Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Ή τώρα ή ποτέ για Λίντσερ!

Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:18

Τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια συναντάμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Αυστρίας. 

Α' Αυστρίας: Ή τώρα ή ποτέ για Λίντσερ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΓΚΡΑΤΣΕΡ

Ο κόουτς Μάρκους Σοπ στο ντεμπούτο του έκανε έξι αλλαγές αλλά προκοπή δεν είδε. Η ομάδα του ηττήθηκε δίκαια στο τοπικό ντέρμπι από την Μπλάου-Βάις Λίντσερ. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι έχασε το πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρότελευταία θέση της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα είχε παιχνίδι κυπέλλου με την Ουνιόν Μάουερ. Νέα απώλεια ο βασικός τερματοφύλακας Λαουάλ (4 ματς) ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό. Εκτός και ο μέσος Ζούλι (3 ματς/1 γκολ/1 ασίστ).

Η Γκράτσερ συνεχίζει να περιμένει για την πρώτη νίκη στην μεγάλη κατηγορία μετά από δεκαεπτά χρόνια. Έμεινε στην ισοπαλία με την Άλταχ. Είχε την υπεροχή στο δευτερο ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να φτιάξει μεγάλες ευκαιρίες. Μετά από έξι αγώνες φέτος δεν έχει νίκη αλλά τέσσερα παιχνίδια της έχουν λήξει ισόπαλα κάτι που δείχνει ότι η ομάδα του κόουτς Μέσνερ κάτι κάνει καλά. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal. Η σημαντική απώλεια για τον Μέσνερ είναι ο μέσος Σάτιν (5 ματς/2 ασίστ).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη χρονιά και ψάχνουν απεγνωσμένα ένα καλό τρίποντο. Ίσως ήρθε η ώρα να το πάρουν απέναντι στη Γκράτσερ. Αν όχι τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. 1 (1.63) στη Betsson.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΛΑΓΚΕΝΦΟΥΡΤ – ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ

Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σάλτσμπουργκ αναβλήθηκε. Χρήσιμη ίσως η ξεκούραση για την ομάδα του Πέτερ Πάκουλτ η οποία έχει ένα σημαντικό ματς μπροστά της. Πηγαίνει σε αυτό μετά από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα κάτι που έχει να συμβεί από τα τέλη Φεβρουαρίου. Εντός έδρας δέχεται γκολ στα τελευταία εννέα παιχνίδια και έχει κερδίσει μόνο δύο από αυτά (2/3/4). Τραυματίς ο στόπερ Μάρερ (2 ματς) και ανέτοιμος ο φορ Σότο.


Λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στην χώρα το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την WSG Τιρόλ αναβλήθηκε. Ακόμη περισσότερος χρόνος για να συνηθίσει η ομάδα την απώλεια του προπονητή Σοπ. Ακόμη παραμένει στον πάγκο ο προσωρινός κόουτς Κάρνερ. «Το προπονητικό τιμ μας έχει προετοιμάσει καλά και ήρθε η ώρα για θετικά αποτελέσματα» είπε ο βασικός τερματοφύλακας Ζάλινγκερ. Παραμένει χωρίς νίκη φέτος (0/2/2). Τα τελευταία τέσσερα ματς εκτός έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Μοναδικη σημαντική απώλεια ο τραυματίας επιθετικός Χάβελ (3 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων, στο οποίο δεν προκύπτει κάποιο σημείο. Πολύ δύσκολο ζευγάρωμα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. G/G (1.57) στη Betsson.

ΑΛΤΑΧ – ΜΠΛΑΟΥ-ΒΑΪΣ ΛΙΝΤΣΕΡ

Η Άλταχ έμοιαζε ικανοποιημενη στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Άλταχ, με την ισοπαλία. Δεν ρίσκαρε, πρόσεξε την άμυνα και πήρε τον βαθμό. Δεν έχει νίκη σε τρεις αγώνες (0/2/1) αλλά οι δύο τελευταίοι έληξαν ισόπαλοι ενώ στα τελευταια πέντε ματς έχει χάσει μόνο από την πρωταθλήτρια Στουρμ Γκρατς και εκτός έδρας (2-1). Στο γήπεδό της φέτος μετράει δύο ματς που έχουν λήξει με 2-3 γκολ. Ο κόουτς Στάντφεστ δεν έχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για την αναμέτρηση.

Νίκησε δεύτερη συνεχόμενη φορά σε τοπικό ντέρμπι με την Λίντσερ που είναι άλλο ένα παράσημο για μια ομάδα που πέρσι ανέβηκε στην κατηγορία. Η εξαιρετική εκκίνηση στην χρονιά συνεχίζεται και μπορεί να υπάρχουν ομάδες με λιγότερα ματς αλλά, με τρεις νίκες μετά από έξι παιχνίδια είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη πλέον στους τελευταίους τέσσερις αγώνες (0/1/3). Οι τρεις φετινοί αγώνες έχουν λήξει εύκολα στο Goal/Goal και Over 2,5. Τιμωρημένος ο μέσο-επιθετικός Μένσα (4 ματς).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άλταχ είναι καλή το τελευταίο διάστημα, ενώ εντός έδρας βγάζει μια έξτρα δυναμική. Σίγουρα μπορεί να σκοράρει, όπως μπορεί να το κάνει και η φιλοξενούμενη, που έχει περίσσεια ψυχολογία. G/G (1.80) στη Betsson.

Βαθμολογία -

20/09/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 12 5 4 0 1 10 4 6
2 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 11 6 3 2 1 8 7 1
3 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 10 6 3 1 2 15 10 5
4 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 10 6 3 1 2 9 10 -1
5 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 4 3 0 1 11 6 5
6 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 8 5 2 2 1 7 5 2
7 Αλτάχ Αλτάχ 8 6 2 2 2 8 7 1
8 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 7 5 2 1 2 6 8 -2
9 Γκράτσερ Γκράτσερ 4 6 0 4 2 8 11 -3
10 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 5 1 1 3 4 8 -4
11 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 6 1 0 5 5 12 -7
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 2 4 0 2 2 3 6 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr