Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Δύο δυνατοί άσοι με λογική!

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:39

Tρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα από τη Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας. 

Α' Αυστρίας: Δύο δυνατοί άσοι με λογική!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – WSG ΤΙΡΟΛ

Η Βόλφσμπεργκερ έκανε τα πάντα σωστά στον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς. Νίκησε δίκαια την πρωταθλήτρια και την προσπέρασε στην βαθμολογία. Στο ματς που έρχεται ο κόουτς Κούμπαουερ θα γράψει ιστορία καθώς θα είναι το ματς νούμερο 739 ως παίκτης και προπονητής στην Αυστριακή Μπούντεσλιγκα και θα πάρει το ρεκόρ από τον Χέριμπερτ Βέμπερ. Η Βόλφσμπεργκερ είναι δεύτερη και αήττητη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (3/1/0). Εντός έχει πέντε σερί Goal/Goal. Αμφίβολος ο βασικός αμυντικός χαφ Όμιτς (5 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Παίζει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα μετά την μάχη μεσοβδόμαδα με την Χάρτμπεργκ. Η ομάδα του κόουτς Σέμλιτς έχει δείξει ότι έχει τις ικανότητες για να πάρει αποτελέσματα. Έχει όμως την χειροτερη επίθεση σε παραγωγικότητα στο πρωτάθλημα και αυτό το κάνει δύσκολο. Μακριά από το γήπεδό της έχει ηττηθεί σε πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος για τον αγώνα ο επιθετικός Άνσελμ. Τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σέρμερ πλήγμα για τον τρόπο προπόνησης είπε ο κόουτς.

EKTIMHΣΗ: Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. 1 (1.67) στη Betsson.

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Ο νέος προπονητής Μάνφρεντ Σμιντ έκανε το ντεμπούτο μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με την Τιρολ. Θα χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσουν οι παίκτες το νέο προπονητή αλλά έχουν μπροστά τους ένα δεύτερο, αρκετά κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι. Στο γήπεδό της η Χάρτμπεργκ έχει καταφέρει να πετύχει μόνο μια νίκη στους τελευταίους έντεκα αγώνες (1/4/6). Δέχεται γκολ στους τελευταίους δέκα αγώνες εντός. Οι απουσίες για το παιχνίδι είναι στην επίθεση καθώς λείπουν οι Χάβελ (3 ματς) και Σβαρτς (4 ματς) λόγω τραυματισμών.

Λίγα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι από την ομάδα του κόουτς Στάντφεστ με δίκαιο αποτέλεσμα στο φινάλε την ήττα από την εντυπωσιακή Μπλάου-Βάις Λίντσερ. Συνεχίζει το σερί των κακών εμφανίσεων επιθετικά και έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (0/2/2). Τα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν λήξει στο Under 2,5 γιατί συνεχίζει να έχει καλή αμυντική λειτουργία. Εκτός έδρας έχει πέντε Goal/Goal στα έξι τελευταία ματς. Στα θετικά για τον κόουτς Στάντφεστ ότι δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα.

EKTIMHΣΗ: Με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία έρχονται οι γηπεδούχοι μετά και τη μεσοβδόμαδη νίκη τους. Θεωρούμε πως είναι πιο κοντά στη νίκη και οι τιμές του άσου είναι εξαιρετικές. 1 (2.20) στη Betsson.

ΓΚΡΑΤΣΕΡ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ

Ένα χαμένο παιχνίδι η Γκράτσερ το έκανε ντέρμπι. Έχασε πάντως δίκαια από την Λίντσερ καθώς αμυντικά δεν ήταν σε καθόλου καλή ημέρα η ομάδα του κόουτς Μέσνερ. Παραμένει χωρίς νίκη (0/4/3) αλλά συνεχίζει να δείχνει μαχητικό πνεύμα και να παλεύει όλα τα ματς. Ο τρόπος που πρεσάρει ψηλά την βοηθάει να σκοράρει με συνέπεια και για αυτό μετράει έξι Goal/Goal και πέντε Over 2,5 στις επτά αναμετρήσεις που έχει δώσει φέτος. Σημαντική απουσία είναι ο μέσος Σάτιν (5 ματς/2 ασίστ).

Κατάφερε με ένα αστείο πέναλτι που έκανε η Χάρτμπεργκ στην τελευταία φάση του αγώνα, να κλέψει την ισοπαλία σε ματς που έπαιζε με παίκτη λιγότερο για είκοσι λεπτά. Ικανοποιημένος ο κόουτς Πέτερ Πάκουλτ με όσα είδε στο γήπεδο από την ομάδα του η οποία κρατάει το αήττητο σερί το οποίο φτάνει πλέον τους τρεις αγώνες (2/1/0). Έχει δώσει δύο συνεχόμενα Goal/Goal και Over 2,5. Νέα απώλεια είναι ο τιμωρημένος στόπερ Γκέζος (6 ματς). Κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού.

EKTIMHΣΗ: Σε καλή επιθετική κατάσταση και οι δύο ομάδες, μπορούν να σκοράρουν με ευκολία, αλλά δέχονται επίσης γκολ με τον ίδιο τρόπο. G/G & over 2.5 (1.90) στη Βetsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 14 7 4 2 1 10 8 2
2 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 13 7 4 1 2 18 10 8
3 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 13 7 4 1 2 12 9 3
4 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 13 7 4 1 2 10 10 0
5 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 10 5 3 1 1 11 6 5
6 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 9 7 2 3 2 10 9 1
7 Αλτάχ Αλτάχ 8 7 2 2 3 8 8 0
8 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 8 6 2 2 2 8 10 -2
9 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 6 7 2 0 5 9 14 -5
10 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 6 6 1 3 2 6 8 -2
11 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 5 7 1 2 4 4 9 -5
12 Γκράτσερ Γκράτσερ 4 7 0 4 3 10 15 -5
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr