Ποδόσφαιρο

Europa League: Νις – Σοσιεδάδ, πληγωμένο θηρίο οι Βάσκοι

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:52

Γαλλοϊσπανική μονομαχία ανάμεσε σε δύο ομάδες που στοχεύουν ψηλά στο Europa και βλέπουν και οι δύο το συγκεκριμένο ματς ως μεγάλη ευκαιρία να πάρουν «κεφάλι» από την αρχή για πλασάρισμα πρόκρισης 

 

Europa League: Νις – Σοσιεδάδ, πληγωμένο θηρίο οι Βάσκοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Νις – Σοσιεδάδ
Ώρα έναρξης 22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 871

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Νις

Η Νις επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το περσινό διάλειμμα και παίζει σε όμιλο για 5η φορά στην ιστορία της. Το 2023 έφτασε στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, στην ίδια φάση είχε αποκλειστεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην… αρχαιότητα (1957 και 1960, στο Πρωταθλητριών). Στο τρέχον γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο (2-1-2), αλλά την Παρασκευή έκλεψε την παράσταση, με το εμφατικό 8-0 επί της Σεντ Ετιέν! Στο 3-0-5 ο απολογισμός με ισπανικές ομάδες, έχει 3-0-1 μπροστά στο κοινό της με εκπροσώπους από τη χώρα της Ιβηρικής.
Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού οι μέσοι Μπουνταουί, Σανσόν και οι επιθετικοί Μοφί και Λαμπόρντ. Θα λείψει για αρκετές εβδομάδες λόγω μυϊκού προβλήματος ο εξτρέμ Μπογκά.
Πέρυσι, δεν συμμετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από την 6η θέση στην περσινή Πριμέρα και έτσι εξασφάλισε εισιτήριο για το γκρουπ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης στην Ευρώπη. Στόχος είναι η πρώτη οκτάδα ώστε να περάσει απ’ ευθείας στους «16», αν και προκύπτει πρόβλημα. Στο τρέχον ισπανικό πρωτάθλημα ξεκίνησε απογοητευτικά (1-2-4), το Σάββατο έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τη Βαγιαδολίδ. Ασκείται κριτική στον τεχνικό Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ζητείται αντίδραση. Στο 2-1-5 ο απολογισμός της με γαλλικές ομάδες, έχει 1-0-3 εκτός με τις συγκεκριμένες.
Με πρόβλημα τραυματισμού οι μέσοι Ζακάριαν, Μέντες και οι αμυντικοί Χάβι Λόπεθ, Τραορέ και Οντριοθόλα, δεν αναμένεται να προλάβει το ευρωπαϊκό ματς κάποιος από τους προαναφερθέντες.
Πέρυσι, αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από τη γαλλική Παρί (έχασε 2-0 εκτός και 2-1 εντός έδρας).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.45 3.05 3.25 1.5 2.45 1.17 4.5 2 1.71 1.34 1.37 1.54
Νις - Ρεάλ Σοσιεδάδ / Εκτίμηση

Η Νις «σκότωσε» με 8 γκολ τη Σεντ Ετιέν στο πρωτάθλημα και θα μπει φουριόζα στην αναμέτρηση, απέναντι σε μία Σοσιεδάδ που δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στη La Liga και πάει σε ένα ματς αποδείξεων. Το μομέντουμ είναι με τους Γάλλους αλλά επιμένουμε ότι οι Βάσκοι είναι τώρα ακόμα πιο επικίνδυνοι.
1Χ και GG στο 2,63 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr