Ποδόσφαιρο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Κορίνθιανς - Φορταλέζα, θα το κάνει ξανά η "Timao"

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 04:35

Η Κορίνθιανς θα υποδεχθεί την Τετάρτη (25/9, 03:30) την Φορταλέζα στην "Corinthians Arena" για τον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Copa Sudamericana. Οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή την κόντρα, αφού πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για να εξασφαλίσουν τη νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην "Arena Castelao".

Κόπα Σουνταμερικάνα: Κορίνθιανς - Φορταλέζα, θα το κάνει ξανά η

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Κορίνθιανς - Φορταλέζα.

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα, όπου δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι.

Πρώτος αγώνας: Φορταλέζα - Κορίνθιανς 0-2.

Ώρα: 03:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 802

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Κορίνθιανς

Σούπερ ήταν η Κορίνθιανς στον πρώτο «εμφύλιο» κι έχει το πάνω χέρι. Είναι ο δεύτερος σερί «εμφύλιος» καθώς στην προηγούμενη φάση ξεπέρασε την Μπραγκαντίνο και μάλιστα στα πέναλτι. Έχει βγάλει με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες τα 10 τελευταία εντός στη διοργάνωση με μοναδική ήττα να ήταν αυτή της προηγούμενης φάσης από την Μπραγκαντίνο η οποία μετατράπηκε σε πρόκριση στα πέναλτι. Η ομάδα του ομάδα του Ραμόν Ντίας έχει προκριθεί και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Προέρχεται από το άνετο εντός έδρας 3-0 επί της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για το πρωτάθλημα. Έχει 3 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 10 τελευταία της. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Σαντάνα, Μαϊκόν και Ρουάν.

Φορταλέζα

Για την Φορταλέζα τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά στο πρώτο ματς. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 39’ κι ενώ το πάλεψε για να ισοφαρίσει ο αντίπαλος έβαλε και δεύτερο στο 90’ και ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε. Μια νίκη και 3 ισοπαλίες έχει στα 5 τελευταία εκτός στο Σουνταμερικάνα όπου τα 4 από αυτά ήταν και 2-3 γκολ. Προηγήθηκε μια 5άδα αγώνων με 4 νίκες, που δείχνει πως είναι ανταγωνιστική κι εκτός έδρας. Η ομάδα του Βοϊβόντα προέρχεται από το εντός 4-1 απέναντι στην Μπαΐα για το πρωτάθλημα. Ήταν ένα ξέσπασμα καθώς προηγήθηκε μια 4άδα αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις όπου είχε μια ισοπαλία. Θα τα δώσει όλα για να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Κορίνθιανς έχοντας δυναμική. Παραμένει τραυματίας ο μπακ Πασέκο και ο μέσος Ροσέτο.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.12 3.25 3.4 1.61 2.22 1.21 4.15 1.94 1.77 1.28 1.31 1.67
Κορίνθιανς - Φορταλέζα / Εκτίμηση

Γνωρίζοντας ότι η ισοπαλία ή η ήττα με ένα γκολ διαφορά θα τους οδηγήσει στην πρόκριση, οι γηπεδούχοι θα προσεγγίσουν πιο ψύχραιμα το παιχνίδι και θα είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε σημαντικό χώρο που θα αφήσει πίσω της η Φορταλέζα, η οποία θα πρέπει να επιτεθεί. 1 σε απόδοση 2.18 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr