Ποδόσφαιρο

Α' Γαλλίας: Η Λιλ και τα γκολ στο Ρενς - Λανς

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00
Α' Γαλλίας: Η Λιλ και τα γκολ στο Ρενς - Λανς

ΛΙΛ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Ώρα έναρξης: 18:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 382

Η Λιλ δεν τα κατάφερε στο Σεντ Ετιέν (1-0) πληρώνοντας την αστοχία της έχοντας δοκάρι στο 34’ με τον Ζέγκροβα. Βρέθηκε να χάνει νωρίς, πίεσε, έκανε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να βρει τουλάχιστον γκολ ισοφάρισης. Μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες εντός και εκτός συνόρων, αφού την Τρίτη έχασε και στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με 2-0 από την Σπόρτινγκ. Μετρά «5 στα 7» n/g εσχάτως.

Εκτός ξανά ο μέσος Χάραλντσον και οι νεαροί νεοαποκτηθέντες μέσοι Μουκάου (3/0), Μ’ Μπαπέ (2/0). Μακροχρόνιοι ο 34χρονος αριστερός μπακ Ισμαΐλι και ο καλός μέσος Μπενταλέμπ.

Διπρόσωπο το Στρασβούργο στο εντός με την Ανζέ (1-1) και το πλήρωσε… Καλή στο α’ μέρος, προηγήθηκε στο μισάωρο με τον Νανάσι. Αρκετά παθητική στο β’, δέχθηκε δικαίως το γκολ της ισοφάρισης και στο τέλος κινδύνεψε. Θυμωμένος με την εικόνα της ομάδας του ο τεχνικός, Ροσένιορ και δεν το έκρυψε στην συνέντευξη Τύπου. Μετρά «4 στα 4» g/g στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος ο μεσοαμυντικός Γουάλι. Εκτός ο φορ Ντιόν, ο γκολκίπερ Μπελαρούς, ο αμυντικός Ντιλέν και ο νεαρός επιθετικός Λούκοβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ευκαιρία της Λιλ να επιστρέψει στα τρίποντα. Λίγα πράγματα το Στρασβούργο. Κοιτάμε προς τον 1. Ικανοποιητικό το 1.72 στο pamestoixima.gr

ΡΕΝ – ΛΑΝΣ

Ώρα έναρξης: 20:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 416

Η Ρεν έκανε περίπατο στο εντός με την Μονπελιέ (3-0). Καθάρισε από το α’ μέρος, όταν προηγήθηκε με 2-0. Επί της ουσίας ήταν ένα ματς που έμοιαζε σαν προπόνηση. Οι Λουντοβίκ Μπλα (22′) και Αρνό Καλιμουέντο (35′) παραβίασαν την εστία της Μονπελιέ, η οποία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα, να φανεί απειλητική. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περισσότερο διαδικαστικό με τον Γκρόνμπεκ να γράφει στο 60’ το 3-0.Εξέτισε και επιστρέφει ο στόπερ Όστιγκαρντ. Τραυματίας ο νεαρός μέσος Γκόμες, δεν επηρεάζει η απουσία του.

Η Λανς σώθηκε από τον Σαμπά και τον VAR στο εντός με την Λυών (0-0). Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν φάσεις για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μπορεί και πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Τραυματίας παραμένει ο Καμπό (Μ). Εκτός και ο στόπερ Ντάνσο μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στη Ρόμα. Ο νεαρός αμυντικός αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και θα αργήσει να επανέλθει. Ταυτόχρονα αμφίβολοι δίνονται για λόγους τραυματισμού ο μπακ Μασάδο και ο στράικερ Σατριάνο, αλλά και για προσωπικούς λόγους ο μέσος Τομασόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες με άκρως επιθετική φύση. Δεδομένα θα ποντάρουμε στα γκολ. Μας αρέσει το g/g. Μας ικανοποιεί το 1.78 στο pamestoixima.gr

ΡΕΜΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ώρα έναρξης: 22:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 443

H Ρεμς έκανε σπουδαίο διπλό με ανατροπή στο Ναντ (1-2) χτυπώντας στις καθυστερήσεις. Μοιρασμένο το α’ μέρος και δίκαιο 1-1. Στο β’ ο ρυθμός έπεσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να χτυπήσουν στο 90+1’ και να πάρουν το τρίποντο. «Τρέχει» με 2-1-0 μετά την ήττα στην πρεμιέρα, ενώ μετρά 3 σερί g/g και over 2,5. Τιμωρημένος ο μέσος Κονέ. Εκτός λόγω τραυματισμού οι μπακ Αμπντούλ Κονέ, Ακιέμε και ο φορ Νταραμί.

Ξεκίνημα με το απόλυτο για την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σαμπιονά. Το γύρισε και νίκησε εντός την Μπρεστ (3-1) με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ που σκόραρε δις. Απολύτως δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ παθητικά. Την Τετάρτη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Χιρόνα (1-0) ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε με αυτογκόλ στο 90’. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν ο στόπερ Κιμπεμπέ, ο φορ Ράμος και ο μπακ Ερνάντες. Επιστρέφει ο Ντοναρούμα που έλειψε στο ματς με την Μπρεστ, αφού έγινε πατέρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικό το σετ και ο φαβοριτισμός της Παρί. Η Ρεμς από την άλλη είναι ικανή για όλα. Ας περιμένουμε, όμως, το live για να πάμε σε κάτι...

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr