Ποδόσφαιρο

Europa League: Ντιναμό Κιέβου – Λάτσιο, σχετικό ρίσκο αλλά και πιθανότητες στο 3,12!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

H «εξόριστη» λόγω του πολέμου, Ντιναμό, θα αντιμετωπίσει στο Volksparkstadion του Αμβούργου τους Ρωμαίους, έχοντας αποδείξει ότι είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δεν χαρίζεται σε κανέναν, παρά το μόνιμο χάντικαπ της έδρας

Europa League: Ντιναμό Κιέβου – Λάτσιο, σχετικό ρίσκο αλλά και πιθανότητες στο 3,12!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ντιναμό Κιέβου – Λάτσιο
Ώρα έναρξης 22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ 872

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ντιναμό Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου πέρσι έχασε το πρωτάθλημα στην χώρα της για δύο βαθμούς. Στον πάγκο παραμένει ο Αλεκσάντρ Σοβκόβσκι ο οποίος ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2023. Η Ντινάμο έρχεται από εντός έδρας αγώνα με την Ρουκ Βινίκι ο οποίος έληξε στο 0-0, παρέμεινε πρώτη και αήττητη αλλά έχασε τους πρώτους βαθμούς για φέτος, στην έκτη αγωνιστική. Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Βόλκσπαρκστάντιον του Αμβούργου.
Ο κεντρικός αμυντικός Σεμπάγιος (10 ματς/1 γκολ) και ο νεαρός επιθετικός Πονομαρένκο (1 ματς) είναι οι απώλειες του Σοβκόβσκι.
Βρέθηκε στο Εuropa, καθώς αποκλείστηκε στα Play-offs του Champions League από την Σάλτσμπουργκ με ήττα 2-0 εντός έδρας και ισοπαλία 1-1 εκτός.

Λάτσιο

Ο Μάρκο Μπαρόνι ανέλαβε το καλοκαίρι χωρίς να έχει εμπειρίες από μεγάλες ομάδες. Το παιχνίδι με την Ντινάμο Κιέβου θα είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του στα 61 του. Η Λάτσιο έχει κάνει ικανοποιητικές εμφανίσεις φέτος αλλά σε κανένα ματς δεν έχει εντυπωσιάσει. Παρεμπιπτόντως, όλα έχουν λήξει Goal/Goal και Over 2,5. Έρχεται από εκτός έδρας παιχνίδι με την Φιορεντίνα όπου αν και προηγήθηκε έχασε 2-1.
Δεν έχει βοηθήσει φέτος λόγω τραυματισμού ο κεντρικός αμυντικός Γκιγκότ. Δύσκολο να παίξει ο Καστεγιάνος (4 ματς/3 γκολ/1 ασίστ) που προέρχεται από τραυματισμό.
Πέρυσι, αποκλείστηκε στην φάση των 16 του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου με νίκη 1-0 εντός έδρας και ήττα 3-0 εκτός.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.25 3.2 2.27 1.75 1.98 1.27 3.5 1.77 1.94 1.62 1.32 1.32
Ντιναμό Κιέβου - Λάτσιο / Εκτίμηση

Ομάδες που παίζουν για το αποτέλεσμα και όχι... για τη χαρά του παιχνιδιού. Οι Ουκρανοί ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα, την ώρα που οι Ιταλοί μπαίνουν κατευθείαν στη league phase ενώ στο καμπιονάτο δεν έχουν βρει πατήματα. Το ματς δίνει την αίσθηση πως, αν κάποιος σκοράρει, το πιθανότερο είναι ότι θα ισοφαριστεί και η ιστορία θα μείνει εκεί. Δεν λέμε όχι σε ένα μικρό ποντάρισμα στο 1-1. GG και under 3,5 στο 3,12 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr