Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Ντέρμπι στη Βιέννη!

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Σπουδαίο ντέρμπι στη Βιέννη με Ραπίντ και Αούστρια να χωρίζουν τη πόλη στα δύο. 

Α' Αυστρίας: Ντέρμπι στη Βιέννη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αούστρια Βιέννης αναβλήθηκε. Η πρωταθλήτρια πάντως δεν ξεκουράστηκε καθώς είχε ταξίδι για ματς Champions League με την Μπρεστ στην Γαλλία το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί γνώρισε μάλιστα την ήττα με 2-1 από τη γαλλική ομάδα. Το πάλεψε το παιχνίδι όσο μπορούσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι τελικά. Θα πρέπει να συνηθίσει πλέον στο βαρύ πρόγραμμα η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ. Μετράει τέσσερις σερί νίκες και εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί πλέον στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις (6/1/0). Πρόβλημα στον αστράγαλο για τον στόπερ Βούτριχ (5 ματς) ο οποίος είναι αμφίβολος.

Σε κακό αγωνιστικό χώρο δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε να χάνει από την Ραπίντ. Ο κόουτς Κούμπαουερ είδε την ομάδα του τελικά να σώζει τον βαθμό απέναντι στην αγαπημένη του Ραπίντ. Παρέμεινε αήττητη για τρίτο συνεχόμενο αγώνα (2/1/0) αλλά για ακόμη μια φορά φέτος δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία (δέχεται γκολ οκτώ σερί ματς). Εχει επτά Goal/Goal στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Μοναδική σημαντική απουσία είναι ο μπακ Σέρτσερ (2 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Στουρμ είναι το σωστό φαβορί εδώ, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι προέρχεται από μεσοβδόμαδο πολύ δυνατό και απαιτητικό παιχνίδι. Η φιλοξενούμενη είναι αρκετά επικίνδυνη και σκοράρει εύκολα. Goal/goal (1.60) στη Betsson.

WSG ΤΙΡΟΛ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Χάρτμπεργκ αναβλήθηκε. Ευπρόσδεκτο διάλειμμα για την ομάδα του Φίλιπ Σέμλιτς που θα μπορέσει ξεκούραστη να υποδεχτεί την Σάλτσμπουργκ που θα έχει ταλαιπωρηθεί και από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει χάσει τρεις συνεχόμενους αγώνες και συνολικά είναι χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια (0/1/3) έχοντας σκοράρει μόλις σε ένα από αυτά. Εκτός αναμέτρησης ξανά είναι οι επιθετικοί Άνσελμ (4 ματς) και Χίντερζιερ (3 ματς) που παραμένουν τραυματίες.ς

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αούστρια Κλάγκενφουρτ αναβλήθηκε. Μεσοβδόμαδα πάντως η ομάδα του Πέπαϊν Λάιντερς είχε παιχνίδι καθώς αγωνίστηκε στην Πράγα απέναντι Σπάρτα για το Champions League και έχασε εύκολα με 3-0. Ηττήθηκε εκτός έδρας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι από την Ραπίντ Βιέννης. Έχει τρία Goal/Goal και Over 2,5 στα τελευταία τέσσερα ματς εκτός. Απουσιάζουν ο μέσος Κιέργκορντ (4 ματς/2 ασίστ) και ο επιθετικός Κονατέ (1 ματς/1 γκολ) λόγω τραυματισμών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σάλτσμπουργκ γύρισε απογοητευμένη από το παιχνίδι της στην Ευρώπη και θέλει σήμερα να επιστρέψει στις νίκες πειστικά. Over 2.5 (1.57) στη Betsson.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η Ραπίντ Βιέννης έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να έχει κλειδώσει τη νίκη με την Βόλφσμπεργκερ. Άφησε την αντίπαλό της να ελπίζει και εν τέλει άφησε και δύο βαθμούς. Για να διεκδικήσει κάτι η ομάδα του Ρόμπερτ Κλάους, εκτός από καλό ποδόσφαιρο πρέπει να μάθει να τελειώνει παιχνίδια αλλά και να αμυνθεί καλύτερα. Μπορεί να είναι αήττητη για τρία ματς αλλά πλέον δέχεται γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Λείπουν οι επιθετικοί Γιάνσον (5 ματς/2 γκολ) και Μπούργκσταλερ (4 ματς/1 ασίστ).

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την πρωταθλήτρια Στουρμ Γκρατς αναβλήθηκε. Μετά από μερικές χρήσιμες ανάσες η ομάδα του Στέφαν Χελμ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ραπίντ ενώ μετά ακολουθεί ματς εκτός και με την Σάλτσμπουργκ. Μοιάζουν δύο κρίσιμες αγωνιστικές για τον κόουτς με την ομάδα να έχει μόνο δύο νίκες στα πρώτα πέντε ματς της σεζόν (2/2/1). Εκτός έδρας δεν έχει νίκη τρία ματς (0/2/1). Τραυματίας ο μπακ Πάζουρεκ (1 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σπουδαία αναμέτρηση, το ντέρμπι της Βιέννης. Φυσικά η Ραπίντ έχει το προβάδισμα εδώ και ο άσος παίζεται σε αυτές τις αποδόσεις. Εμείς θα προτιμήσουμε το αμφίτερμα, το οποία έχει επαληθευτεί πολλές φορές στα τελευταία παιχνίδια τους. Goal/goal (1.67) στη Betsson.

Βαθμολογία -

21/09/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Sturm Graz Sturm Graz 12 5 4 0 1 10 4 6
2 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 11 6 3 2 1 8 7 1
3 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 10 6 3 1 2 15 10 5
4 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 10 6 3 1 2 9 10 -1
5 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 4 3 0 1 11 6 5
6 Austria Vienna Austria Vienna 8 5 2 2 1 7 5 2
7 Αλτάχ Αλτάχ 8 6 2 2 2 8 7 1
8 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 7 5 2 1 2 6 8 -2
9 Γκράτσερ Γκράτσερ 4 6 0 4 2 8 11 -3
10 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 5 1 1 3 4 8 -4
11 Lask Linz Lask Linz 3 6 1 0 5 5 12 -7
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 2 4 0 2 2 3 6 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr