Ποδόσφαιρο

Β' Γαλλίας: Μετρημένες και προσεγμένες επιλογές

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:45

Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και επιλέξαμε επιλογές με στοιχηματική αξία. 

Β' Γαλλίας: Μετρημένες και προσεγμένες επιλογές

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Γαλλίας.

ΑΜΙΑΝ - ΚΛΕΡΜΟΝ

Ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Νταφ. Βαριά ήττα στο Ανεσί, όπου πλήρωσε σοβαρά αμυντικά κενά και έλλειψη καλής τελικής προσπάθειας, με δεδομένο πως είχε τελικές προσπάθειες. Μετρά «4 στα 4» n/g στο πρωτάθλημα. «Θα ήμουν θυμωμένος αν είχαμε χάσει χωρίς να παίξουμε έτσι», δήλωσε ο κόουτς, Νταφ. Δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα προς τέρψιν του προπονητή της.

Άξιζε καλύτερης τύχης στο εντός με την Δουνκέρκη. Είχε φάσεις για να προηγηθεί ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά ήταν άστοχη. Δέχθηκε το γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. «Είναι μια άδικη ήττα, με κάθε ειλικρίνεια, σε σύγκριση με τον πλήρη, ελεγχόμενο αγώνα μας», δήλωσε ο τεχνικός, Μπρισάρ και έχει τα δίκια του. Τιμωρημένος ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Μπαχιά. Εκτός ξανά ο νεοφερμένος στράικερ Ινσό και ο ταλαντούχος φορ Μούσα Τουρέ. Σταθερά εκτός δράσης ο έμπειρος τερματοφύλακας Ντιαό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δύο ομάδες με έλλειψη επιθετικής ποιότητας, που δυσκολεύονται να γίνουν επικίνδυνες μπροστά από την αντίπαλη εστία, κυρίως οι φιλοξενούμενοι. Η Αμιέν είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά βγάζει αστάθεια στο παιχνίδι της. Προτιμότερη επιλογή το N/G σε απόδοση 1.72 από την Betsson.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΑΝΕΣΙ

Κατάφερε να ρεφάρει τις απώλειες από την ήττα εντός από την Ρεντ Σταρ. Πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ροντέ σε ένα ισορροπημένο ματς. Σημαντική η αντίδρασή της στο πρέσινγκ ψηλά από τους γηπεδούχους και η αποτελεσματικότητα που επέδειξε. «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί», δήλωσε για την πρώτη θέση ο τεχνικός Ριπόλ. Ξανά εκτός ο βασικός στόπερ Λεμονιέ, πέμπτο σερί νοκ άουτ και ο πολύπειρος πλάγιος αμυντικός Αμπνταλάχ Ντουρ.

Έκανε φύλλο και φτερό εντός έδρας την Αμιάν. Έβγαλε τρομερή επιθετικότητα σχεδόν σε ολόκληρο το ματς. Επίσης είχε πολύ καλά διαστήματα, όπου ο αντίπαλος δεν μπορούσε να πάρει ανάσα στο παιχνίδι. Έχει κάνει ξεκίνημα με υποσχέσεις για καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Εξέτισε την ποινή του ο σημαντικός πλάγιος αμυντικός Λαζιζί. Νοκ άουτ ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός Τιεντρεμπογκό, ενώ είναι ξανά εκτός ο πολύπειρος μπακ Ν’ Σακαλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Γκινγκάμπ βρίσκεται στην πρώτη θέση με τρεις νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής. Επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Η Ανεσί προέρχεται από νίκη και κάπως έφτιαξε η ψυχολογία. Τα δύο προηγούμενα ματς μεταξύ των δύο ομάδων είχαν πολλά γκολ. Προτιμότερη επιλογή το G/G και Over 2.5 σε απόδοση 2.44 από την Betsson.

ΡΕΝΤ ΣΤΑΡ - ΛΑΒΑΛ

Δεν τα κατάφερε στο Λοριάν εκφράζοντας παράπονα για την διαιτησία. Ο προπονητής της, Γκρεγκορί Πουαριέ, μάλιστα, μίλησε ανοικτά για το 1-0 του Κατσέρη. «Έχω μεγάλη αμφιβολία για το αν έπρεπε να μετρήσει το 1-0», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μετρά «3 στα 4» over 2,5 στο πρωτάθλημα. Το κεφάλαιο άμυνα και λειτουργία είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει. Εκτός ο Εμπόκ (Μ) που αποβλήθηκε στο ματς με την Λοριάν. Γνωστές οι άλλες απουσίες.

Παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από καρέ αγωνιστικών. Μπορούσε το τρίποντο στο εντός με τη Αζαξιό, αλλά ήταν αφελής στην τελική προσπάθεια ή πάσα. Βρέθηκε να χάνει νωρίς. Ισοφάρισε πριν το ημίχρονο. Είχε φάσεις για το 2ο γκολ, τις οποίες, όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε. Εκτός ξανά ο πολύτιμος στράικερ Τσουκουντέ και ο ποιοτικός μέσος Αντεοτί. Λείπουν επίσης ο αμυντικός Μπιαντά και ο Σεϊντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Ρεντ Σταρ μετρά "3 στα 4" over 2.5 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και τα παιχνίδια της είναι αρκετά ανοιχτά. Η Ανεσί από την άλλη ψάχνει την πρώτη της νίκη, αλλά για να το καταφέρει πρέπει να γίνει πιο κυνική μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς είχαμε αμφίσκορο. Προτιμότερη επιλογή το G/G σε απόδοση 1.90 από την Betsson.

ΚΑΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ

Άλλη μία ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν για την Καέν. Προηγήθηκε, αλλά έχασε εκτός με 3-1 από την Γκρενόμπλ. Μόλις με έναν βαθμό συγκομιδή είναι προτελευταία σε μία σεζόν, όπου στοχεύει υποτίθεται σε άνοδο. Έχει σημαντικά νέα από το ιατρικό δελτίο. Επιστρέφει ο έμπειρος εξτρέμ Οτρέ. Παρών επίσης ο κομβικός στόπερ Ν’Τιμ, ο νεαρός στόπερ Μπραχίμ Τραορέ, ο αναπληρωματικός ακραίος αμυντικός Σι και ο βασικός μπακ Ανρί.

Πήρε τον βαθμό στο Λαβάλ σε ματς, όπου η εικόνα της ήταν προβληματική στο β’ μέρος. «Έφαγε» αρκετές φάσεις, αλλά γλίτωσε, κράτησε το 1-1 και «απέδρασε» με τον βαθμό. «Είναι σημαντικό ότι μπορούμε να σκοράρουμε και εκτός», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Ματιέ Σαμπέρ. Παρών ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ζακόμπ. Εκτός ο αναπληρωματικός ακραίος αμυντικός Καμπανίνι, ο εφεδρικός φορ Τουρέ και ο νεοφερμένος στράικερ Μπέντζαμιν Σαντελί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Καέν ξεκίνησε τη σεζόν με όνειρα ανόδου, αλλά έτσι όπως το πάει θα πρέπει να σκέφτεται περισσότερο την παραμονή. Παρουσιάζεται προβληματική τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και καλείται να ρισκάρει ώστε να πάρει την πρώτη της νίκη. Η Αζαξιό είναι λιγάκι αλλοπρόσαλλη έως τώρα και ίσως δούμε αρκετά γκολ. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.35 από την Betsson.

ΜΠΑΣΤΙΑ - ΠΑΡΙ FC

«Κόλλησε» στο εντός με την Τρουά. Πλήρωσε αστοχία και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε αρκετά σημεία στο ματς. Έτσι πέταξε 2 βαθμούς. Συνεχίζει, πάντως, να είναι αήττητη με 2-2-0. Αναζητεί σέντερ φορ, καθώς εκεί υπάρχει κενό, με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Αλαφαρέλα, Σαντελί και Κόντε και βέβαια την τελευταία στιγμή του Μπιανκίνι. Έχει ξανά απουσίες. Εκτός ο σημαντικός χαφ Τζανέχ και ο νεαρός πλάγιος επιθετικός Τομί, ο βασικός μπακ Μεϊναντιέ, αλλά και ο ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Γκιντί με τον μέσο Ματεό Λουμπασιερές.

Μετά από 3 σερί νίκες ηττήθηκε εντός από την Μετς σε ματς, όπου πλήρωσε αμυντικά κενά, αλλά και αστοχία με τον αντίπαλο κίπερ, Ουκίντζα να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις. Σημαντικό ότι έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 4 ματς πρωταθλήματος και δείχνει ικανή φέτος να παλέψει για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Αλακούτς. Όλα δείχνουν πως θα γυρίσουν ο σημαντικός στόπερ Σεργκί, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κορέ, ο ταχύτατος εξτρέμ Λαμινέ Γκουεγέ και ο κομβικός φορ Πιέρ Αμέλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει θετικά τη σεζόν. Η Μπαστιά τα πάει τα παιχνίδια της στο... όριο. Σε τέσσερα ματς έχει βάλει 3 γκολ και έχει δεχτεί 1. Από την άλλη, η Παρί δείχνει φέτος φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Αν πάρει το τρίποντο θα το κάνει δύσκολα, οπότε δεν θα ασχοληθούμε με σημείο. Προτιμότερη επιλογή το Under 2.5 σε απόδοση 1.65 από την Betsson.

Βαθμολογία -

19/09/2024Ligue 2: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Γκινγκάμπ Γκινγκάμπ 9 4 3 0 1 10 5 5
2 Παρί Παρί 9 4 3 0 1 7 4 3
3 Λοριάν Λοριάν 9 4 3 0 1 5 2 3
4 Πο Πο 8 4 2 2 0 7 3 4
5 Μετς Μετς 8 4 2 2 0 7 4 3
6 Μπαστιά Μπαστιά 8 4 2 2 0 3 1 2
7 Αννεσύ Αννεσύ 7 4 2 1 1 8 5 3
8 Γκρενόμπλ Γκρενόμπλ 7 4 2 1 1 6 5 1
9 Αζαξιό Αζαξιό 7 4 2 1 1 4 3 1
10 Αμιάν Αμιάν 6 4 2 0 2 4 4 0
11 Ντινκέρκ Ντινκέρκ 6 4 2 0 2 4 5 -1
12 Ρεντ Σταρ Ρεντ Σταρ 6 4 2 0 2 6 8 -2
13 Κλερμόν Κλερμόν 4 4 1 1 2 3 4 -1
14 Μαρτίγκ Μαρτίγκ 3 4 1 0 3 4 7 -3
15 Λαβάλ Λαβάλ 2 4 0 2 2 3 5 -2
16 Καέν Καέν 1 4 0 1 3 2 7 -5
17 Τρουά Τρουά 1 4 0 1 3 1 7 -6
18 Ροντέζ Αβεριόν Ροντέζ Αβεριόν 0 4 0 0 4 2 7 -5
Promotion
Promotion Play-off
Relegation Play-off
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr