Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Eυάλωτες αμυντικά Σερβέτ και Γιουνγκ Μπόις!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:17

Η Σερβέτ και η Γιουνγκ Μπόις μπορεί να μοιάζουν τα φαβορί για μια νίκη σήμερα, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο για αυτές. 

Α' Ελβετίας: Eυάλωτες αμυντικά Σερβέτ και Γιουνγκ Μπόις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΙΒΕΡΝΤΟΝ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

Η Ιβερντόν ενεπλάκη σε ένα ακόμη ανοιχτό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μόνο που αυτή τη φορά δεν έληξε υπέρ της. Ηττήθηκε με 3-1 από τη Λωζάνη εκτός έδρας. Δέχθηκε δύο γκολ πολύ γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο και ύστερα το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε. Απλά στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Μετράει τρία συνεχόμενα γκολ-γκολ και οβερ 2,5. Εντός έδρας έχει μόλις μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Πολλά προβλήματα.

Με τεσσάρα προχώρησε στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Σεν Γκάλεν. Κέρδισε εύκολα και άξια τη Ζυρίχη με 4-1 εντός έδρας. Ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και η πιο απειλητική. Δημιούργησε τις διπλάσιες φάσεις από την αντίπαλό της και κατάφερε να πάρει το τρίποντο εκκωφαντικά. Μόλις μία ήττα έχει στα τελευταία 8 παιχνίδια της και βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Έχει και το μυαλό της στο επερχόμενο παιχνίδι για το Κόνφερενς Λιγκ. Εξίσου τα πολλά προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μάλλον δώρο μοιάζει το διπλό τηε Σεν Γκάλεν αυτή τη στιγμή. Η δυναμικότητα των δύο ομάδων διαφέρει πολύ και η Ιβερντόν είναι από τα πρώτα φαβορί για να χαιρετήσουν τη κατηγορία. 2 (1.75) στη Betsson.

ΣΕΡΒΕΤ – ΛΩΖΑΝΗ

Η Σερβέτ αντιμετώπισε τη Γκρασχόπερς εκτός έδρας για τη προηγούμενη αγωνιστική, εκεί όπου παραχώρησε ισοπαλία με 2-2. Σε ένα δραματικό ματς, όπου ήταν ελάχιστα καλύτερη, μοιράστηκε βαθμούς. Προσπαθεί αρκετά να βρει τη φόρμα της σιγά σιγά αλλά δυσκολεύεται. Μόλις μία νίκη έχει στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Δεν έχει άλλες υποχρεώσεις και πλέον μέχρι το φινάλε της σεζόν θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας τη τελευταία φορά δέχθηκε την 6άρα από τη Βασιλεία. Κρίβελι (ε), Μπενιαγκμπά (ε) και Οντούα (μ) είναι εκτός.

Η Λωζάνη χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα, κέρδισε με 3-1 την Ιβερντόν εντός έδρας. Ήταν ένα παιχνίδια το οποίο ήλεγχε από την αρχή, σκοράροντας μάλιστα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τη Λουγκάνο της προπερασμένης αγωνιστικής και έδειξε χαρακτήρα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της μετράει μόλις μια ήττα. Εκτός έδρας μετράει 3 σερί θετικά αποτελέσματα, τα δύο όμως ήταν για το κύπελλο με υποδεέστερες αντιπάλους. Εκτός ο αρχηγός Κουστόντιο (μ), ο μέσος Μπερνέντ και ο επιθ μέοσς Παφουντί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι τοπικό ντέρμπι το εν λόγω ματς και αναμένεται αρκετά δυνατό. Η Σερβέτ είναι πολύ ικανή ομάδα αλλά αμυντικά δεν προσφέρει την ανάλογη εμπιστοσύνη. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η Γιουνγκ Μπόις μετά τη τριάρα από την Άστον Βίλα στην Ευρώπη, επανήλθε άμεσα στις νίκες και έβγαλε αντίδραση. Ισοπέδωσε με 1-4 τη Βιντερτούρ εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι με μονόλογο. Πρωταγωνιστής της νίκης ο Μοντέιρο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ και βοήθησε τα μέγιστα για την ομάδα του. Μετά από τρεις ισοπαλίες επιτέλους ήρθε η νίκη για τα νεαρά αγόρια τα οποία ψάχνουν μια αντεπίθεση στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί πολύ δύσκολη έξοδος στην έδρα της Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γκρασχόπερς στάθηκε όρθια σε ένα πολύ δυνατό ματς απέναντι στη Σερβέτ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη, αλλά καμία δεν έφτασε σε αυτή. Αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, ωστόσο μοιάζει δίκαιο το αποτέλεσμα αυτό. Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για το πρωτάθλημα και μόλις ο 4ος βαθμός στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Δυσκολεύεται αρκετά στην αρχή της σεζόν και χρειάζεται άμεσα ένα restart η ομάδα. Σκοράρει πάντως με ευχέρεια και μπορεί να το κάνει και εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν και παράδοξο, τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Ειδικά η Γιουνγκ Μπόις δεν είναι στα καλύτερη δυνατή της κατάσταση και αμυντικά δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η Γκρασχόπερς είναι επιθετική ομάδα και δεν κοιτάει τόσο την άμυνά της. Goal/goal (1.53) στη Betsson.

Βαθμολογία -

27/09/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουκέρνη Λουκέρνη 14 7 4 2 1 14 9 5
2 Ζυρίχη Ζυρίχη 14 7 4 2 1 14 9 5
3 Λουγκάνο Λουγκάνο 14 7 4 2 1 12 8 4
4 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 13 7 4 1 2 16 9 7
5 Σερβέτ Σερβέτ 13 7 4 1 2 12 15 -3
6 Σιόν Σιόν 11 7 3 2 2 10 6 4
7 Βασιλεία Βασιλεία 10 7 3 1 3 15 8 7
8 Λωζάνη Λωζάνη 7 7 2 1 4 11 16 -5
9 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 6 7 1 3 3 11 15 -4
10 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 5 7 1 2 4 9 13 -4
11 Ιβερντόν Ιβερντόν 5 7 1 2 4 7 13 -6
12 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 4 7 1 1 5 4 14 -10
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr