Ποδόσφαιρο

Copa Sudamericana: Πιο απειλητική η Λιμπερτάδ!

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:04

Tα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 8 συνεχίζονται και οι ομάδες ονειρεύονται το βήμα παραπάνω. 

Copa Sudamericana: Πιο απειλητική η Λιμπερτάδ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις τoυ Copa Sudamericana.

Πρώτα ματς για τα προημιτελικά, όπου δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας στα γκολ, μετά και το δεύτερο παιχνίδι, θα διεξαχθούν απευθείας πέναλτι

ΚΛΑΜΠ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Η Λιμπερτάδ απέκλεσε στα πέναλτι την Αμελιάνο σε «εμφύλιο» της Παραγουάης και βάση της δυναμικής και της εμπειρίας της δεν είαι κάτι που την τιμά. Είναι αήττητη με μια νίκη στα 5 τελευταία στο Σουνταμερικάνα όπου όλα ήταν under. Μια νίκη και τρεις ήττες έχει στα 4 τελευταία εντός με ομάδες από την Βραζιλία αναφορικά με το Σουνταμερικάνα. Με 5 νίκες και 1 ισοπαλία έβγαλε τα 10 τελευταία εντός στη διοργάνωση. Προέρχεται από το εντός 2-1 επί της Σέρο Πορτένιο σε ντέρμπι για το πρωτάθλημα της Παραγουάης.

Η Κρουζέιρο έκανε το μπαμ στον προηγούμενο γύρο καθώς απέκλεισε το φαβορί που ήταν η Μπόκα Τζούνιορς. Κάτι που δείχνει και την ικανή ομάδα που έχει φέτος και παει με ψυχολογία στο άντρο της Λιμπερτάδ. Με 4 νίκες έχει βγάλει τα 5 τελευταία της στο Σουνταμερικάνα. Με no goal έβγαλε τα 4 τελευταία εκτός με μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Η ομάδα του Σεάμπρα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σάο Πάολο για το πρωτάθλημα όπου πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση. Μια νίκη και μια ισοπαλία έχει στα 4 τελευταία της στο πρωτάθλημα. Πλήγμα με τον τραυματισμό του επιθετικού Ντίνενο που χάνει τη σεζόν. Τραυματίας και ο επίσης επιθετικός Ράφα Σίλβα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Λιμπερτάδ κυνηγάει το μεγάλο άλμα απέναντι στη Κρουζέιρο που λογίζεται ως φαβορί. Πολύ δύσκολο ζευγάρωμα, δεν βγαίνει σημείο. 2-3 γκολ (2.05) στη Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Η Ατλέτικο Παραναένσε ξεπέρασε την Μπελγκράνο και τώρα παίζει εκ νέου με ομάδα της Αργεντινής. Με 2-3 γκολ έβγαλε τα 4 τελευταία στο Σουνταμερικάνα, ούσα αήττητη με 3 νίκες. Βαρύ το κλίμα για τον νεαρό τεχνικό Βαρίνι που δεν έχει καταφέρει να την αλλάξει από τότε που την ανέλαβε. Προέρχεται από το 1-1 εντός με την Φορταλέσα, ενώ προηγήθηκε αποκλεισμός στο κύπελλο στα πέναλτι από την Βάσκο. Μόλις δύο νίκες έχει στα 6 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Πλήγμα η απουσία του τραυματία μεσοεπιθετικού Φερναντίνιο.

Η Ρασίνγκ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Ουατσιπάτο καθώς της έβαλε συνολικά 8 γκολ για να πάρει μια άνετη πρόκριση. Βέβαια τώρα ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος αλλά έχει βγάλει με νίκες τα 4 τελευταία στη διοργάνωση όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ. Μια νίκη και δύο ισοπαλίες έχει στα 4 ματς που έχει δώσει στη Βραζιλία για το Σουνταμερικάνα. Η ομάδα του Γκουστάβο Κόστας προέρχεται από μεγάλη εντός έδρας νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Εκεί όπου έχει 2 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία της με τα 4 από αυτά να ήταν no goal και under. Δεν αναφέρθηκαν νέες απουσίες και θα παίξει με το καλύτερο δυνατό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ατλέτικο δείχνει να μην διάγει και τις καλύτερές της μέρες και το κλίμα της είναι κάπως περίεργο. Η Ράσινγκ θα τα παίξει όλα για όλα για να κυνηγήσει την ευκαιρία της διάκρισης. Goal/goal (1.80) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr