Ποδόσφαιρο

Premier League: Πληρώνουν τα ειδικά!

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:08

Αμφίρροπο κρίνεται το πρόγραμμα στην Premier League και καταλήξαμε σε επιλογές με ειδικά στοιχήματα που μπορεί να μας…εκτοξεύσουν!

Premier League: Πληρώνουν τα ειδικά!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΤΣΕΛΣΙ

Η Γουέστ Χαμ, γλίτωσε στο τέλος την ήττα στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ και ακολουθεί νέο, μετά από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, έχει σκοράρει ως τώρα σε όλα τα παιχνίδια της, αλλά έχει καταφέρει να κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστιά. Έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς Πρέμιερ Λιγκ εντός έδρας, με τέσσερις ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, όλες με γκολ – γκολ. Αμφίβολος ο μπακ Έμερσον και ο επιθετικός Φούλκρουγκ.

Η Τσέλσι, κράτησε ανέπαφη εστία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετά από 18 ταξίδια στο Μπόρνμουθ και πήρε τέταρτο σερί διπλό Πρέμιερ Λιγκ, σε ματς με αριθμό ρεκόρ κίτρινων καρτών (14) από το 1992. Για την ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, ο τερματοφύλακας Σάντσεθ έχει σώσει δύο στα τέσσερα πέναλτι που αντιμετώπισε, ενώ ο Ενκουνκού έχει πετύχει όλα τα γκολ στους Λονδρέζους εκτός έδρας, μπαίνοντας ως αλλαγή. Εκτός οι μπακ Τζέιμς, Γκουστό και ο μέσος Κέλιμαν, αμφίβολος ο μέσος Λάβια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφίρροπο το ντέρμπι, με την Τσέλσι απρόβλεπτη και τη Γουέστ Χαμ να είναι σκληροτράχηλη εντός έδρας, αν και δεν κερδίζει εύκολα. Αξίζει ο άσος draw no bet στο 2.65 της Βetsson. Για τους γηπεδούχους, ο Κούντους γυροφέρνει το γκολ τελευταία, πληρώνει 4.20 για να το πετύχει, με την ίδια εταιρία.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΛΒΣ

Η Βίλα, για έκτη φορά στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε από 0-2 για να κερδίσει, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε νικηφόρα 3-0 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο Ντουράν, έχει τρία νικητήρια γκολ φέτος από τον πάγκο, τα επτά από τα οκτώ γκολ του στην κατηγορία είναι ως αλλαγή. Ο Ονάνα επίσης, σκόραρε σε τρία από πέντε ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Eκτός οι μπακ Καμαρά, Μινγκς, Κας και ο μέσος Φίλοτζιν.

Η Γουλβς, γνώρισε αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ, χάνοντας 3-2 στο Μπράιτον, ενώ στο πρωτάθλημα, πριν από την τοπική μονομαχία με Βίλα, έχει έναν πόντο σε τέσσερα ματς και κάνει το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 21 χρόνια. Η ομάδα του Γκάρι Ο' Νιλ, εκτός δεν έχει νίκη σε εννέα σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις από τον Φεβρουάριο. Eκτός ο μπακ Μεϊπιγιού, ο μέσος Τραορέ, ο εξτρέμ Γκονζάλες και ο επιθετικός Καλάιτζιτς, αμφίβολοι οι μπακ Τότι, Αΐτ – Νουρί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Bίλα, έστω και αν δεν δείχνει τόσο ισχυρή στην έδρα της τελευταία, έχει τον πρώτο λόγο. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δέχονται συνήθως γκολ, ενώ οι «λύκοι» έχουν πετύχει όλα τα τέρματά τους στο α' ημίχρονο. Έτσι, το over 0.5 γκολ της Γουλβς στο α' μέρος, είναι πειρασμός στο 2.55 του Pamestoixima.

ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Φούλαμ προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες με 1-1 σε κανονική διάρκεια σε όλες τις διοργανώσεις, μόνο που μεσοβδόμαδα, μετά από το Χ στα 90’, έχασε στα πέναλτι στην έδρα της Πρέστον για το Λιγκ Καπ, με σκορ 16-15! Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει χάσει τρία σερί ματς, αλλά ακόμα δεν έχει κρατήσει ανέπαφη εστία. Δεν της πάνε εσχάτως τα ματς με Νιούκαστλ, τελευταία νίκη εντός, ήταν το 2016 στην Τσάμπιονσιπ. Εκτός ο επιθετικός Βινίσιους.

Η Νιούκαστλ, το γύρισε με Γουλβς και πήρε δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, όπου με 10 πόντους σε 4 αγωνιστικές, κάνει το καλύτερο ξεκίνημα από το 1995-96. Η ομάδα του Έντι Χάου, είναι αήττητη πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με τέσσερα σερί γκολ - γκολ. Ο Χ. Μπαρνς, έχει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 25 συμμετοχές πρωταθλήματος. Eκτός οι μπακ Μπότμαν, Λάσελς, ο μέσος Μάιλι και ο επιθετικός Γουίλσον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άλλο ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο πρόγραμμα, η Νιούκαστλ δείχνει δυνατή, αλλά η Φούλαμ δεν είναι εύκολο θύμα στην έδρα της. Θα στραφούμε στους σκόρερ και τον εκπληκτικό φέτος Γκόρντον της Νιούκαστλ, που πληρώνει 3.40 για γκολ στο 90λεπτο με τη Νοvibet.

ΛΕΣΤΕΡ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Λέστερ, προηγήθηκε 2-0 με Πάλας, αλλά ήταν απρόσεκτη και αγνοεί ακόμα τη νίκη στο πρωτάθλημα, με δύο βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, πλήρωσε το γκολ – γκολ σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ ως τώρα, με τρία σερί over 2.5 και το τελευταίο ματς ήταν το πρώτο στο οποίο προηγήθηκε. O Bάρντι έχει 7 γκολ σε 15 ματς με Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις, τα πέντε εντός έδρας. Εκτός Στόλαρτσικ (μπακ), Ντάκα (επιθετικός).

Η Έβερτον, έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έχασε διαδοχικά ματς στα οποία προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά και παραμένει άποντη, με το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν σε 66 χρόνια. Μεσοβδόμαδα, προηγήθηκε εντός με Σαουθάμπτον στο Λιγκ Καπ, αλλά μετά το 1-1 στα 90’, έχασε στα πέναλτι. Η διοίκηση στηρίζει τον Σον Ντάις, αλλά για πόσο; Ο Κάλβερτ – Λούιν σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Eκτός Κόουλμαν (μπακ), Τσερμίτι, Μπρόγια (επιθετικοί), Γκέι (μέσος), αμφίβολοι Ταρκόφσκι, Κιν, Πάτερσον, Μπράνθγουεϊτ (μπακ) και Γκάρνερ (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Έβερτον κάποια στιγμή πρέπει να πάρει την πρώτη νίκη και ίσως είναι ευκαιρία, με μία Λέστερ που δεν εντυπωσιάζει. Αν δεν λείψει η μισή της άμυνα, η φιλοξενούμενη μπορεί να κερδίσει με τον μόνο τρόπο που το κάνει εδώ και 1.5 χρόνο, δηλαδή χωρίς να δεχτεί γκολ. Διπλό με ανέπαφη εστία, πληρώνει το χορταστικό 5.80 στην Betsson!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Η Λίβερπουλ, υπέστη την πρώτη ήττα με Άρνε Σλοτ απόό Νότιγχαμ, αλλά συνήλθε γρήγορα και παρ’ όλο που βρέθηκε πίσω νωρίς από τη Μίλαν εκτός μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε 3-1, με δύο γκολ με κεφαλιές στόπερ από στατικές. Έχει χάσει μόνο 4 από τα τελευταία 59 εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αλλά όλα ήταν από τις λεγόμενες «μικρομεσαίες». O Σαλάχ έχει 9 γκολ - 1 ασίστ σε 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με Μπόρνμουθ. Εκτός ο μέσος Έλιοτ, αμφίβολος ο βασικός τερματοφύλακας Άλισον (σε ετοιμότητα ο Κέλεχερ).

Η Μπόρνμουθ, είχε 19 τελικές και χαμένο πέναλτι (δεύτερο στα τελευταία τρία που εκτέλεσε) κόντρα στην Τσέλσι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και επέστρεψε στις ήττες. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, όμως δεν έχει χάσει ακόμα φέτος μακριά από την έδρα της στο πρωτάθλημα, με τον Σεμένιο να σκοράρει σε δύο σερί ταξίδια. Δεν έχει πάντως κερδίσει ποτέ στο Άνφιλντ, όπου έχει μόνο μία ισοπαλία, το 2017. Εκτός Άνταμς (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ποια Λίβερπουλ θα δούμε; Αυτή που κόλλησε με τη Νότιγχαμ, ή αυτή που διέλυσε τη Μίλαν; Αν δούμε την πρώτη, τότε ο μόνιμος πονοκέφαλος της Μπόρνμουθ, Μοχάμεντ Σαλάχ, μπορεί να σκοράρει σε νίκη των «ρεντς», με ενισχυμένη απόδοση 2.25 για άσο και γκολ του Αιγύπτιου, στο 2.25 του Pamestoixima.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Σαουθάμπτον, βρέθηκε πίσω στην έδρα της Έβερτον μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ, αλλά ισοφάρισε στο 1-1 και κέρδισε στα πέναλτι, μία νίκη που είχε ανάγκη ψυχολογικά, μετά από τέσσερις σερί ήττες πρωταθλήματος, στις οποίες σκόραρε μόνο μία φορά. Κακός οιωνός για την ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, καθώς οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες που είχαν 0/4 στο ξεκίνημα, στο τέλος υποβιβάστηκαν. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπαζούνου, ο μέσος Σουλεμάνα και ο επιθετικός Στιούαρτ, τιμωρημένος ο μπακ Στίβενς, αμφίβολος ο μέσος Σμόουλμπον.

Η Ίπσουιτς, πάλεψε άλλο ένα ματς, κράτησε την πρώτη ανέπαφη εστία, αλλά δεν σκόραρε και έμεινε στο Χ δεύτερη σερί αγωνιστική, παραμένοντας χωρίς νίκη στα «σαλόνια». Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ και πληρώνει under 2.5 σε τρεις από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Ξέρει τη Σαουθάμπτον από τις περσινές αναμετρήσεις στην Τσάμπιονσιπ, και θέλει να πάρει εκεί το πρώτο της διπλό στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2002. Εκτός ο μπακ Ντονασιέν , αμφίβολος ο μπακ Κλαρκ και ο μέσος Μπρόουντχεντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «O θάνατός σου, η ζωή μου», μοιάζει αυτό το ματς από πολύ νωρίς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει ότι έχουν προσαρμοστεί στα επίπεδα Πρέμιερ Λιγκ. Η Ίπσουιτς πάντως δείχνει πιο αξιόμαχη και έτσι το X στο 3.45 της Novibet δείχνει ρεαλιστικό. Από ειδικά, ο Μόρσι της Ίπσουιτς έχει δεχτεί κίτρινη σε τρία από τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια και πληρώνει 2.62 στη Novibet για άλλη μία κάρτα.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Τότεναμ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο Κόβεντρι για το Λιγκ Καπ, αλλά έκανε ανατροπή με γκολ στο 88’ και στο 90’, το τελευταίο από τον επιθετικό Τζόνσον, που το χρειαζόταν, μετά τη μέτρια εμφάνιση στην ήττα από την Άρσεναλ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου, στο πρωτάθλημα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα από το 2015-16, προερχόμενη από δύο σερί ήττες με ένα γκολ διαφορά. Eκτός ο επιθετικός Ρισάρλισον και ο εξτρέμ Οντομπέρ.

Η Μπρέντφορντ, ξεπέρασε την ήττα από τη Σίτι, με εντός έδρας 3-1 επί της Λέιτον Όριεντ εντός έδρας, για το Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και σκοράρει σε όλα τα επίσημα φέτος εκτός από ένα, αλλά από την άλλη έχει κρατήσει μόνο μία ανέπαφη εστία. Εκτός έδρας μάλιστα, δέχεται γκολ σε δέκα διαδοχικά ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, οι μέσοι Γένσεν, Ντασίλβα και οι επιθετικοί Νούνες, Τιάγκο, Ουισά (αρχισκόρερ, σημαντικό πλήγμα).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Oι δύο ομάδες χρειάζονται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα και συνήθως τα τελευταία χρόνια, μας προσφέρουν ματς με πάρα πολλά γκολ. Δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και τώρα, με over 4.5 στο 3.50 της Betsson.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Κρίσταλ Πάλας πέρασε με 2-1 από την έδρα της ΚΠΡ στο Λιγκ Καπ, τη μόνη διοργάνωση που έχει κερδίσει ως τώρα, προερχόμενη στο πρωτάθλημα από δύο σερί ισοπαλίες, έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ. Για την ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ, ο Ματετά σκοράρει σε δύο σερί εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και σε εννέα από τα τελευταία δέκα της Πάλας ως γηπεδούχου από τον Φεβρουάριο! Εκτός ο επιθετικός Φράνσα και οι μπακ Χόλντινγκ, Ριάντ, αμφίβολος ο μπακ Τσάλομπα.

Η Μάντσεστερ Γ., με Ράσφορντ και Γκαρνάτσο να σκοράρουν σε δεύτερο σερί παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, διέλυσε 7-0 εντός έδρας μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ την Μπάρνσλεϊ, πετυχαίνοντας πρώτη φορά πάνω από τέσσερα γκολ σε ματς με τον Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο. Πέρσι, υπέστη εξευτελιστική ήττα στην έδρα της Πάλας προς το τέλος της σεζόν και σίγουρα θέλει εκδίκηση. Ακολουθεί εντός έδρας ματς με Τβέντε στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός Γιορό, Μαλάσια, Σο, Λίντελοφ (μπακ), αμφίβολοι Μάουντ (μέσος), Χόιλουντ (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γιουνάιτεντ πήρε δύο νίκες σερί σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά χρειάζεται κι άλλες για να πείσει ότι βρίσκει τον δρόμο της. Η Πάλας, σίγουρα δεν έχει βρει ακόμα τον δικό της. Όσο έχει όμως τον Ματέτα να σκοράρει εντός έδρας (2.80 στο Pamestoixima), θα έχει πάντα ελπίδες για νίκη. Από την άλλη, ο Μπρούνο Φερνάντες, έχει κάνει φέτος τα περισσότερα σουτ στην κατηγορία χωρίς να σκοράρει και ίσως ήρθε η ώρα του (3.50 για γκολ στο 90λεπτο με Pamestoixima).

Βαθμολογία -

21/09/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 12 4 4 0 0 11 3 8
2 Άρσεναλ Άρσεναλ 10 4 3 1 0 6 1 5
3 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 10 4 3 1 0 6 3 3
4 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 9 4 3 0 1 7 1 6
5 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 9 4 3 0 1 7 6 1
6 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 8 4 2 2 0 6 2 4
7 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 8 4 2 2 0 4 2 2
8 Τσέλσι Τσέλσι 7 4 2 1 1 8 5 3
9 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 6 4 2 0 2 6 6 0
10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6 4 2 0 2 5 5 0
11 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 5 4 1 2 1 5 5 0
12 Φούλαμ Φούλαμ 5 4 1 2 1 4 4 0
13 Τότεναμ Τότεναμ 4 4 1 1 2 6 4 2
14 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 4 4 1 1 2 5 6 -1
15 Λέστερ Λέστερ 2 4 0 2 2 5 7 -2
16 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 2 4 0 2 2 4 7 -3
17 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 2 4 0 2 2 2 7 -5
18 Γουλβς Γουλβς 1 4 0 1 3 4 11 -7
19 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 0 4 0 0 4 1 8 -7
20 Έβερτον Έβερτον 0 4 0 0 4 4 13 -9
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr