Ποδόσφαιρο

Super League 2: Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β', πρεμιέρα με το... δεξί

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Στο Παμπελοπονησιακό στάδιο θα γίνει η σέντρα του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, με την ενισχυμένη Παναχαϊκή να υποδέχεται την ΑΕΚ Β’ με μοναδικό στόχο να ξεκινήσει τη σεζόν με το... δεξί.

Super League 2: Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β', πρεμιέρα με το... δεξί

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β'.

Ώρα: 17:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 122

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ενισχύθηκε αρκετά το καλοκαίρι με στόχο να πρωταγωνιστήσει. Το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν το πέρασε στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά κάνοντας ένα ντεμαράζ στο τέλος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της. Οι Πατρινοί έχουν στα πόδια τους δύο επίσημα ματς, για το Κύπελλο Ελλάδας, και αμφότερα οδηγήθηκαν στην παράταση. Στον Βόλο, με τον τοπικό Ολυμπιακό, το 1-1 της κανονικής διάρκειας έγινε στην παράταση 1-4, ενώ στην επόμενη φάση αντιμετώπισαν την Καλαμάτα, όπου ένα γκολ του Ζέκχοφ στο 109' έδωσε την πρόκριση στους "ροσονέρι". Απουσίες μετράει ο κόουτς Γιάννης Τάτσης. Πολέτο, Ελευθεριάδης, Μαδριγάλ, Κωστούλας, Παπατόλιος και Στογιάνοβιτς έμειναν εκτός αποστολής.

ΑΕΚ Β'

Η περσινή σεζόν κύλησε ιδανικά για την ΑΕΚ Β', που έδωσε το παρών στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και δεν αγψώθηκε για την παραμονή της. Σε αντίθεση με την Παναχαϊκή η "Ένωση" δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της, καθώς οι ομάδες Β’ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας. Έμεινε ο στην τεχνική ηγεσία των "κιτρινόμαυρων" ο Νίκος Κούστας, με στόχο να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία. Πάγια τακτική του συλλόγου να μην ενημερώνει για τα αγωνιστικά της νέα.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.05 2.95 3.3 1.45 2.35 1.14 4.35 2.02 1.61 1.22 1.27 1.57
Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β' / Εκτίμηση

Η ΑΕΚ Β' δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια της, οπότε δεν μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα μόνο από τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε. Όπως και να έχει πάντως η Παναχαϊκή είναι πιο ποιοτική ομάδα, έχει αγωνιστικό ρυθμό και παίζει εντός έδρας. Επομένως, θα την στηρίξουμε. 1 σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr