Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς, ψάχνουν αντίδραση!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:32

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Αούστρια και Στουρμ Γκρατς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. 

Α' Αυστρίας: Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς, ψάχνουν αντίδραση!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς.

Ώρα: 19:30- Κωδ. ΟΠΑΠ: 824

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Αούστρια Βιέννης

Η Αουστρια έπαιξε μπάλα μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στο ντέρμπι με την Ραπίντ. Ισοφάρισε αλλά από εκεί και πέρα και πάλι κλείστηκε στην άμυνα και έχασε δίκαια. Πρώτη ήττα μετά από τέσσερις αγώνες για τους παίκτες του κόουτς Χελμ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της φέτος και δείχνει ότι εκεί είναι το μεγαλύτερο της πρόβλημα. Ήταν το πέμπτο συνεχόμενο Goal/Goal. Ο στόπερ Ντράγκοβιτς τραυματίστηκε ξανά (5 ματς). Εκτός ο επιθετικός Χούσκοβιτς (4 ματς/1 γκολ).

Στουρμ Γκρατς

Το βαρύ πρόγραμμα την επηρέασε σαφέστατα και αλλοίωσε την εικόνα της. Ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από την Βόλφσμπεργκερ αν και ήταν λίγο σπάταλη επιθετικά. Τέλος στο σερί νικών στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ η οποία πρέπει να συνέλθει και να αντιδράσει άμεσα. Εκτός έδρας έχει πετύχει μόνο μια νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις (1/2/1) ενώ τα τελευταία τρία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν λήξει στο Over 2,5. Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο κεντρικός αμυντικός Βούτριχ (5 ματς).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
3.15 3.35 2.15 2.05 1.68 1.41 2.67 1.57 2.2 1.62 1.28 1.31
Αούστρια Βιέννης - Στουρμ Γκρατς / Εκτίμηση

Προερχόμενες από ήττες και οι δύο ομάδες, σίγουραθα ψάξουν την αντίδραση σήμερα. Πάντως καμία εκ των δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ οι άμυνές τους δεν λειτουργούν και με τον καλύτερο τρόπο. Goal/goal (1.60) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr