Ποδόσφαιρο

Α' Κύπρου: Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου, παίζοντας στο όριο!

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:40

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην κορυφαία κατηγορία της Κύπρου ανοίγει με την αναμέτρηση Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τους γηπεδούχους τη δεύτερη.

Α' Κύπρου: Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου, παίζοντας στο όριο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Ώρα: 19:00

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών

Η Καρμιώτισσα ήταν εξ ορισμού το αουτσάιντερ στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ και παρά το ότι κράτησε το 0-0 για μία ώρα, κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ του αντιπάλου και έτσι ηττήθηκε με σχετικά βαρύ σκορ. Δεύτερη ήττα σε τρία ματς ο απολογισμός της στο ξεκίνημα, έχασε από δεδομένα καλύτερες ομάδες, αλλά το «διπλό» που έβγαλε στο Παραλίμνι είναι το σημαντικό αποτέλεσμα που ενδέχεται να φανεί πολύ χρήσιμο στη συνέχεια. Αναμένεται να αποχωρήσει ο Εφτίμοφ (τ. 1 συμ.), δεν αναφέρθηκαν αξιοσημείωτες απουσίες.

Ομόνοια 29ης Μαΐου

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου ενεπλάκη σε αμφίρροπο ματς με το Παραλίμνι και όλα έδειχναν ότι θα πάρει τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά παραβιάστηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο η εστία της και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Οι νεοφώτιστοι είναι η μοναδική ομάδα δίχως βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές, ωστόσο με εξαίρεση το τελευταίο ματς, δεν είχαν και το πιο εύκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα. Σε κάθε περίπτωση, η επιβίωση απαιτεί υπερβάσεις στη συνέχεια. Εκτός από την περίοδο της προετοιμασίας ο Ζευκή (ε.), δίχως νεότερα κενά.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.15 3.35 1.77 1.84
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών - Ομόνοια 29ης Μαΐου / Εκτίμηση

Οι νεοφώτιστοι είναι η μοναδική ομάδα δίχως βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη για να μην μείνουν από τόσο νωρίς πίσω. Από την άλλη, η Καρμιώτισσα έχει 3 βαθμούς και αυτό το ματς φαντάζει "εξάποντο". Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πανηγυρίσει το τρίποντο. Αμφότερες δεν σκοράρουν εύκολα, ενώ αμυντικά έχουν θεματάκια. Πρωταρχικός στόχος και για τις δύο να μην ηττηθούν, οπότε αναμένουμε κλειστό ματς. Under 2.5 σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr