Ποδόσφαιρο

Β' Σουηδίας: Ντέρμπι με φόντο την άνοδο!

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:33

Τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει το σημερινό κουπόνι από το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Σουηδίας. 

Β' Σουηδίας: Ντέρμπι με φόντο την άνοδο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Σουηδίας.

ΓΚΕΦΛΕ-ΟΣΤΕΡΣΑΝΤΣ

Την Γκέφλε την πήρε και πάλι η κάτω βόλτα και με δύο μαζεμένες ήττες εγκλωβίστηκε στην επικίνδυνη ζώνη της κατάταξης, Δεν θέλουν με τίποτα να τριτώσει το κακό οι κυανοκίτρινοι, που θα δώσουν εξάποντη μάχη με την Όστερσαντς. Ομάδα που βάζει αλλά και δέχεται εύκολα τέρματα. Τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ο αριστερός μπακ Χάνσεν βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας

Η Όστερσαντς προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήταν από την Σούντσβαλ και παραμένει οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Θα δώσει δεύτερο μαζεμένο ματς με άμεσο ανταγωνιστή στην κατάταξη και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα γκέλα καθώς θα πέσει στη ζώνη της φωτιάς ! Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς. Παραμένουν τα θέματα στην άμυνα, αναμένεται συντηρητική προσέγγιση για να κρατήσει το μηδέν στην αποστολή στο Γκέφλε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δύο στη παρούσα φάση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά η Γκέφλε που δυσκολεύεται να κερδίσει. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τη μόνη διαφορά, πως θα έχουν νέο τεχνικό στην άκρη του πάγκου. 2-3 γκολ (2.00) στη Βetsson.

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ-ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Η Λαντσκρόνα ντεφορμαρίστηκε στο χειρότερο χρονικό σημείο από τη στιγμή που μετρά μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα ματς, Από εκεί που θεωρείτο βέβαιη η άνοδος στην πρώτη κατηγορία πλέον αισθάνεται την… ανάσα του ανταγωνισμού. Σε περίπτωση νέας γκέλας κόντρα στην ποιοτική Χέλσινγκμποργκ θα μπλέξει για τα καλά σε μάχη μνηστήρων. Δεν μπορεί να κρατήσει χαμηλά τον ρυθμό στα παιχνίδια της Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματ εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ

Η Χέλσινγκμποργκ πάνω που είχε φόρα και διεκδικούσε την άνοδος την πρώτη κατηγορία, ξαφνικά έμεινε από δυνάμεις. Μόνο ένας βαθμός το κέρδος στα τρία πιο πρόσφατα ματς και πλέον έφθασε η ώρα της αλήθειας στην αναμέτρηση με την άμεση ανταγωνίστρια Λαντσκρόνα. Ζητούμενο η βελτίωση στην επίθεση και το σκοράρισμα. Δεν έβαλαν γκολ οι κυανέρυθροι στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Στην άμυνα πάντως κρατάει με αξιοπιστία. No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαίο παιχνίδι τόσο σε επίπεδο ανόδου όσο και σε επίπεδο αντιπαλότητας. Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν μια επική μάχη με φόντο τα μεγάλα σαλόνια. Goal/goal (1.70) στη Betsson.

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ-ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Η Ούτσικτενς από εκεί που διεκδικούσε ακόμα και την άνοδο, πλέον την έχει ποάρει η κάτω βόλτα και αν συνεχίσει είναι πιθανό να κινδυνεύσει στο καταληκτικός κέλος της περιόδου. Μόνο μία νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ανςτ για την ομάδα από την Βάστρα Φρολούντα, που ψάχνει από κάπου να κρατηθεί. . Δυστοκία χαρακτηρίζει τους πράσινους το τελευταίο διάστημα από τη στιγμή που έβαλαν μόνο ένα γκολ σε τρία ματς. Πλήρης η αποστολή.

Η Έργκριτε εξαπολύει αντεπίθεση με την οποία όχι μόνο ξεμπερδεύει από επικίνδυνες καταστάσεις αλλά και πλησιάζει την ζώνη ανόδου. Δύσκολο, αλλά στις τάξεις της ομάδας του Γκέτεμποργκ το πιστεύουν πως μπορούν να προλάβουν την Τρίτη θέση. Τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρόσφατο ενεργητικό για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι σκοράρουν με συνέπεια αλλά δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε πολύ καλύτερη μοίρα η Έργκριτε, η οποία ολοένα και ανεβαίνει ψυχολογίκα και βαθμολογικά. Goal/goal (1.70) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr