Ποδόσφαιρο

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάiτεντ – Τβέντε, ψάχνει ξέσπασμα

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Στη διοργάνωση της... παρηγοριάς παίζει φέτος η Γιουνάιτεντ αλλά δεν της φταίει κανείς. Υποδέχεται στην πρεμιέρα την ολλανδική ομάδα που παίζει για τον εαυτό της και τον κόσμο της, απολαμβάνοντας τη συμμετοχή της

Europa League: Μάντσεστερ Γιουνάiτεντ – Τβέντε, ψάχνει ξέσπασμα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μαν. Γιουνάτεντ – Τβέντε
Ώρα έναρξης 22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 869

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε με την παρουσία της στο αγγλικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, αλλά κατέκτησε το Κύπελλο και τουλάχιστον χρύσωσε το χάπι. Μπορεί ο καημός να ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα πρέπει να αρκεστεί στο Γιουρόπα, στο οποίο συγκαταλέγεται στα φαβορί για το τρόπαιο. Στην τρέχουσα Πρέμιερ δεν διαγράφει την καλύτερη πορεία (2-2-1), βρίσκεται στο μέσο της κατάταξης. Το Σάββατο έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας. Για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την Τβέντε, έχει 10-4-5 με ολλανδικές ομάδες.
Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο έμπειρος στόπερ Λίντελεφ και ο πολύπειρος ακραίος μπακ Σο, λείπουν επίσης Οι εφεδρικοί αμυντικοί Γιόρο και Μαλάσια. Δεν αναφέρθηκαν απρόοπτα.
Πέρυσι, τερμάτισε ουραγός (1-1-4) σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με Μπάγερν, Κοπεγχάγη και Γαλατά.

Τβέντε

Η Τβέντε δεν τα κατάφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το μονοπάτι των μη πρωταθλητών την έστειλε στο γκρουπ του Γιουρόπα δίχως υποχρεώσεις στα πλέι οφ. Παίζει για 6η φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά η τελευταία ήταν πριν από 12 χρόνια, πάλι στο Γιουρόπα. Στο τρέχον πρωτάθλημα Ολλανδίας έχει απολογισμό 3-2-1 και βρίσκεται στα όρια της τετράδας. Την Κυριακή έκανε θραύση στην έδρα της Αλμέρε, επιβλήθηκε με το εμφατικό 5-0. Δεν έχει ευχάριστες αναμνήσεις απέναντι σε αγγλικές ομάδες (1-5-7).
Ο βασικός μέσος Σάντιλεκ και ο εφεδρικός αμυντικός Ελ Ιντρίσι υποφέρουν από θέμα τραυματισμού και δεν αναμένεται να αγωνιστούν στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ.
Έπαιξε φέτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από την αυστριακή Σάλτσμπουργκ (έχασε 2-1 εκτός, έφερε 3-3 εντός).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.27 6.15 9 2.87 1.38 1.7 2.07 1.74 1.98 1.05 1.11 3.7
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τβέντε / Εκτίμηση

Kατ' αρχάς, η παράδοση λέει ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα από τα 9 ματς που έχουν παίξει με ολλανδικές ομάδες στο Ολντ Τράφορντ. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια ότι η Τβέντε δεν μπορεί να απειλήσει μία σοβαρή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το... μόνιμο ερώτημα για την ομάδα του Τεν Χαγκ εδώ και μήνες. Σε κάθε περίπτωση, είναι το φαβορί και αν θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο και για την κατάκτηση του τροπαίου, αυτό το ματς θα το πάρουν και εύκολα. 1 και φιλοξενούμενος οver 0.5 στο 2,71 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr