Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Επαγγελματική νίκη για Άρσεναλ!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:52

Οι ομάδες τις Πρέμιερ Λιγκ ρίχονται στη μάχη του κυπέλλου και μας κάνουν πιο ενδιαφέρον το απόγευμά μας. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Επαγγελματική νίκη για Άρσεναλ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΟΛΤΟΝ

Η Άρσεναλ, μετά το 0-0 με την Αταλάντα, πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Σίτι με δέκα παίκτες, με τον Γκάμπριελ να σκοράρει από κόρνερ του Σάκα, για δεύτερη σερί αγωνιστική πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, παραμένει αήττητη στη σεζόν, αλλά έχει τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει περάσει 10 σερί φορές στο Λιγκ Καπ, με αντιπάλους από μικρότερη κατηγορία, τελευταίος τέτοιος αποκλεισμός το 2015-16. Εκτός Νέτο (τερμ.), οι Τομιγιάσου, Τίρνι, Ζιντσένκο (μπακ) και Μερίνο, Όντεγκααρντ, Tροσάρ (μέσοι). Mπορεί να παίξει τερματοφύλακας ο 16χρονος Πόρτερ.

Η Μπόλτον συνέτριψε με 5-2 τη Ρέντινγκ εντός στη Λιγκ 1, αλλά έχει σκαμπανεβάσματα, καθώς στο αμέσως προηγούμενο ματς είχε χάσει 4-0. Η ομάδα του Ίαν Έβατ πάντως, είναι καλή μακριά από την έδρα της, με τρία διπλά σε τέσσερα ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει τουλάχιστον από δύο φορές σε όλες τις νίκες. Τελευταία νίκη στην έδρα της Άρσεναλ, το 1994, με 3-1 σε επαναληπτικό Κυπέλλου, μοναδική στα τελευταία 23 εκτός με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Τελευταία φορά που πέρασε στον τέταρτο γύρο Λιγκ Καπ, ήταν το 2011-12.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεδομένα θα κάνει αλλαγές ο Αρτέτα για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες. Πάντως η Άρσεναλ δείχνει να κινείται πολύ σωστά και επαγγελματικά, ενώ σήμερα μπορεί να φτάσει σε μία ακόμη νίκη. 1 & under 4.5 (1.65) στη Betsson.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Λίβερπουλ, κέρδισε 3-0 την Μπόρνμουθ και πήρε δεύτερη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, με over 2.5. Η ομάδα του Άρνε Σλοτ, είναι κάτοχος του τροπαίου και πέρσι είχε κερδίσει 5-1 τη Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ. Έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 56 εντός έδρας ματς με τα «σφυριά» σε όλες τις διοργανώσεις, το 2015. Εκτός ο μέσος Έλιοτ, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Άλισον, οπότε ίσως δε ρισκάρει με τον δεύτερο γκολκίπερ Κέλεχερ και μπορεί να παίξει ο τρίτος Γιάρος. Έτσι κι αλλιώς θα γίνουν πολλές αλλαγές.

Η Γουέστ Χαμ, για πρώτη φορά φέτος δεν κατάφερε να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Τσέλσι, για να μείνει έτσι τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, είναι όμως αήττητη ως τώρα μακριά από την έδρα της φέτος, έχοντας πετύχει όλα της τα γκολ ως φιλοξενούμενη στο β΄ημίχρονο. Δεν έχει φέρει ισοπαλία στα τελευταία 28 παιχνίδια εκτός έδρας για το Λιγκ Καπ από το 2003, με 13 νίκες και 15 ήττες αυτό το διάστημα. Αμφίβολος ο επιθετικός Φούλκρουγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν ήταν αγώνας πρωταθλήματος θα γινόταν άλλη κουβέντα. Είναι κύπελλο και οι δύο ομάδες δεν θα σκοτωθούν και ιδιαίτερα. Θα γίνουν αλλαγές στις ενδεκάδες, που ενδεχομένως να κάνουν καλό στα σφυριά. Goal/goal (1.70) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr