Ποδόσφαιρο

Premier League: Σε τρελή φόρμα ο Χάαλαντ

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:21

Ο Νορβηγός καλείται να «κουβαλήσει» τη Σίτι, μετά τους τραυματισμούς των Ρόδρι και Ντε Μπρόινε και θα τον εμπιστευθούμε σε ειδική επιλογή στην εξόρμηση των πρωταθλητών στο Νιουκάστλ.

Premier League: Σε τρελή φόρμα ο Χάαλαντ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Νιούκαστλ, δεν έπαιξε μεσοβδόμαδα στο Γουίμπλεντον για το Λιγκ Καπ, λόγω κακοκαιρίας και δεν είχε ευκαιρία να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την πρώτη ήττα της. Η ομάδα του Έντι Χάου, πληρώνει γκολ – γκολ πέντε συνεχόμενα παιχνίδια, ο Χ. Μπαρνς, σκοράρει στα τρία τελευταία. Πέρσι έπαιξε τέσσερις φορές σε όλες τις διοργανώσεις με Σίτι, έχασε τις τρεις, κέρδισε μία εντός, ενώ ο Ίσακ σκόραρε σε δύο ματς. Eκτός οι μπακ Μπότμαν, Λάσελς, ο μέσος Μάιλι και ο επιθετικός Γουίλσον, αμφίβολος ο επιθετικός Ίσακ.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, κέρδισε 2-1 με αλλαγές εντός τη Γουότφορντ στο Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πρώτη απώλεια πόντων, αλλά είναι κορυφή με αήττητο 28 αγώνων και σε όλα τα φετινά ματς έχει σκόρερ τον Χάαλαντ. O Mπ. Σίλβα, σκόραρε πέρσι σε δύο από τα τέσσερα ματς με Νιούκαστλ. Ακολουθεί Σλόβαν εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τεράστια απώλεια ο κορυφαίος μέσος Ρόδρι, εκτός οι Μπομπ (μέσος), Ακέ (μπακ) και ο πολύτιμος μέσος Ντε Μπρόινε.

EKTIMHΣΗ: Η Σίτι καλείται να αντιδράσει χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες της στο κέντρο, αλλά έχει τον Χάαλαντ σε δαιμονιώδη φόρμα και μπορεί να πληγώσει μία άμυνα που δέχεται πολλές ευκαιρίες. Ο Νορβηγός πληρώνει 2.62 για 2+ τελικές, με τη Novibet.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα κέρδισε 5-1 εντός την Μπόλτον στο Λιγκ Καπ με τον Στέρλινγκ να ανοίγει λογαριασμό και παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Γκάμπριελ σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές με κεφαλιά από κόρνερ του Σάκα, ο Μαρτινέλι σκοράρει δύο σερί με Λέστερ. Ακολουθεί Παρί εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός Τομιγιάσου, Τίρνι, Ζιντσένκο (μπακ) και Μερίνο, Όντεγκααρντ (μέσοι), επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Τροσάρ. Αμφίβολος ο βασικός τερμ. Ράγια (σε ετοιμότητα ο Νέτο) και ο μπακ Γουάιτ.

Η Λέστερ, χρειάστηκε τα πέναλτι μεσοβδόμαδα για να αποκλείσει τη Γουόλσολ, εκτός έδρας στο Λιγκ Καπ (κ.α. 0-0) και συνεχίζει τις μέτριες εμφανίσεις, καθώς και στο πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες σε πέντε αγωνιστικές, ενώ πληρώνει πάντα γκολ – γκολ. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, δεν έχει πλέον τρίποντο σε δέκα σερί ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την προηγούμενη θητεία στην κατηγορία. O Μαβντιντί σκοράρει δύο σερί ματς πρωταθλήματος. Εκτός Στόλαρτσικ, Βέστεργκααρντ (μπακ), Ντάκα (επιθετικός).

EKTIMHΣΗ: Η Άρσεναλ ισχυρότατο φαβορί, δύσκολα θα στραβοπατήσει. Συνδυάζουμε τον χαμηλό άσο, με ασίστ του Σάκα, που το έχει κάνει στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Άσος με ασίστ του Άγγλου, πληρώνει 3.02 στην Betsson.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Μπρέντφορντ, δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος, σκοράρει πριν τα 30 πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά δέχεται ανατροπή. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, πετυχαίνει γκολ σε όλα τα επίσημα φέτος εκτός από ένα, αλλά από την άλλη έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία. Οι δύο νίκες της στο πρωτάθλημα είναι εντός, με τον Μπεμό να σκοράρει σε αμφότερες. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, οι μέσοι Γένσεν, Ντασίλβα και οι επιθετικοί Νούνες, Τιάγκο, Ουισά (δεύτερος σκόρερ, σημαντικό πλήγμα), αμφίβολος ο βασικός μέσος Νόργκααρντ.

Η Γουέστ Χαμ, μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από Τσέλσι, προηγήθηκε μεσοβδόμαδα στην έδρα της Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, αλλά έμεινε με δέκα και υπέστη βαριά ήττα σε 5-1. Ο Χουλέν Λοπετέγκι, είναι πλέον υπό πίεση. Κέρδισε στο Κύπελλο το 2023 στην έδρα της Μπρέντφορντ, αλλά δεν έχει νικήσει εκεί στο πρωτάθλημα από το 1953. Η συγκεκριμένη αντίπαλος είναι η αγαπημένη του Μπόουεν, με 7 γκολ σε 11 ματς εναντίον της. Αμφίβολος ο επιθετικός Φούλκρουγκ, τιμωρημένος ο μέσος Άλβαρες.

EKTIMHΣΗ: Ένα στοίχημα που μπορεί να μας πληρώσει γρήγορα - γρήγορα: η Μπρέντφορντ συνηθίζει να σκοράρει νωρίς, η Γουέστ Χαμ να δέχεται γκολ από το πρώτο δεκάλεπτο. Το over 1.5 ημιχρόνου, πληρώνει 2.32 στο Pame Stoixima.

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Η Τσέλσι του Έντσο Μαρέσκα, κέρδισε 5-0 εντός την Μπάροου στο Λιγκ Καπ και έχει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να δεχτεί γκολ, με αήττητο τεσσάρων ματς. Ο Ενκουνκού σε φόρμα, σκοράρει σε δύο από τα τρία σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ Πάλμερ και Τζάκσον έχουν δημιουργήσει εδώ και έναν χρόνο 10 γκολ πρωταθλήματος ο ένας για τον άλλον. Ακολουθεί η Γάνδη εντός στο Conference League. Εκτός Τζέιμς (μπακ).

Η Μπράιτον, συνεχίζει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, αν και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, θα μπορούσε τρίποντο με Φόρεστ. Η ομάδα του Φάμπιαν Χούρτσελερ, στο πρωτάθλημα έχει τρεις σερί ισοπαλίες, αγαπημένο της αποτέλεσμα, καθώς έχει το μεγαλύτερο ποσοστό Χ από οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, με περίπου 33%. Έχει πετύχει 8 γκολ στο πρωτάθλημα, τα τρία ο Γουέλμπεκ. Eκτός οι μέσοι Μαρτς, Ο’ Ράιλι, Μίλνερ και ο επιθετικός Γκρούντα, αμφίβολος ο επιθετικός Ζοάο Πέδρο.

EKTIMHΣΗ: Περιμένουμε θεαματικό ματς με πολλά γκολ, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Πάμε για πολλά λεφτά με δύο παίκτες που βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση, ο Τζάκσον για την Τσέλσι (2.30 για να σκοράρει με την Βetsson) και ο Γουέλμπεκ για την Μπράιτον (3.40 για να σκοράρει με την Betsson).

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡ. ΠΑΛΑΣ

Η Έβερτον, προηγήθηκε τρίτο σερί ματς πρωταθλήματος, αλλά κατάφερε να πάρει απλά τον πρώτο πόντο της σεζόν και ο Σον Ντάις είναι υπό πίεση. Έχει χάσει 8 πόντους σε ματς που προηγήθηκε, έχει τη χειρότερη άμυνα, δεχόμενη γκολ από 5 σέντρες και 4 κεφαλιές. Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 31 ματς που δέχτηκε γκολ. Εντός όμως είναι αήττητη από την Κρίσταλ Πάλας, από το 2014. Eκτός Κόουλμαν (μπακ), Τσερμίτι, Μπρόγια (επιθετικοί).

Η Πάλας, με ηρωικό τερματοφύλακα Χέντερσον, πήρε ισοπαλία στο Ολντ Τράφορντ και μοιράστηκε τους πόντους τρίτο σερί ματς. Η Όλιβερ Γκλάζνερ, είναι η μόνη που δεν έχει προηγηθεί λεπτό φέτος και η μόνη χωρίς γκολ σε α’ ημίχρονο. Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία 19 ματς με την Έβερτον ανεξαρτήτως έδρας, ενώ συνολικά μετρά μόνο δύο διπλά σε 15 ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός οι μπακ Χόλντινγκ, Ριάντ και ο μέσος Ντουκουρέ, αμφίβολος ο επιθετικός Φράνσα και ο μπακ Τσάλομπα.

EKTIMHΣΗ: Υπό πίεση και οι δύο ομάδες, καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή. Πάμε στα ειδικά και στον κορυφαίο παίκτη της Πάλας, Έζε, σχεδόν μόνιμο εκφραστή των επιθετικών της προσπαθειών. Πληρώνει 4.00 για να σκοράρει με τη Novibet, όπως και 3.60 για να έχει 2+ τελικές.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ Φ. - ΦΟΥΛΑΜ

Η Νότιγχαμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο έσωσε τον πόντο με Μπράιτον και παραμένει αήττητη πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, με εναλλαγές νίκης – ισοπαλίας, ενώ έχει τρία Χ φέτος, όλα με γκολ – γκολ. Εντός έδρας όμως δεν έχει νίκη σε πέντε αγώνες, με ένα τρίποντο εκεί σε οκτώ. Έχει πετύχει έξι γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα, τα μισά ο Γουντ. Τραυματίας ο μέσος Ντανίλο και ο μέσος Σανγκαρέ, αμφίβολος ο μπακ Μπολί, τιμωρημένος ο καλός επιθετικός Γκιμπς - Γουάιτ.

Η Φούλαμ επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ισοπαλίες και κάνει καλή πορεία, με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, αν και έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δεν έχει ακόμα εκτός έδρας νίκη φέτος, αλλά έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία πέντε ταξίδια της, ενώ στα δύο τελευταία ως φιλοξενούμενη που βρήκε δίχτυα, είχε σκόρερ τον Τραορέ. Ο Χιμένες σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές ανεξαρτήτως έδρας. Εκτός ο επιθετικός Βινίσιους.

EKTIMHΣΗ: Ίσως μόνο ματς της ημέρας που το over 2.5 είναι αουτσάιντερ σε σχέση με το under. Ωστόσο, με τον Σάντο, η Νότιγχαμ σκοράρει αρκετά εντός έδρας, ενώ οι δύο περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων είχαν 4 και 5 γκολ αντίστοιχα. Στο 1.94 το Over 2.5 με το Pamestoixima.gr.

ΓΟΥΛΒΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Γουλβς, σκόραρε πρώτη για δεύτερο σερί ματς, αλλά έπεσε ξανά θύμα ανατροπής, δεχόμενη γκολ μετά το 70’ και έχει δύο σερί ήττες, ενώ έχει μείνει με μόνο έναν πόντο, στην τελευταία θέση. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, έχει πετύχει όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ πληρώνει γκολ – γκολ σε τέσσερις σερί αγωνιστικές. Eκτός οι μπακ Μεϊπιγιού, Μοσκέρα, ο μέσος Τραορέ, ο εξτρέμ Γκονζάλες και ο επιθετικός Καλάιτζιτς, αμφίβολος ο μπακ Τότι.

Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ, βρέθηκε πίσω μεσοβδόμαδα από τη Γουέστ Χαμ εντός στο Λιγκ Καπ, αλλά έκανε ανατροπή και κέρδισε 5-1, έχοντας τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τέρματα 11-2. Ο Ντίας έφτασε τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, όπου σκόραρε στα τρία τελευταία ματς που βρήκε γκολ η ομάδα του. Ο Σαλάχ σκοράρει δύο σερί ταξίδια. Ακολουθεί η Μπολόνια εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο μέσος Έλιοτ, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Άλισον, σε ετοιμότητα ο Κέλεχερ.

EKTIMHΣΗ: Η Γουλβς ξεκινά καλά και συνήθως σκοράρει στο α’ ημίχρονο και μπορεί να δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους αρχικά, αλλά στη συνέχεια η απόδοσή της πέφτει. Με δεδομένο ότι η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη σεζόν σκοράροντας με μεγάλη συχνότητα, αξίζει μία ματιά στο 2.06 της Betsson για over 1.5 στο πρώτο μέρος. Σε μεγάλη φόρμα ο Ντίας για τη Λίβερπουλ, πληρώνει 2.38 για να σκοράρει, επίσης στην Betsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 13 5 4 1 0 13 5 8
2 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 12 5 4 0 1 10 1 9
3 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 12 5 4 0 1 10 7 3
4 Άρσεναλ Άρσεναλ 11 5 3 2 0 8 3 5
5 Τσέλσι Τσέλσι 10 5 3 1 1 11 5 6
6 Newcastle Newcastle 10 5 3 1 1 7 6 1
7 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 9 5 2 3 0 8 4 4
8 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 9 5 2 3 0 6 4 2
9 Φούλαμ Φούλαμ 8 5 2 2 1 7 5 2
10 Τότεναμ Τότεναμ 7 5 2 1 2 9 5 4
11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 5 2 1 2 5 5 0
12 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 6 5 2 0 3 7 9 -2
13 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 5 5 1 2 2 5 8 -3
14 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 4 5 1 1 3 5 9 -4
15 Λέστερ Λέστερ 3 5 0 3 2 6 8 -2
16 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 3 5 0 3 2 4 7 -3
17 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 3 5 0 3 2 3 8 -5
18 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 1 5 0 1 4 2 9 -7
19 Έβερτον Έβερτον 1 5 0 1 4 5 14 -9
20 Γουλβς Γουλβς 1 5 0 1 4 5 14 -9
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr