Ποδόσφαιρο

Champions League: Φέγενορντ – Λεβερκούζεν με συνδυασμό στο 2.18

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Ώρα να δρέψει τους καρπούς από την περυσινή εκπληκτική χρονιά της στην Μπουνετσλίγκα, η Μπάγερ του Τσάβι Αλόνσο

Champions League: Φέγενορντ – Λεβερκούζεν με συνδυασμό στο 2.18

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Φέγενορντ – Λεβερκούζεν
Ώρα: 19:45 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 935

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Φέγενορντ

Ξεκίνησε τη σεζόν με μία σημαντική αλλαγή στον πάγκο: Ο Άρνε Σλοτ αποχώρησε μετά από μια τριετία όπου η ομάδα κατέκτησε πρωτάθλημα μετά από έξι σεζόν, για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ. Τον αντικατέστησε ο Δανός Μπρίαν Πρίσκε πρωταθλητής ήδη σε Δανία και Τσεχία αλλά εδώ, το επίπεδο αλλάζει. Και μόνο που δεν παίζει το αγαπημένο 4-3-3 ακούει γκρίνια και ακόμη χειρότερο, παίζει 3-4-3. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ όμως στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω. Είχε εκτός έδρας ματς με την Χρόνινχεν το οποίο έληξε 2-2, με την ομάδα να δέχεται δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ήταν η τρίτη ισοπαλια σε τέσσερα ματς (1/3/0). Έχασε τον αρχηγό Χέρτραουντα, τον αμυντικό μέσο Βίφερ και τον ακραίο επιθετικό Μίντε. Συνολικά έφυγαν 13 παίκτες και αποκτήθηκαν άλλοι τόσοι. Δεν θα είναι εύκολο να παίξει γρήγορα καλά.
O τιμωρημένος στο πρωτάθλημα Ζερούκι (4 ματς) επιστρέφει στην μεσαία γραμμή. Τραυματίες για τον κόουτς Πρίσκε είναι ο μπακ Μπουένο (1 ματς/1 ασίστ) και ο επιθετικός μέσος Στενχς (3 ματς/1 γκολ/2 ασίστ).
Πέρυσι αποκλείστηκε στην φάση των 32 του Europa League από την Ρόμα στα πέναλτι μετά από ισοπαλίες 1-1 εντός και εκτός έδρας.

Πιθανή ενδεκάδα: Βέλενρόϊτερ, Λοτόμπα, Μπέελεν, Χάνκο, Σμαλ. Τίμπερ, Ζέκιελ, Νίβκπουπ, Νάντζε, Παϊσάο, Χιμένεθ.

Λεβερκούζεν

Κατάφερε εντυπωσιακά πέρσι να κατακτήσει το ντάμπλ, αήττητη στην Γερμανία ενώ έφτασε και στον τελικό του Europa League όπου ηττήθηκε. Με διαφορά η καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Ο Τσάμπι Αλόνσο παρέμεινε στον πάγκο παρά τις φήμες για Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου και συνεχίζει το έργο του. Το αήττητο στην Γερμανία πάντως έσπασε πριν την διακοπή για τις εθνικές ομάδες από την Λειψία. Η Λέβερκουζεν μοιάζει ευάλωτη αμυντικά στην αρχή της χρονιάς έχοντας πουλήσει και έναν βασικό αμυντικό τον Κοσουνού (Αταλάντα). Κάλυψε το κενό με την απόκτηση του Μουκιελέ ενώ πρόσθεσε και δύο εξαιρετικές λύσεις μέσο-επιθετικά με Τεριέ και Αλέις Γκαρθία. Έρχεται από αγώνα πρωταθλήματος με την Χόφενχαϊμ εκτός έδρας την οποία νίκησε άνετα με 4-1 επιστρέφοντας στις εντυπωσιακές εμφανίσεις και τις νίκες
Ο δεξιός μπακ-χαφ Φρίμπονγκ (5 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα και έπαιξε αλλαγή με την Χόφενχαϊμ αλλά οι Γερμανοί γράφουν ότι δεν θα του απαγορεύσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι. Όλοι έτοιμοι για την αναμέτρηση.
Πέρυσι ηττήθηκε στον τελικό του Europa League από την Αταλάντα με 3-0.

Πιθανή ενδεκάδα: Κόβαρ, Τάπσομπα, Ταχ, Χίνκαπι, Φρίμποργκ, Αντριχ, Τσάκα, Γκριμάλντο, Τεριέ, Βιρτς, Μπονιφάτσε.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
4.75 4.15 1.64 2.52 1.48 1.57 2.3 1.52 2.35 2.17 1.22 1.19
Φέγενορντ - Λεβερκούζεν / Εκτίμηση

Υπερβολικός φαβοριτισμός για τις «ασπιρίνες», εκεί, γύρω στο 1,70, έστω και αν η Φέγενορντ δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, μιλάμε για ένα ματς πρεμιέρας σε μία πολύ δυνατή έδρα που θα δοκιμάσει ψυχολογικά τους παίκτες του Αλόνσο. Η Φέγενορντ έχει και την ποιότητα και την εμπειρία να διεκδικήσει τη νίκη και δεν θα αγγίζαμε σημείο. Θα παίξει για αυτό και θα κάνει ευκαιρίες, βασιζόμενη στην καλή επιθετική της γραμμή.
GG και under 4,5 στο 2,18 από το pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr