Ποδόσφαιρο

Europa League: Αντερλεχτ – Φερεντσβάρος, για κατενάτσιο οι Ούγγροι

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:08

Στο Lotto Park των Βρυξελλών η R.S.C. που ψάχνει να βρει τον ρυθμό της, υποδέχεται την ουγγρική ομάδα που σαρώνει στο εθνικό πρωτάθλημα και θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές της στη διοργάνωση

Europa League: Αντερλεχτ – Φερεντσβάρος, για κατενάτσιο οι Ούγγροι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αντερλεχτ – Φερεντσβάρος
Ώρα έναρξης 22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 866

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Άντερλεχτ

Η Αντερλεχτ ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να πρωταγωνιστήσει, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά. Στα πλέι οφ του Γιουρόπα απέκλεισε την Ντινάμο Μινσκ (δεν έπεισε). Στο βελγικό πρωτάθλημα ξεκίνησε με δύο νίκες, ακολούθησε σερί 0-2-1, απολύθηκε ο Δανός τεχνικός Μπρίαν Ρίμερ και ανέλαβε ο Βέλγος Νταβίντ Ουμπέρ (υπηρεσιακός), με τον Ολλανδό Μαρκ Φαν Μπόμελ να είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης. Το Σάββατο, στο ντεμπούτο του Ουμπέρ, ήρθε 0-0 εντός με Σαρλερουά. Στο 0-1-1 με τη Φερεντσβάρος, στο 0-1-3 με ομάδες από την Ουγγαρία.
Εκτός δράσης ο έμπειρος μέσος Τ. Αζάρ, αγώνα δρόμου για να προλάβουν δίνουν οι βασικοί Βερτόνγκεν (στόπερ), Αουγκούστινσον (αμυντικός) και Ντρέιερ (μέσος).
Στα πλέι οφ απέκλεισε την Ντινάμο Μινσκ από τη Λευκορωσία (νίκησε 1-0 εντός και εκτός έδρας).

Φερεντσβάρος

Η Φερεντσβάρος είχε μεγάλο στόχο τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος στα προκριματικά, κινδύνευσε ακόμη και η παρουσία της στο γκρουπ του Γιουρόπα. Ουδείς κάνει λόγο για την πρώτη οκτάδα στο νέο εγχείρημα, αλλά οι θέσεις «9-24» είναι σαφώς εντός βεληνεκούς. Στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας έχει το απόλυτο των βαθμών έπειτα από πέντε αγώνες (5-0-0), την Παρασκευή πέρασε με 3-1 από την έδρα της ΜΤΚ, αν και δέχθηκε πρώτη γκολ. Εντυπωσιακό το ότι δεν έχει χάσει με αντίπαλο από το Βέλγιο 2-4-0.
Τιμωρημένος είναι ο ηγετικός αμυντικός Γουστάβο Ραούλ, θετικό το ότι δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα αγωνιστικά προβλήματα. Όλο και καλύτερα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο Euro, ο ηγετικός φορ Βάργκα.
Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απέκλεισε τη βοσνιακή Μπόρατς (έφερε 0-0 εντός και 1-1 εκτός, πέρασε στα πέναλτι).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.2 3.4 3.2 1.88 1.85 1.32 3.2 1.71 2 1.34 1.3 1.65
Άντερλεχτ - Φερεντσβάρος / Εκτίμηση

Λόγω έδρας αλλά και υπεροχής στα σημεία όσον αφορά ποιότητα και βάθος ρόστερ, η Άντερλεχτ έχει ένα προβάδισμα στην αναμέτρηση αλλά αυτό κάλλιστα μπορεί να εκμηδενιστεί από μία ομάδα με καλή ψυχολογία αλλά και αήττητη παράδοση κόντρα σε βέλγικες ομάδες! Για να πάρει κάτι από το ματς, τη Φερεντσβάρος τη συμφέρει να παίξει αντιποδόσφαιρο και το ξέρει. Και εμείς το ξέρουμε. 1Χ και under 2,5 στο 2,37 απο την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr