Ποδόσφαιρο

Championship: Ευκαιρία για Λιντς!

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:57

Oριακές αναμετρήσεις στη Τσάμπιονσιπ σήμερα, με τα φαβορί να έχουν εξίσου δύσκολο έργο. 

Championship: Ευκαιρία για Λιντς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΚΠΡ

Η Μπλάκμπερν, είχε για πολλή ώρα παίκτη παραπάνω με Πρέστον, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει, παρέμεινε όμως μία από τις τρεις αήττητες της κατηγορίας, εναλλασσόμενη ανάμεσα σε νίκη και ισοπαλία, έξι σερί αγωνιστικές. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, κράτησε για δεύτερη σερί φορά ανέπαφη την εστία της. Εντός έδρας, ο Οχάσι σκοράρει σε δύο από τα τρία φετινά ματς. Εκτός ο μπακ Γουόρτον και ο επιθετικός Λέοναρντ, αμφίβολοι οι μέσοι Σίγκουρντσον, Μπρίτεν, τιμωρημένος ο ακραίος μπακ-χαφ Μπεκ.

Η ΚΠΡ, βρέθηκε πίσω στο με Μίλγουολ, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει και έμεινε αήττητη πέμπτη σερί αγωνιστική, όμως με τέσσερις ισοπαλίες αυτό το διάστημα, οι τρεις από αυτές με σκορ 1-1. Η ομάδα του Μαρτί Σιφουέντες, έχει πληρώσει γκολ – γκολ σε όλα τα επίσημα φέτος, όσα από αυτά δεν ήταν over 2.5, έληξαν 1-1 στα 90’. Εκτός έχει μία ήττα σε δέκα ταξίδια Τσάμπιονσιπ. Εκτός ο κορυφαίος της παίκτης, ο μεσοεπιθετικός Σαΐρ και ο αμυντικός Φοξ, αμφίβολος ο αμυντικός Μόρισον.

EKTIMHΣΗ: Η Μπάκμπερν εντυπωσιάζει μέχρι ώρας και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Από την άλλη η ΚΠΡ είναι πολύ αξιόλογη ομάδα και σκοράρει με σχετική ευκολία. Goal/goal (1.80) στη Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΝΟΡΙΤΣ

Η Ντέρμπι, επέστρεψε στις ήττες και εξακολουθεί να ακολουθεί ίδιο μοτίβο στο πρωτάθλημα: έχει τρία εντός έδρας τρίποντα με ανέπαφες εστίες, ενώ έχει χάσει τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της. Για την ομάδα του Πολ Γουόρν, έχουν σκοράρει σε δύο από τα τρία φετινά ματς ως γηπεδούχος, οι Τζάκσον και Χάουντμαϊν. Τελευταία εντός έδρας νίκη επί της Νόριτς, το 2016. Εκτός οι μπακ Ρούνι, Γουίλσον και οι μέσοι Τόμσον, Όζο και ο επιθετικός Μπαρκχάουζεν, αμφίβολος ο μπακ Έλντερ.

Η Νόριτς, έκανε την καλύτερη εμφάνιση με τον Γιοχάνες Θόρουπ στον πάγκο, διαλύοντας τη Γουότφορντ για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, όπου έχει πλέον μία ήττα σε πέντε αγωνιστικές. Ωστόσο πρέπει να βελτιωθεί και εκτός έδρας, όπου έχει υποστεί και τις δέκα τελευταίες ήττες της στην κατηγορία! O Σάινθ σκοράρει στα δύο τελευταία ματς που η ομάδα του βρήκε δίχτυα. Εκτός οι μέσοι Φάσναχτ, Σόρενσεν και ο επιθετικός Μπαρνς, αμφίβολοι οι μέσοι Ερνάντες και Μπεν Σλιμάν.

EKTIMHΣΗ: H Nτέρμπι εντός έδρας είναι ικανότατη και πολύ επικίνδυνη. Δεν κοιτάζει με ποιον αντίπαλο παίζει καθώς δεν φοβάται κανέναν εκεί. Ρίσκο αλλά θα το πάρουμε. 1 (2.62) στη Betsson.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική με τον Μπάναν, αλλά δέχτηκε για τρίτη συνεχόμενη γκολ από το 88’ και μετά και έχασε. Η ομάδα του Ντάνι Ρελ, έχει μόνο έναν πόντο σε πέντε αγωνιστικές, στις οποίες δέχεται πάντα γκολ. Εντός έδρας έχει χάσει ένα ματς φέτος, αλλά είναι η μοναδική της ήττα ως γηπεδούχος, στα τελευταία επτά στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Χάμερ, ο μπακ Αϊόρφα και ο μέσος Τσάλομπα. Tιμωρημένος ο αμυντικός Μπέρναρντ.

Η Γουέστ Μπρομ., λύγισε την Πλίμουθ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, μένοντας αήττητη, με τρεις σερί νίκες και ισάριθμες ανέπαφες εστίες. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν, έχει την καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ φέτος, αμφότερα όμως ήταν μακριά από την έδρα της. Ο επιθετικός Μάτζα, είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας με έξι γκολ, σε τέσσερα διαφορετικά ματς στο πρωτάθλημα, τα δύο συνεχόμενα. Εκτός ο επιθετικός Ντάικ, αμφίβολος ο μέσος Μολούμπι.

EKTIMHΣΗ: Η Σέφιλντι είναι μια ομάδα που προσανατολίζεται αμυντικά, ειδικά σήμερα που παίζει με μια ποιοτικότερη ομάδα. Η Γουέστ Μπρομ είναι ομάδα που δεν παίρνει ρίσκα περιττά, εκτός αν χάνει. Under 2.5 (1.80) στη Betsson.

ΧΑΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Χαλ, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Στόουκ, αλλά σκόραρε μετά από τρία ματς και απάντησε με τρία γκολ σε 16 λεπτά στο β’ , για να πάρει την πρώτη της νίκη υπό την τεχνική ηγεσία του Τιμ Βάλτερ, πληρώνοντας μάλιστα παρθενική φορά φέτος το over 2.5. Tώρα πρέπει να έρθει και η πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη, κάτι που έχει γίνει μόνο μία φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια. Eκτός Κάρτραϊτ, Τούταλα (τερμ.), Σμιθ, Χιούζ (μπακ), Λόνγκμαν και Σίνικ (επιθ.).

Η Κάρντιφ, υπέστη τρίτη σερί ήττα χωρίς να σκοράρει, οπότε παραμένει τελευταία με μόλις έναν πόντο, τη χειρότερη επίθεση (1 γκολ σε έξι ματς) και τη χειρότερη άμυνα. Έτσι, αναμενόμενα, ο Ερόλ Μπουλούτ έχασε τη θέση του και στο ματς με τη Χαλ θα καθίσει στον πάγκο ο υπηρεσιακός Ομέρ Ριζά. Πληρώνει τέσσερα σερί under 2.5. Εκτός οι μπακ Τσουνόντα και οι επιθετικοί Ετέτε, Ντέιβις, αμφίβολος ο μπακ Ντάλαντ, ο μέσος Ράμζι και ο επιθετικός Ρόμπινσον, τιμωρημένος ο μπακ Μπάγκαν.

EKTIMHΣΗ: Η Χαλ είναι σε λίγο καλύτερη μοίρα από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είναι τελευταίοι. Και πάλι όμως οι δύο ομάδες δεν βλέπονται. 2-3 γκολ (2.05) στη Betsson.

ΛΙΝΤΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

H Λιντς, απάντησε μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, περνώντας από το Κάρντιφ και έχει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, πλήρωσε πέμπτο συνεχόμενο no goal και under 2.5, ενώ και οι τρεις φετινές νίκες της, ήταν με ακριβές σκορ 2-0 και τον Πιρού να βάζει το δεύτερο στις δύο τελευταίες. Τελευταία εντός έδρας ήττα από την Κόβεντρι, το 1996. Eκτός ο μέσος Τζέιμς, αμφίβολος ο μπακ Βέμπερ, ο μέσος Τζέιμς και ο επιθετικός Σόλομον.

Η Κόβεντρι, δέχτηκε δύο γκολ από τη Σουόνσι και στη συνέχεια η αντίδραση έμεινε μισή, μένοντας χωρίς νίκη τέσσερις αγωνιστικές, με δύο ήττες και δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1, ενώ έχει μόνο ένα τρίποντο σε έξι αγώνες. Η ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς, έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς Τσάμπιονσιπ, την ώρα που η ίδια, έχει σκοράρει μόνο σε ένα παιχνίδι πάνω από μία φορά. Εκτός έδρας δεν έχει τρίποντο από τον Μάρτιο. Εκτός Ράφαελ (επιθετικός), αμφίβολος ο μέσος Άλεν.

EKTIMHΣΗ: Μετά το διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής η Λιντς είναι έτοιμη να ντουμπλάρει τις νίκες της. Πρώτης τάξεως ευκαιρία αυτή εξάλλου σήμερα απέναντι στη Κόβεντρι. 1 (1.60) στη Betsson.

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Μίντλεσμπρο, λύγισε στο ντέρμπι με τη Σάντερλαντ και επέστρεψε στις ήττες μετά από τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Μάικλ Κάρικ, πλήρωσε under 2.5 σε πέντε από τα έξι φετινά ματς και σε κανένα δε σκόραρε πάνω από δύο φορές. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, αν και έχει κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι. Ο Κόνγουεϊ, σκοράρει σε δύο συνεχόμενα ματς στο γήπεδό της. Eκτός οι μπακ Χάουζον, Μπανγκουρά, Φράι, Σμιθ, Λένιχαν και ο επιθετικός Φορς, αμφίβολοι οι μπακ Ένγκελ, Φαν Ντερ Μπερχ.

Η Στόουκ, προηγήθηκε εντός έδρας απέναντι στη Χαλ, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ και έχασε στο ντεμπούτο του νέου προπονητή Ναρσίς Πέλας, για την τέταρτη ήττα της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Έχει πετύχει μόνο ένα εκτός έδρας γκολ, αλλά ήταν αρκετό για να της δώσει το μοναδικό διπλό. Εκτός oι μπακ Φίλιπς, Λαουάλ και οι μέσοι Γκουτς, Πίρσον. Μπορεί να επιστρέψει ο επιθετικός Γκάλαχερ, που έχει σκοράρει σε δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις του στο Μίντλεσμπρο.

EKTIMHΣΗ: Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε γιατί η Μίντλεσμπρο βρίσκεται σε αυτές τις τιμές. Αδικείται η Στόουκ από το σετ των αποδόσεων. Όχι ότι είναι πολύ καλύτερη αλλά οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλες. Under 2.5 (2.10) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr