Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: Περίπατος για τη Κοπεγχάγη!

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:55

Ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα της χρονιάς αναμένεται να έχει η Κοπεγχάγη σήμερα. 

Α' Δανίας: Περίπατος για τη Κοπεγχάγη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Η Άαλμποργκ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στη ποιοτική Κοπεγχάγη. Ηττήθηκε με 2-0 καθώς το εμπόδιο της ήταν υψηλότερο. Δεν ήταν καθόλου καλή στο ματς και ήταν έρμαιο των ορέξεων των πρωτευουσιάνων. Άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ανέβασε ακόμη περισσότερο στροφές η Κοπεγχάγη και ήταν αδύνατο να αντισταθεί. Πρώτη ήττα αυτή μετά από ένα μίνι σερί τριών νικών και επιστρέφει στη κανονικότητα εδώ, ψάχνοντας μια νίκη. Εκτός ο αμυντικός Οκόα.

Μεγάλη νίκη πήρε η Σοντέρισκε επί της Βέιλε, σε ένα ματς που έπρεπε θεωρητικά να πάρει το τρίποντο. Δυσκολεύτηκε πολύ αλλά τελικά τα κατάφερε Μάλιστα σκόραρε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων για να κάνει το τελικό 1-1. Η Βέιλε τα έπαιζε όλα για όλα για να μη χάσει το πρώτο της βαθμό, αλλά τελικά λύγισε. Σημαντική ανάσα για τη Σοντέρισκε στη μάχη της παραμονής. Όπως δείχνει εξάλλου θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν στα χαμηλά στρώματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άαλμποργκ προβλημάτισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της με την εικόνα της και θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Η Σοντέρισκε είναι απρόβλεπτη ομάδα που στη καλή της μέρα μπορεί να τους κερδίσει όλους. Over 2.5 (1.70) στη Betsson.

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Η Μίντιλαντ στάθηκε τυχερή στο παιχνίδι κόντρα στη Ράντερς. Έχανε μέχρι το 90ο λεπτό, αλλά στην επόμενη φάση σκόραρε για το τελικό 2-2. Έτσι μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες που είχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφερε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά ισοπαλία αυτή τη φορά. Μπορεί φυσικά να είχε το μυαλό της και στην ευρωπαϊκή μάχη που είχε μεσοβδόμαδα απέναντι στη γερμανική Χόφενχαϊμ. Εκεί στάθηκε στο ύψος της και πήρε την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη μαχητική γερμανική ομάδα. Εκτός οι Παουλίνιο (α), Σόρενσεν (α), Όλσον (μ), Οσόριο (μ), Μάρονι (μ) και Τσο (ε).

Η Βίμποργκ έρχεται με περίσσεια ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι, αφού κέρδισε τη περασμένη αγωνιστική τη Νόρτζελαντ σε ένα μοναδικό παιχνίδι. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα μαγικό διάστημα για την ίδια. Είχε εξαιρετική παρουσία και κατάφερε να μείνει όρθια στη πίεση της φιλοξενούμενης. Αυτή η νίκη μάλιστα την έθεσε πάνω από τη Νόρτζελαντ στη βαθμολογία για λίγο. Αυτό ήταν το 6ο σερί θετικό αποτέλεσμα για την ίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μας προβληματίζει μόνο το γεγονός ότι η Μίντιλαντ έχει ευρωπαϊκό ματς στη συνέχεια. Πάντως ο άσος προσφέρεται σε καλές τιμές και δεν περνάει απαρατήρητος, για μια ομάδα που παραμένει αήττητη. 1 (1.70) στη Betsson.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ

Η Λίνγκμπι αγωνίστηκε κόντρα στην Άαρχους τη περασμένη αγωνιστική και παρότι δεν είχε καλή παορυσία, κατάφερε και τσίμπησε τον βαθμό της ισοπαλίας. Η Άαρχους την έπαιζε μονότερμα, αλλά αποδείχθηκε παντελώς άστοχη. Μετά από δύο σερί ήττες πήρε το θετικό αποτέλεσμα μετά κόπων και βασάνων. Αυτή ήταν η 3η της ισοπαλία στο πρωτάθλημα αλλά παραμένει στη προτελευταία θέση στη βαθμολογία. Εντός έδρας σε πέντε παιχνίδια μετράει τέσσερα no goal. Χωρίς απουσίες.

Σε πολύ σημαντικό αποτέλεσμα προχώρησε η Σίλκεμποργκ τη προηγούμενη αγωνιστική. Αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 απέναντι στη ποιοτική Μπρόντμπι. Το ματς ήταν καταιγιστικό με πολλές φάσεις και γκολ. Το 67ο λεπτό η Μπρόντμπι πήρε το προβάδισμα με 2-3, αλλά τέσσερα λεπτά μετά έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η Σίλκεμποργκ δεν έχασε χρόνο και ισοφάρισε άμεσα, ένα λεπτό μετά. Έτσι κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από μία πολύ δυνατή πρωταθλήματος. Πλήρης η αποστολή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πιο καλή και ποιοτική ομάδα η Σίλκεμποργκ. Έχει το προβάδισμα σήμερα έναντι της Λίνγκμπι η οποία δεν είναι στα καλύτερά της. 2X & over 1.5 (1.75) στη Βetsson.

ΒΕΙΛΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Η Βέιλε συνέχισε το βιολί της για μία ακόμη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Σοντέρισκε. Δεν άλλαξε κάτι για την ομάδα της Βέιλε, η οποία παραλίγο να πάρει τον πρώτο της βαθμό, αλλά τον έχασε μέσα από τα χέρια της στη τελευταία φάση του ματς. Ούτε εδώ φάνηκε προσεκτική και συγκεντρωμένη και το πλήρωσε. Έτσι σε 9 παιχνίδια πρωταθλήματος έφτασε σε ισάριθμες ήττες. Αγωνιστικά δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, αλλά και πάλι αυτό δεν δείχνει να τη βοηθάει.

Η Κοπεγχάγη έκανε τη δουλειά της αθόρυβα και κέρδισε την Άαλμποργκ με 2-0. Έτσι επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την ήττα από τη Μίντιλαντ. Προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της αμυντικής της λειτουργίας, αυτή τη φορά το κατάφερε πάντως. Είναι 3η στη βαθμολογία, τέσσερις βαθμούς μακριά από τη κορυφή, αλλά μπορεί να επιστρέψει δυνατά. Είχε παιχνίδι για το κύπελλο τη Πέμπτη κόντρα στη Κόγκε. Δύο ήττες μετράει στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν τίθεται θέμα. Η Βέιλε δεν βλέπεται και δεν υπάρχει λόγος να κοντράρουμε τη Κοπεγχάγη. 2 (1.40) στη Betsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 21 9 6 3 0 19 10 9
2 Άαρχους Άαρχους 18 9 5 3 1 22 8 14
3 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 17 9 5 2 2 17 10 7
4 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 17 9 5 2 2 19 13 6
5 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 15 9 4 3 2 19 13 6
6 Ράντερς Ράντερς 13 9 3 4 2 14 13 1
7 Βίμποργκ Βίμποργκ 12 9 3 3 3 20 17 3
8 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 12 9 3 3 3 16 17 -1
9 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 9 9 3 0 6 7 20 -13
10 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 8 9 2 2 5 9 17 -8
11 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 6 9 1 3 5 5 11 -6
12 Βέιλε Βέιλε 0 9 0 0 9 6 24 -18
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr