Ποδόσφαιρο

Champions League: Αταλάντα-Άρσεναλ, ας ηχήσουν τα κανόνια!

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Οι Κανονιέρηδες φιλοδοξούν να κάνουν φέτος (τουλάχιστον) ένα βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ, όντες στους «8» της περυσινής διοργάνωσης. Φυσικά, το έργο τους στο αποψινό πρώτο ματς στο Μπέργκαμο, απέναντι στην τροπαιούχο του Europa, δεν θα είναι καθόλου εύκολο

Champions League: Αταλάντα-Άρσεναλ, ας ηχήσουν τα κανόνια!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αταλάντα – Αρσεναλ
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 941

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Αταλάντα

Η Αταλάντα κατάφερε πέρσι να γίνει η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Λέβερκουζεν και με τη νίκη της έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε το Europa League. Ένα τρόπαιο που το άξιζε αυτή η ομάδα για το ποδόσφαιρο που έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια υπό τις οδηγίες του σοφού Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Επιστρέφει στο Champions League θέλοντας να αναδείξει την καινούρια ομάδα που έχει φτιάξει αυτός ο φοβερός κόουτς. Η πιο σημαντική απώλεια του καλοκαιριού ήταν ο μέσος Κόουπμαϊνερς (Γιουβέντους) και μερικοί ακόμη παίκτες που ήταν χρόνια στον σύλλογο (Χάτεμπουρ, Σαπάτα). Φυσικά τα κενά καλύφθηκαν, με φρεσκάρισμα της ομάδας και χαμήλωμα του μέσου όρου ηλικίας (Κοσουνού, Μπελανόβα, Ρετέγκι, Σουλεμάνα). Στο πρωτάθλημα έχει ήδη χάσει δύο ματς ενώ είχε εντός έδρας αγώνα με την Φιορεντίνα την οποία νίκησε 3-2 με εντυπωσιακή ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα.
Η χρονιά έχει αρχίσει με αρκετές απουσίες για τον Γκασπερίνι καθώς οι Σκαλβίνι, Σκαμάκα και Σουλεμάνα είναι εκτός αγώνων λόγω τραυματισμών.
Πέρυσι, κατέκτησε το Europa League επικρατώντας 3-0 στον τελικό της Λέβερκουζεν.

Πιθανή ενδεκάδα: Kαρνεσέκι, Ντζιμσίτι, Χίεν, Κολάσινατς, Μπελανόβα, Έντερσον, Ντε Ρουν, Ρουγκιέρι, Ντε Κατελάερε, Λούκμαν, Ρετεγκούι.



Άρσεναλ

Η Αρσεναλ δείχνει την εμπιστοσύνη της στον Ισπανό προπονητή Μίκελ Αρτέτα και την δουλειά που κάνει. Ο Αρτέτα ανέλαβε τον Δεκέμβρη του 2019 και πριν μερικές ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2027. Σε αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει δύο Σούπερ Καπ και ένα κύπελλο όμως το πρέσινγκ στην Μάντσεστερ Σίτι την τελευταία διετία είναι αυτό που έχει πείσει την διοίκηση. Πέρσι η Άρσεναλ έφτασε στην οκτάδα της διοργάνωσης και θέλει κάτι καλύτερο αλλά ίσως, προέχει το πρωτάθλημα. Δεν έχασε κάποιον σημαντικό παίκτη και πρόσθεσε Στέρλινγκ, Μερίνο και Καλαφιόρι. Στα χαρτιά το ρόστερ μοιάζει καλύτερο, με περισσότερη ποιότητα. Την Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας ντέρμπι με την Τότεναμ στο πρωτάθλημα και παρά τις σημαντικές απουσίες νίκησε 1-0.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι φυσικά ο τραυματισμός του αρχηγού Όντεγκαρντ (3 ματς) που μένει εκτός για τρεις εβδομάδες ενώ τραυματίας είναι και ο Καλαφιόρι (2 ματς). Ανέτοιμο το νέο απόκτημα, ο μέσος Μερίνο αλλά επιστρέφει ο Ράις που ήταν τιμωρημένος στο πρωτάθλημα.
Πέρυσι, αποκλείστηκε στους 8 του Champions League από την Μπάγερν Μονάχου με ισοπαλία 2-2 εντός έδρας και ήττα 1-0 εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα: Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Τίμπερ, Πάρτι, Ράις, Σάκα, Τροσάρ, Στέρλινγκμ Χάβερτζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.25 3.75 1.78 1.97 1.77 1.32 3.1 1.72 2 1.94 1.27 1.23
Αταλάντα - Άρσεναλ / Εκτίμηση

Η Άρσεναλ έχει σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών, κάτι που -πάντως- δεν καταγράφεται στις αποδόσεις των στοιχηματικών. Ίσως επειδή οι Κανονέρηδες διαθέτουν μία ικανότατη επιθετική γραμμή, τη στιγμή που τα παιχνίδια της Αταλάντα, είναι η... χαρά του over. Με αυτό το δεδομένο θα βαδίσουμε και εμείς.
GG και over 2,5 στο 2,18 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr