Ποδόσφαιρο

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ!

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:43

Οι μεγάλες της Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα σήμερα, προχωρώντας με άνεση στην επόμενη φάση. 

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Με άρωμα Πρέμιερ Λιγκ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Γουόλσολ είναι σε καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε 2-0 στην έδρα της Σάλφορντ για τη Λιγκ 2 και έχει τρεις σερί νίκες. Η ομάδα του Μάθιου Σάντλερ, έχει μόνο 2 ήττες σε 11 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει κερδίσει και τα έξι εντός έδρας παιχνίδια της (Τζόνσον σκόρερ στα δύο τελευταία), το ένα όμως στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ, μετά από ισοπαλία. Δεν έχει περάσει από τον τρίτο γύρο του Λιγκ Καπ, από το 1997-98. Λείπουν οι Φάρκουαρσον, Ντάνιελς (μπακ), Κόμλι, ΜακΈντι (αμυντικοί χαφ) και Γκόρντον (μεσοεπιθετικός).

Η Λέστερ, βρέθηκε πίσω εντός με Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ισοφάρισε για δεύτερη σερί ισοπαλία. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, έχει μόνο μία επίσημη νίκη και αυτή ήταν στο Λιγκ Καπ, στο μοναδικό ματς που δεν πλήρωσε γκολ – γκολ. Έχει προκριθεί σε 12 από τα 14 ζευγαρώματα με ομάδα 4ης κατηγορίας, όταν παίζει στα «σαλόνια». O Μαβντιντί σκοράρει δύο σερί ματς. Είναι αήττητη στα επτά τελευταία με Γουόλσολ, τελευταία ήττα το 1978 στο Κύπελλο. Εκτός Στόλαρτσικ (μπακ), Ντάκα (επιθετικός). Θα αλλαγές, με τον αναπλ. τερματοφύλακα Γουόρντ να παίζει βασικός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γουόλσολ προέρχεται από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Αναμένεται να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Λέστερ, η οποία δεν είναι και στα καλύτερά της τελευταία. Goal/goal (1.78) στη Betsson.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η Σίτι, έμεινε στο 2-2 με Άρσεναλ στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας στο τέλος, για την πρώτη απώλεια στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου και πάλι πάντως σκόραρε ο Χάαλαντ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όμως, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει χάσει σε κανονική διάρκεια αγώνα εντός έδρας, σε 38 σερί ματς. Έχει κερδίσει και τα τελευταία 15 με Γουότφορντ σε όλες τις διοργανώσεις με τέρματα 58-8, την έχει νικήσει-αποκλείσει σε έξι σερί νοκ – άουτ ματς, συμπεριλαμβανομένου του τελικού Κυπέλλου 2019 (6-0). Εκτός Μπομπ (μέσος), Ακέ (μπακ), Ντε Μπρόινε (μέσος) και ο Ρόδρι που χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Η Γουότφορντ δέχτηκε γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική Τσάμπιονσιπ και έχασε 4-1 στην έδρα της Νόριτς, μένοντας τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη. Η ομάδα του Τομ Κλέβερλι, έχει μόνο μία ανέπαφη εστία σε πέντε αγώνες, αλλά έχει σκοράρει επίσης στους τέσσερις από αυτούς. Έχει αποκλειστεί σε τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες τρίτου γύρου Λιγκ Καπ, τελευταία πρόκριση το 2019-20. Εκτός ο μπακ Κεμπέν, αμφίβολος ο μπακ Ενγκακιά, ο βασικός τερματοφύλακας Μπάχμαν (stand by ο Μποντ) και ο βασικός στόπερ Σιεράλτα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο επιθετικός Τζέμπισον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Mεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων ακόμα και αν οι Σίτιζενς παίξουν με τη δεύτερη ενδεκάδα τους. Over 3.5 (1.80) στη Betsson.

ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠΑΡΟΟΥ

Η Τσέλσι, κέρδισε 3-0 στην έδρα της Γουέστ Χαμ και πήρε δεύτερη σερί νίκη με ανέπαφη εστία στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου είναι τρεις αγώνες αήττητη. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, σκοράρει έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει προκριθεί στα έξι τελευταία ματς Λιγκ Καπ με ομάδες 4ης κατηγορίας, τελευταίος αποκλεισμός το 1989-90. Δεν έχει χάσει ποτέ τέτοιο παιχνίδι εντός έδρας.

Εκτός οι μπακ Τζέιμς, Γκουστό και ο μέσος Κέλιμαν, αμφίβολος ο Λάβια (μέσος). Θα γίνουν αλλαγές, με Γιόργκενσεν (τερμ.), Νέτο, Ενκουνκού και Ζοάο Φέλιξ να παίρνουν θέσεις βασικών.

Η Μπάροου, κέρδισε 2-0 τη Νιούπορτ Κάουντι εντός έδρας στη Λιγκ 2 και είναι πρώτη στη βαθμολογία, με δύο σερί νίκες, στις οποίες σκόραρε ο Βασέλ. Η ομάδα του Στίβεν Κλέμενς, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ σε αυτό το ματς, οπότε δεν έχει πίεση, ενώ έχει κερδίσει και τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια της. Έχει παίξει με την Τσέλσι μόνο μία φορά στο παρελθόν, το 1947-48 στο Κύπελλο, έχασε 5-0 εκτός. Παίζει πρώτη φορά στον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ από το 1967-68, δεν έχει προκριθεί ποτέ στον τέταρτο γύρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τσέλσι δείχνει να βρίσκει τον δρόμο της σιγά σιγά και είναι πολύ σημαντικό να χτίζει πάνω σε κάθε νέα νίκη. Θα καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι κόντρα στη Τσέλσι. Over 1.5 ημίχ (1.60) στη Betsson.

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Η Γουίκομ κέρδισε 2-1 την Κέμπριτζ στη Λιγκ 1 και έχει τρεις σερί νίκες με γκολ - γκολ και over 2.5, σε αήττητο έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα του Ματ Μπλούμφιλντ, έχει περάσει τέταρτο γύρο μόνο μία φορά στην ιστορία της, το 2006-07, ενώ έχει δύο ήττες στον θεσμό από τη Βίλα, με 0-5 και 3-8. Στην έδρα της, έχει τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πολλές απουσίες, εκτός οι Μπίσοπ (τερμ.), Ταφαζόλι (μπακ), Χάνλαν (μέσος), Κόντουα, Βόουκς (επιθετικοί), αμφίβολοι οι μέσοι Ονιεντίνμα, Γουίλερ, Λίχι.

Η Βίλα, για δεύτερο σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ, βρέθηκε πίσω, αλλά κέρδισε, 3-1 τη Γουλβς εντός. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, με δύσκολο πρόγραμμα, δύσκολα θα δώσει μεγάλη προσοχή στο Λιγκ Καπ, όπου μετρά τρεις σερί αποκλεισμούς στον τρίτο γύρο. Ο Ντουράν, έχει τέσσερα γκολ φέτος , ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Ουότκινς, σκοράρει δύο σερί ματς. Eκτός οι μπακ Καμαρά, Μινγκς, Κας, ο μέσος – αρχηγός ΜακΓκιν και ο μεσοεπιθετικός Φίλοτζιν. Ίσως και 11 αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς έπαιξε τρία ματς σε μία εβδομάδα, σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν χωράνε και πολλές αναλύσεις και σε αυτό το παιχνίδι. Η Άστον Βίλα αποδεικνύεται πολύ δυνατή αλλά και επτάψυχη. 2 & over 2.5 (1.70) στη Βetsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr