Ποδόσφαιρο

Europa League: Μπόντο Γκλιμτ – Πόρτο, επικίνδυνη αποστολή

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Οι Δράκοι θα κάνουν ένα μάλλον κουραστικό ταξίδι στον αρκτικό κύκλο για την αναμέτρηση με τους φιλόδοξους Νορβηγούς που έχουν κάνει ουκ ολίγες ζημιές τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη. Υπόψιν ότι το ματς θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα

Europa League: Μπόντο Γκλιμτ – Πόρτο, επικίνδυνη αποστολή

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Πόρτο
Ώρα έναρξης 19:45, Κωδικός ΟΠΑΠ 833

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ είχε μεγάλο στόχο την παρθενική παρουσία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο. Τις προηγούμενες τρεις σεζόν στην Ευρώπη όχι μόνο έπαιξε σε γκρουπ, αλλά συνέχισε και πέρα από αυτό σε κάθε περίπτωση. Στο νορβηγικό πρωτάθλημα υπέστη βαριά ήττα την Κυριακή (4-1 στην έδρα της 2ης Μπραν), αλλά παραμένει στο «+7» από τον ανταγωνισμό και είναι γκραν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την Πόρτο, αλλά και πορτογαλική ομάδα γενικότερα.
Εκτός δράσης εδώ και καιρό λόγω τραυματισμού ο μέσος Βέτι και ο ακραίος μπακ Ελαμπντελαουί, ορισμένες ενοχλήσεις δεν αναμένεται να κρατήσουν εκτός τον ηγετικό φορ Χογκ.
«Υποβιβάστηκε» στο Europa καθώς αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από τον πρωταθλητή Σερβίας Ερυθρό Αστέρα (νίκησε 2-1 εντός, αλλά έχασε 2-0 εκτός).

Πόρτο

Η Πόρτο απογοήτευσε πέρυσι εντός συνόρων και συνέπεια τούτου ήταν να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από τη σεζόν 2010-11! Πρωτόγνωρη κατάσταση για τους «δράκους», οι οποίοι πορεύονται με τον άπειρο Βίτορ Μπρούνο στο τιμόνι από τον Ιούνιο. Στο τρέχον πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες σε έξι ματς (έχασε μόνο από την κυρίαρχο Σπόρτινγκ), το Σάββατο επικράτησε 3-0 στην έδρα της Γκιμαράες, αν και είχε δύσκολα διαστήματα. Απέναντι σε νορβηγικές ομάδες έχει 6-1-1, στο 3-0-1 ο απολογισμός της στη συγκεκριμένη χώρα.
Αναμένεται να απουσιάσει ο εφεδρικός πορτιέρε Σάμουελ, κάτι ανάλογο ισχύει για τον έμπειρο στόπερ Μαρκάνο, τον βασικό ακραίο μπακ Ζαϊντού και τον νεοαποκτηθέντα μέσο Βιέιρα.
Πέρυσι, αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ από την αγγλική Αρσεναλ (νίκησε 1-0 εντός, έχασε 1-0 εκτός, λύγισε στα πέναλτι).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.65 3.65 1.94 2 1.74 1.38 2.85 1.65 2.1 1.84 1.27 1.27
Μπόντο Γκλιμτ - Πόρτο / Εκτίμηση

Η Πόρτο συνήθως δεν έχει πρόβλημα απέναντι σε ομάδες από τη Νορβηγία καθώς μετράει έξ νίκες σε οκτώ παιχνίδια συνολικά, αλλά η αναμέτρηση με την Μπόντο Γκλιμτ δεν θα είναι περίπατος. Οι γηπεδούχοι έχουν αυξημένο κίνητρο για καλή εμφάνιση μετά τη συντριβή από την Μπραν για το πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι ικανοί τουλάχιστον να σκοράρουν. Οι Πορτογάλοι είναι σίγουρα πιο ποιοτικοί αλλά υπάρχουν αστερίσκοι για την προσέγγιση του αγώνα σε ένα αφιλόξενο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
GG και under 4,5 στο 2,16 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr