Ποδόσφαιρο

Α' Βελγίου: Ελκυστικές τιμές με αξία

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:20

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 9η αγωνιστική στην κορυφαία κατηγορία του Βελγίου και θα πάμε με ελκυστικές τιμές, που έχουν λογική.

Α' Βελγίου: Ελκυστικές τιμές με αξία

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Βελγίου.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΜΠΕΙΡΣΧΟΟΤ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον αρχηγό Αλντεβέιρελντ που “χτύπησε” δις από στατικές φάσεις και διαμόρφωσε μάλιστα το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις, η Αντβέρπ “απέδρασε” από το “Κάουπχε” σε ένα μοιρασμένο ματς. “Έχτισε” έτσι ψυχολογία ενόψει ντέρμπι καθώς “τρέχει” ένα 2-1-0 και επέστρεψε στην καταδίωξη των πρωτοπόρων. Under τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς, δεν προλαβαίνει ο βασικός μέσος Σκοτ, ανέτοιμοι οι ενίοτε βασικοί Μπαλικβίσα (εξτρέμ) και Ρίντεβαλντ (μεσοαμυντικός).

Κατρακύλας συνέχεια για τη Μπέιρσχοοτ που... παραδόθηκε στις ορέξεις της Σιντ Τρουίντεν σε ένα ακόμα αποκαρδιωτικό αποτέλεσμα. Οι νεοφώτιστοι που δέχτηκαν γκολ στο πρώτο τέταρτο για 6η φορά φέτος, μετρούν επτά σερί ήττες, παραμένουν στην τελευταία θέση και οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί την... έπεσαν στην αποστολή μετά το τελευταίο ματς. Ο Ντιρκ Κάουτ παίζει το... κεφάλι του στο ντέρμπι μίσους με την Αντβέρπ έχοντας ως μοναδικό... σύμμαχο τη βαριά αποζημίωση που θα λάβει σε περίπτωση απόλυσης. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Bρίσκει ρυθμό η Αντβέρπ και ανεβαίνει. Η ψυχολογία είναι σε καλά επίπεδα και έχει την ευκαιρία κόντρα στην τελευταία της βαθμολογίας Μπέιρσχοοτ να πάρει ένα εύκολο τρίποντο, για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής. 1/1 σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

ΟΥΝΙΟΝ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ

Μια από τα ίδια για την Ουνιόν που αν και καλύτερη, έδειξε και πάλι αδυναμίες στο σκοράρισμα και κόλλησε στην ισοπαλία με τη Σταντάρ. Δεν έχει πιάσει τα περυσινά επίπεδα απόδοσης, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, όπου δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει και μοιραία παραμένει καθηλωμένη στα χαμηλά. Την Πέμπτη είχε απαιτητικό εκτός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1. Ανέτοιμος ο χρήσιμος Τεκλάμπ, εκτός πλάνων ο βασικός πέρυσι μέσος, Λαπουσίν.

Η Κορτράικ ξεκίνησε ορεξάτη, σταδιακά έχασε μέτρα αλλά βρήκε γκολ για να δεχτεί πάντως σχεδόν άμεσα την ισοφάριση και να ρίξει το τέμπο, δείχνοντας ικανοποιημένη με τον βαθμό. Δεν πατά γερά στα πόδια της πάντως έχοντας συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη που μοιραία την έχουν εγκλωβίσει στα χαμηλά. Η διοίκηση διέψευσε τάσεις φυγής του τεχνικού Αλεξάντερσον προς την Κάρντιφ. Χάνει τρίτο σερί ο βασικός στόπερ Φούτζι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση ανάμεσα δύο ομάδες που δεν πατάνε καλά στα πόδια τους. Η μεγάλη απογοήτευση φυσικά είναι η Ουνιόν, που βάσει της ποιότητάς της προβληματίζει αρκετά. Το ζευγάρι αυτό μας έχει προσφέρει στα πέντε τελευταία μεταξύ τους ματς πολλά γκολ, οπότε εκεί θα στηριχθούμε. Over 2.5 σε απόδοση 1.74 από την Betsson.

ΓΑΝΔΗ - ΛΕΟΥΒΕΝ

Η Γάνδη αγωνίστηκε το βράδυ της Πέμπτης σε εξ αναβολής αναμέτρηση με την Σερκλ Μπριζ και γνώρισε την ήττα με 2-1. Προηγήθηκε το επιβλητικό (4-2) στην έδρα της περυσινής πρωταθλήτριας που πιστοποίησε τη βελτίωση της καθώς μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, “έτρεξε” ένα εξαιρετικό 3-1-0 μέχρι το ματς της Πέμπτης. Ακολουθεί απαιτητικό εκτός έδρας ματς με τη Τσέλσι στη πρεμιέρα του Κόνφερενς Λιγκ. Αμφίβολος ο βασικός Κουμς (μέσος) και ο χρήσιμος Γκαμπόρ (στόπερ), ανέτοιμος ο νεοφερμένος Ομγκμπα (μεσος).

Η Λέουβεν είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε να επιστρέψει στο σκορ για να σώσει τον βαθμό κόντρα στη Κόρτραϊκ σε ένα μάλλον μοιρασμένο ματς. Φέτος, παρουσιάζεται σταθερά μαχητική και ανταγωνιστική όπως μαρτυρούν και οι πέντε ισοπαλίες (περισσότερες στην κατηγορία) αν και θα χρειαστούν αρκετά περισσότερα για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Χωρίς νέα προβλήματα, θα αργήσει να επιστρέψει ο βασικός στο ξεκίνημα της σεζόν, Πλέτινξ (στόπερ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γάνδη έχει στο μυαλό της και το απαιτητικό ευρωπαϊκό ματς με την Τσέλσι, οπότε κόντρα στη μαχητική Λέουβεν δεν θα έχει τόσο εύκολο βράδυ. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα της ισοπαλίας, οπότε θα πάμε σε μια ελκυστική τιμή. Χ σε απόδοση 4.15 από την Betsson.

ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Η Σερκλ Μπριζ υποδέχτηκε τη Γάνδη το βράδυ της Πέμπτης ψάχνοντας απεγνωσμένα λύσεις και πήρε τη νίκη με 2-1. Είχε προηγηθεί η ήττα από τη Μαλίν που πιστοποίησε το ντεφορμάρισμα της καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και παραμένει εγκλωβισμένη στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Ακολουθεί η ιστορική πρεμιέρα στο Κόνφερενς (Σεν Γκάλεν, εντός έδρας). Σταθερά εκτός ο αμυντικός Ούτκους, δεν αναμένεται να προλάβει ο εξαιρετικός Μίντα (μέσος).

Εντυπωσιακό διπλό για τη Σιντ Τρούιντεν που “χτύπησε” νωρίς στην Αμβέρσα, στο φινάλε εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της Μπέιρσχοοτ με δύο ακόμα γκολ και θριάμβευσε στο “Κιλστάντιον”. Εμφανώς βελτιωμένη μετά την αλλαγή τεχνικού καθώς μετρά δύο στα δύο με τον Φελις Μαζού στον πάγκο και απέκτησε... ελπίδα για τη συνέχεια. OVER τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς, δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιντ Τρούιντεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και κόντρα στην Σερκλ Μπριζ που έχει συνεχόμενα ματς και Ευρώπη μπροστά της έχει την ευκαιρία να κάνει τη ζημιά. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο σερί νίκες και είναι είναι αήττητοι σε πέντε συνεχόμενα ματς. Κάτι λέει αυτό. Ισοπαλία ή Σιντ Τρούιντεν σε απόδοση 2.20 από την Betsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024First Division A: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκενκ Γκενκ 19 8 6 1 1 18 10 8
2 Κλαμπ Μπριζ Κλαμπ Μπριζ 14 9 4 2 3 15 11 4
3 Σαρλερουά Σαρλερουά 14 9 4 2 3 12 9 3
4 Αντβέρπ Αντβέρπ 13 8 4 1 3 13 7 6
5 Γάνδη Γάνδη 13 8 4 1 3 14 9 5
6 Άντερλεχτ Άντερλεχτ 13 8 3 4 1 9 7 2
7 Σταντάρ Λιέγης Σταντάρ Λιέγης 12 8 3 3 2 4 3 1
8 Βέστερλο Βέστερλο 11 8 3 2 3 16 15 1
9 Μαλίν Μαλίν 11 8 3 2 3 12 12 0
10 Ντέντερ Ντέντερ 11 8 3 2 3 12 14 -2
11 Λέουβεν Λέουβεν 11 8 2 5 1 10 7 3
12 Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ 10 8 2 4 2 7 7 0
13 Σεντ Τρούιντεν Σεντ Τρούιντεν 9 8 2 3 3 11 16 -5
14 Κόρτραϊκ Κόρτραϊκ 8 8 2 2 4 6 12 -6
15 Σερκλ Μπριζ Σερκλ Μπριζ 7 8 2 1 5 10 16 -6
16 Μπεερσχότ Βιλρίτζκ Μπεερσχότ Βιλρίτζκ 1 8 0 1 7 6 20 -14
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr