 10 7 3 1 3 15 8 7
8 Λωζάνη Λωζάνη 7 7 2 1 4 11 16 -5
9 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 6 7 1 3 3 11 15 -4
10 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 5 7 1 2 4 9 13 -4
11 Ιβερντόν Ιβερντόν 5 7 1 2 4 7 13 -6
12 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 4 7 1 1 5 4 14 -10
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr