Ποδόσφαιρο

Europa League: Άλκμααρ – Έλφσμποργκ, για «σκορ»... 2,87

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Στο ματς που ανοίγει την αυλαία της τελικής φάσης του νέου Europa League, οι φορμαρισμένοι στο ξεκίνημα της σεζόν Ολλανδοί υποδέχονται τη σουηδική ομάδα που ήδη ζει το όνειρό της

Europa League: Άλκμααρ – Έλφσμποργκ, για «σκορ»... 2,87

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Άλκμααρ – Έλφσμποργκ
Ώρα έναρξης 19:45, Κωδικός ΟΠΑΠ 832

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. «21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Άλκμααρ

Η Άλκμααρ απέτυχε πέρυσι στην Ευρώπη (δεν πέρασε καν τον όμιλο στο Κόνφερενς) και φέτος ψάχνει κάτι πολύ καλύτερο. Από τον Γενάρη στον πάγκο ο Βέλγος Μάρτεν Μάρτενς, παρουσιάζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα, καθώς έχει 5-1-0 σε έξι αγωνιστικές και βρίσκεται στη 2η θέση. Την Παρασκευή νίκησε 2-1 εκτός την Τσβόλε. Για πρώτη φορά παίζει με την Έλφσμποργκ, έχει 3-2-1 κόντρα σε σουηδικές ομάδες (2-1-0 εντός έδρας).
Τιμωρημένος είναι ο έμπειρος αμυντικός Ίντι Μαρτίνς, ο οποίος υποφέρει και από τραυματισμό. Τραυματίες επίσης ο μπακ Ντε Βιτ και ο πορτιέρε Βέστερφελντ, αμφότεροι εφεδρικοί.
Πέρυσι, αποκλείστηκε στο γκρουπ του Κόνφερενς (είχε 2-0-4 με Αστον Βίλα, Λέγκια και Ζρίνσκι).

Έλφσμποργκ

Η Ελφσμποργκ επιστρέφει σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά το 2013 (τρεις συμμετοχές στο Γιουρόπα όλες και όλες), ουδείς μιλάει ευθέως για πρόκριση, δεδομένου ότι στερείται εμπειρίας. Επίτευγμα το ότι απέκλεισε τη Μόλντε. Στο σουηδικό πρωτάθλημα δεν χάνει στα τελευταία επτά (3-4-0), ωστόσο τα πολλά «Χ» την κρατούν στα όρια της εξάδας. Την Κυριακή έφερε 0-0 εντός με τη Χάμαρμπι. Κόντρα σε ολλανδικές ομάδες έχει 1-0-1, νίκησε εντός τη Φέγενορντ (3-1), αλλά συνετρίβη από αυτήν (5-0) στα προκριματικά του Κόνφερενς (2021).
Ο βασικός αμυντικός Μπουχαρί έχασε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος επειδή ήταν τιμωρημένος, εννοείται ότι επιστρέφει για την αναμέτρηση με την Άλκμααρ. Δεν προέκυψαν απουσίες.
Πήρε το εισιτήριο καθώς στα πλέι οφ του Γιουρόπα απέκλεισε τη νορβηγική Μόλντε (νίκησε 1-0 εκτός, έχασε 1-0 εντός, πέρασε στα πέναλτι).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.5 4.5 5.75 2.37 1.54 1.5 2.47 1.62 2.12 1.14 1.2 2.42
Άλκμααρ - Έλφσμποργκ / Εκτίμηση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Άλκμααρ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η Έλφσμποργκ, στην επιστροφή της μετά από 10 και πλέον χρόνια σε τελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα απολαύσει τη συμμετοχή της και θα παίξει χωρίς άγχος. Από άποψη δυναμικότητας πάντως, υπολείπεται των Ολλανδών.
1 και GG στο 2,87 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr