Ποδόσφαιρο

Α' Ελβετίας: Βάζει φρένο η Γιουνγκ Μπόις!

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:27

Η Γιουνγκ Μπόις θέλει να αναστρέψει τη κατάσταση και τη ψυχολογία της με μία νίκη σήμερα. 

Α' Ελβετίας: Βάζει φρένο η Γιουνγκ Μπόις!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Ελβετίας.

ΛΩΖΑΝΗ – ΙΒΕΡΝΤΟΝ

Η Λωζάνη είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Λουγκάνο και δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε με το τελικό 1-2, σε ένα ματς που δεν ήταν αρκετά καλή, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της μείωσης, αλλά και αυτό ήρθε πολύ αργά για να προλάβει να κάνει κάτι. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα ύστερα ένα μίνι σερί, τριών αήττητων αγώνων, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εντός έδρας μετράει τρία σερί γκολ-γκολ και οβερ 2.5 για το πρωτάθλημα και άλλα δύο σε φιλικά παιχνίδια.

Η Ιβερντόν το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της και δείχνει να τα καταφέρνει. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι για το πρωτάθλημα κέρδισε με 2-1 τη Γκρασχόπερς εντός έδρας. Στη συνέχεια έδωσε παιχνίδι για το κύπελλο, όπου έπαιξε με την Έμμεν και τη κέρδισε με 1-2 επίσης. Πήρε έτσι τη πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μία νίκη πάντως στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, δεν είναι καλή συγκομιδή. Λούσιφ, Σίλβα, Γκροντέμ και Τασάρ είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, που θέλουν ένα καλό αποτέλσμα εδώ. Η Λωζάνη είναι το φαβορί εδώ, αλλά δεν παίζεται ο άσος σε αυτές τις αποδόσεις. Ο κύριος λόγος φυσικά είναι οι αμυντικές επιδόσεις της ομάδας. G/G (1.75) στη Betsson.

ΒΙΝΤΕΡΤΟΥΡ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ

Η Βιντερτούρ τουλάχιστον κέρδισε στο κύπελλο και πήρε μια μικρή δόση χαράς. Κέρδισε τη Βιλ σε ένα περιπετειώδες παιχνίδι μετά από τα πέναλτι. Μόνο στο κύπελλο έχει δύο νίκες τελευταία και μόνο εκεί έχει δει χαρά. Στο πρωτάθλημα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Νωρίτερα για το πρωτάθλημα είχε χάσει από τη Σερβέτ με 0-1 μέσα στο σπίτι της, ενώ στη διακοπή έδωσε και ένα φιλικό με τη Τουν, από την οποία ηττήθηκε. Πέντε συνολικά οι απουσίες της.

Η Γιουνγκ Μπόις έδωσε παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Άστον Βίλα εντός έδρας. Δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών της διοργάνωσης και άρχισαν τα δύσκολα από πολύ νωρίς. Στο πρωτάθλημα είχε φέρει 1-1 με τη Λωζάνη στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της, ενώ στο κύπελλο κέρδισε τη Βεβέι με 2-4. Έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και θα δείξει αν μπορεί να τα καταφέρει. Φέιφερ, Γιάνκο και Κόντε είναι εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γιουνγκ Μπόις αρχίζει και βαδίζει προς τη κατηφόρα και τώρα είναι η στιγμή να βάλει ένα φρένο. 2 (1.71) στη Betsson.

ΣΙΟΝ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Η Σιόν κατάφερε και πήρε την ισοπαλία απέναντι στην ανεβασμένη Βασιλεία. Για μία ακόμη αγωνιστική έδειξε πως είναι αρκετά σοβαρή, ειδικά όταν παίζει μέσα στην έδρα της. Στη διακοπή έδωσε ένα φιλικό με την Ανεσί την οποία τη κέρδισε με 2-1. Πριν μια εβδομάδα έπαιξε με τη Φέλοουζ Γιουβέντους για το κύπελλο και τη κέρδισε με 2-0, για να δώσει συνέχεια στη περιπέτειά της στο πρωτάθλημα. Ζιγκλερ και Τουτόντα είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.

Η Λουγκάνο ήταν καλύτερη στο παιχνίδι με τη Λωζάνη και το πήρε. Ήταν πιο απειλητική και εύστοχη με την ίδια να σημειώνει δύο τέρματα, ένα σε κάθε ημίχρονο. Δέχθηκε και τη μείωση στο σκορ, αλλά στο χρονικό σημείο που έγινε, δεν ήταν αρκετό για να ανησυχήσει. Τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα για κύπελλο και πρωτάθλημα. Έχει καταλάβει τη πρώτη θέση προσωρινά του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη σεζόν και είναι στο σωστό δρόμο, όπως τη περσινή χρονιά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σιόν εντός έδρας είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα. Δημιουργεί, πιέζει και σκοράρει. Η Λουγκάνο έπαιζε και μεσοβδόμαδα, οπότε ίσως έχει μια έξτρα κούραση. G/G & Over 2.5 (1.85) στη Betsson.

Βαθμολογία -

21/09/2024Super League: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Λουγκάνο Λουγκάνο 13 6 4 1 1 12 8 4
2 Σερβέτ Σερβέτ 12 6 4 0 2 10 13 -3
3 Ζυρίχη Ζυρίχη 11 5 3 2 0 11 5 6
4 Λουκέρνη Λουκέρνη 11 6 3 2 1 11 7 4
5 Βασιλεία Βασιλεία 10 6 3 1 2 15 6 9
6 Σεντ Γκάλεν Σεντ Γκάλεν 10 5 3 1 1 10 5 5
7 Σιόν Σιόν 10 6 3 1 2 10 6 4
8 Ιβερντόν Ιβερντόν 5 6 1 2 3 6 10 -4
9 Γκρασχόπερς Γκρασχόπερς 4 6 1 1 4 7 11 -4
10 Λωζάνη Λωζάνη 4 6 1 1 4 8 15 -7
11 Βίντερτουρ Βίντερτουρ 4 6 1 1 4 3 10 -7
12 Γιουνγκ Μπόις Γιουνγκ Μπόις 3 6 0 3 3 7 14 -7
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr