Ποδόσφαιρο

Super League: Προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική της Super League, με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Ατρόμητο, στα οποία έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη οι... γηπεδούχοι.

Super League: Προβάδισμα οι γηπεδούχοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο ΟΦΗ απέκλεισε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο και θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου μέσα σε λίγες ημέρες. Στο πρωτάθλημα απέφυγε την ήττα στην Λιβαδειά με το γκολ του Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις. Στο γήπεδο του προέρχεται από τη σημαντική νίκη επί του Άρη, γενικά είναι ομάδα που σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ και αυτήν την ισορροπία ψάχνει να βρει ο Δέλλας. Από πρόβλημα προέρχεται ο μεσοεπιθετικός Νέιρα.

Αν και προηγήθηκε, ο Παναιτωλικός δεν απέφυγε την ήττα στο Ηράκλειο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και θέλει ρεβάνς. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια και εκτός έδρας προέρχεται από την ισοπαλία- έκπληξη στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Μακριά από το γήπεδο του ο Παναιτωλικός είχε πολύ δύσκολα ματς (το άλλο με τον ΠΑΟΚ), αλλά έδειξε ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Στη διάθεση του Πετράκη έχουν επανέλθει οι αμυντικοί Μπακάκης, Παντελάκης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα της πρεμιέρας στην "OPAP Arena" είναι αήττητος. Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανε την ανατροπή και απέκλεισε από το Κύπελλο τον Παναιτωλικό, κάτι που θέλει να κάνει ξανά στην έδρα του, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Το ματς του Κυπέλλου θα είναι ο οδηγός μας και θα ποντάρουμε στην ποιότητα των Κρητικών. 1 σε απόδοση 1.95 από την Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη ήρθε και η ήττα από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη που προκάλεσε προβληματισμό στον Ολυμπιακό. Την Πέμπτη που μας πέρασε ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Λιόν στην Γαλλία (2-0) και «καίγεται» για το τρίποντο στο ματς με τον Ατρόμητο για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα. Ο Μεντιλίμπαρ ψάχνει να βρει λύσεις για να είναι πιο αποτελεσματική η ομάδα του σε τέτοια ματς. Εκτός είναι ο εξτρέμ Μαρτίνς, αμφίβολος και ο επίσης εξτρέμ Μασούρας.

Ο Ατρόμητος ίδρωσε, αλλά στο τέλος πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Λεβαδειακό. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Περιστερίου είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει κάνει δύο συνεχόμενες νίκες, έχει μόλις μία ήττα στα πρώτα πέντε ματς κι αυτή από τον ΠΑΟΚ με γκολ στο 90’ και το ρόστερ δίνει πολλές επιλογές στον Γκαρσία, αλλά και ποιότητα για να είναι ανταγωνιστική σε όλα τα ματς. Μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια (έχει επίσης σκοράρει σε όλα). Από πρόβλημα προέρχεται ο φορ Καρλίτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός προβληματίζει με την εικόνα του και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κάνει μια πειστική εμφάνιση. Πρέπει να αντιδράσει πριν στραβώσει το κλίμα αλλά και για να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή. Ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία πάει στο Καραϊσκάκη για να κάνει δύσκολη τη ζωή των Πειραιωτών και γιατί όχι να τους περάσει βαθμολογικά με ενδεχόμενο τρίποντο. Για τον μόνο λόγο που η πλάστιγγα γέρνει προς τα αριστερά είναι το κίνητρο και το πρέπει των "ερυθρόλευκων", που είναι μεγάλη ομάδα. 1/1 σε απόδοση 1.70 από την Betsson.

Βαθμολογία -

28/09/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 13 5 4 1 0 11 4 7
2 ΑΕΚ ΑΕΚ 11 5 3 2 0 9 1 8
3 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 10 5 3 1 1 8 3 5
4 ΟΦΗ ΟΦΗ 8 5 2 2 1 8 8 0
5 Ατρόμητος Ατρόμητος 8 5 2 2 1 9 7 2
6 Άρης Άρης 8 5 2 2 1 7 6 1
7 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 8 5 2 2 1 6 4 2
8 Λαμία Λαμία 5 5 1 2 2 4 8 -4
9 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 5 5 1 2 2 4 4 0
10 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 5 5 1 2 2 4 5 -1
11 Καλλιθέα Καλλιθέα 4 5 0 4 1 3 4 -1
12 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 3 5 0 3 2 3 7 -4
13 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 3 5 1 0 4 3 11 -8
14 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 1 5 0 1 4 5 12 -7
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.