Ποδόσφαιρο

Α' Δανίας: H ωρα της Μίντιλαντ!

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:15

Μίντιλαντ, Σοντέρισκε και Άαρχους δείχνουν να έχουν το προβάδισμα σήμερα για να φτάσουν σε μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα. 

Α' Δανίας: H ωρα της Μίντιλαντ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Δανίας.

ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η Ράντερς προέρχεται από πολύ σημαντικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νόρτζελαντ. Κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα, φέροντας το τελικό 1-1. Φυσικά υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα καθώς η ισοφάριση ήρθε στη τελευταία φάση του αγώνα και έχασε όλο το τρίποντο μέσα από τα χέρια της. Πάντως έχει καλή παρουσία στα τελευταία παιχνίδια της και χτίζει σιγά σιγά ένα αήττητο σερί. Τώρα έχει να ανέβει ξανά ένα βουνό απέναντί, αφού η Μίντιλαντ είναι πιο ποιοτική ομάδα. Συνεχίζει εκτός ο Μπαμπαγιάν.

Με πολύ ψυχολογία και αυτοπεποίθηση έρχεται σε αυτό το ματς η Μίντιλαντ. Τη περασμένη αγωνιστική κέρδισε το ντέρμπι κόντρα στη Κοπεγχάγη με σκορ 2-1. Ήταν ανώτερη στο ματς καθώς απείλησε περισσότερο και η ευστοχία της έκρινε το ματς. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όντας αήττητη και έχοντας πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα κέρδισε και στο κύπελλο τη Χίλεροντ εύκολα και ακούραστα με σκορ 1-4. Θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να μη κάνει λάθη. Πέντε οι απουσίες της συνολικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίντιλαντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, έρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες, ενώ μπροστά της έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι στο οποίο στοχεύει να πάει με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η Ράντερς εξελίσσεται σε ρυθμιστή στο πρωτάθλημα και θα είναι δύσκολος αντίπαλος. 2 (2.20) στη Betsson.

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΒΕΙΛΕ

Η Σοντέρισκε είχε πολύ δύσκολο έργο τη περασμένη αγωνιστική και ηττήθηκε στην έδρα της Μπρόντμπι. Προσπάθησε αρκετά και κατάφερε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, εξού και το 2-0. Δέχθηκε αρκετές φάσεις και πολύ πίεση, ενώ δεν ήταν καθόλου απειλητική. Έχει πολλά θέματα στην άμυνά της και μόνο στο παιχνίδι του κυπέλλου δεν δέχθηκε γκολ. Βρίσκεται στη προτελευταία θέση και στο σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι. Έχει την ευκαιρία να πάρει μια νίκη εδώ και να ανασάνει σημαντικά.

Η Βέιλε δεν άλλαξε συνήθειες και ηττήθηκε για μία ακόμη φορά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά από την σχετικά αδύναμη Βίμποργκ, από την οποία δέχθηκε πέντε γκολ! Δεν μπορεί να σηκώσει με τίποτα κεφάλι τη φετινή σεζόν και επιβεβαιώνει πανηγυρικά πως δικαίως ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ούτε ισοπαλία δεν έχει πανηγυρίσει, ενώ έχει τη χειρότερη επίθεση και άμυνα στο πρωτάθλημα. Αν δεν καταφέρει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι τότε θα πρέπει να κάνει σχέδια για άλλη κατηγορία. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βέιλε σε καμία περίπτωση δεν βλέπεται και κατά συνέπεια δεν παίζεται. Θα πάμε με τη γηπεοδούχο που έχει να δώσει σήμερα θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι της εντός έδρας. 1 (2.00) στη Betsson.

ΛΙΝΓΚΜΠΙ – ΑΑΡΧΟΥΣ

Δεν απέφυγε την ήττα η Λίνγκμπι τη περασμένη αγωνιστική από την Άαλμποργκ. Τα βρήκε σκούρα και δέχθηκε δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, στις καθυστερήσεις! Το πρώτο ήρθε στο 45+4’ και το δεύτερο στο 90+4’ όπου ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Πλήρωσε ακόμη μια φορά την αμυντική της αδράνεια και έμεινε με άδεια χέρια. Δυσκολεύεται τρομερά να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Μόλις μία νίκη έχει πανηγυρίσει σε 9 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Πλήρης η αποστολή.

Η Άαρχους συνεχίζει τη τρελή της πορεία, φέροντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί αυτή τη φορά να μη κέρδισε, αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Σίλκεμποργκ. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε έξι λεπτά και μετά δεν είδαμε κάτι. Η Άαρχους ήταν πιεστική, προσπάθησε να απειλήσει κάπως περισσότερο αλλά είχε θέμα στο στόχο. Ο βαθμός δεν τη χαλάει, αφού τη κράτησε στη 2η θέση της βαθμολογίας και συνεχίζει με ενθουσιασμό. Μοναδική απουσία ο στόπερ Ακότο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τρομερή διάθεση και ψυχολογία έρχεται η Άαρχους, ακόμα κι αν πέταξε βαθμούς στο παιχνίδι με τη Σίλκεμποργκ. Πολύ ανώτερη από τη Λίνγκμπι. 2 (1.75) στη Betsson.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ - ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ

Η Σίλκεμποργκ ταξίδεψε στην έδρα της φορμαρισμένης Άαρχους και στάθηκε όρθια. Κατάφερε να πάρει τον βαθμό ύστερα το τελικό 1-1. Μάλιστα προηγήθηκε στο ματς, αλλά είδε την Άαρχους να απαντά άμεσα. Δέχθηκε πίεση αλλά ήταν έτοιμη και προετοιμασμένη σε κάθε απειλή της αντιπάλου της. Η ισοπαλία ήταν και άμεση αντίδραση ύστερα την ήττα από τη Μίντιλαντ. Εντός έδρας τη φετινή χρονιά μετράει μόλις μία ήττα σε έξι αναμετρήσεις που έχει δώσει για όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει απουσίες.

Η Μπρόντμπι χωρίς πολλά πολλά κέρδισε τη Σοντέρισκε εντός έδρας με το ισχνό 2-0. Πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και έκανε τη δουλειά της αθόρυβα. Είχε την ευκαιρία και για μεγαλύτερο σκορ αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει περισσότερο την άμυνα της Σοντέρισκε. Βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας αλλά η εικόνα της δεν είναι καθόλου ικανοποιητική. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα έχει. Εκτός έδρας έχει μόλις μία ήττα σε έξι αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφότερες είναι σε μία περίεργη κατάσταση αλλά όχι φόρμας. Η Μπρόντμπι είναι ποιοτική ομάδα όμως έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Goal/goal & over 2.5 (1.90) στη Betsson.

Βαθμολογία -

21/09/2024Superliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μίντιλαντ Μίντιλαντ 20 8 6 2 0 17 8 9
2 Άαρχους Άαρχους 17 8 5 2 1 22 8 14
3 Σίλκεμποργκ Σίλκεμποργκ 16 8 5 1 2 16 10 6
4 Μπρόντμπι Μπρόντμπι 14 8 4 2 2 16 10 6
5 Κοπεγχάγη Κοπεγχάγη 14 8 4 2 2 15 10 5
6 Βίμποργκ Βίμποργκ 12 9 3 3 3 20 17 3
7 Ράντερς Ράντερς 12 8 3 3 2 12 11 1
8 Νόρντζελαντ Νόρντζελαντ 12 9 3 3 3 16 17 -1
9 Άαλμποργκ Άαλμποργκ 9 8 3 0 5 7 18 -11
10 Λίνγκμπι Λίνγκμπι 5 8 1 2 5 5 11 -6
11 Σοντερίσκε Σοντερίσκε 5 8 1 2 5 7 16 -9
12 Βέιλε Βέιλε 0 8 0 0 8 5 22 -17
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr