Ποδόσφαιρο

Α' Ισπανίας: Λεγανές - Μπιλμπάο με βάση τα γκολ

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 10:08

Ανάλυση και προγνωστικό στοιχήματος για την αναμέτρηση η οποία είναι από την 7η αγωνιστική στη La Liga

Α' Ισπανίας: Λεγανές - Μπιλμπάο με βάση τα γκολ

Η Α' Ισπανίας έχει σήμερα Πέμπτη (19/9) ένα παιχνίδι στο κουπόνι για στοίχημα με τις αναλύσεις και τα προγνωστικά στοιχήματος να έχουν το ενδιαφέρον τους.

Η αναμέτρηση Λεγανές - Μπιλμπάο είναι από την 7η αγωνιστική, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Μια νίκη, δύο ισοπαλίες και μια ήττα έχει η Λεγανές στα τέσσερα εντός έδρας μς την Μπιλμπάο.

Λεγκανές

Η Λεγανές βρέθηκε στη Σεβίλλη και την έδρα της Μπέτις, την Κυριακή, όπου ηττήθηκε με 2-0.

Προηγήθηκε και η ήττα εντός με 1-0 από την Μαγιόρκα για την ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ, η οποία πάει πιεσμένη στο ματς με την Μπιλμπάο.

Πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην 2η κατηγορία για να πάρει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μετά από 4 χρόνια. Ο αμυντικός Φρανκέσα με τον επιθετικό Μιγκέλ Ντε Λα Φουέντε ήταν ανάμεσα στις λίγες αλλά καλές μεταγραφές

Αγωνιστικά νέα

Ο μέσος Νεγιού είναι το νέο της αγωνιστικό πρόβλημα καθώς είναι τραυματίας και θα απουσιάσει. Ερωτηματικό δίνεται ο στόπερ Σάενθ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο πήγε σε ένα ανοικτό ματς στην έδρα της Λας Πάλμας και επικράτησε με 3-2. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 2-0.

Για την ομάδα του Βαλβέρδε ήταν η 2η νίκη στα 3 τελευταία της αλλά γενικά δεν «πατάει» ακόμα καλά αφού πέρσι στην ανάλογη εποχή ήταν αήττητη και στις 4 πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά νέα

Τραυματίας ο καλός τερματοφύλακας Ουνάι Σιμόν, αλλά και ο μέσος Γκαλαρέτα. Τιμωρημένος ο μέσος Χαουρεγκιθάρ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 2.9 2.02 1.42 2.7 1.12 5.5 2.27 1.55 1.7 1.35 1.22
Λεγκανές - Αθλέτικ Μπιλμπάο / Εκτίμηση

Η Λεγανές θα πρέπει να σκοράρει επιτέλους για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα και η Μπιλμπάο εκτός έδρας παρουσιάζει κενά στην άμυνα. Βέβαια και οι φιλοξενούμενοι το έχουν με το γκολ. Πιθανό το γκολ - γκολ που στην Betsson είναι στο 2.20.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr