Ποδόσφαιρο

Α' Ολλανδίας: Άγιαξ-Φορτούνα Σίταρντ, η επιστροφή του Αίαντα

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:42

Eξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική με τον Άγιαξ να έχει παίξει μόλις τα δύο από τα πέντε ματς στο πρωτάθλημα και να αντιμετωπίζει μία ομάδα που μετράει δύο νίκες και δύο ήττες 

Α' Ολλανδίας: Άγιαξ-Φορτούνα Σίταρντ, η επιστροφή του Αίαντα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Αγιαξ-Φορτούνα
Ώρα: 21:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 893

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Άγιαξ

Δεν αγωνίστηκε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές καθώς τα ματς με Ουτρέχτη και Φέγενορντ αναβλήθηκαν λόγω απεργίας των αστυνομικών. Η εξέλιξη ήταν μάλλον θετική στους Αμστερντάμερς που “χτίζονται” απο την αρχή φέτος λόγω της αλλαγής προπονητή και χρειάζονται πίστωση χρόνου, έχοντας πετύχει τον αρχικό στόχο (όμιλος Γιουρόπα Λιγκ). Τελευταία (και μόλις τρίτη) προσθήκη ο διεθνής φορ Βέγχορστ, παραχωρήθηκε αντιθέτως ο εξτρέμ Μπερχφάιν (21 εκατ. Ευρώ, Αλ Ιτιχάντ).

Φορτούνα Σιτάρντ

Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη έχασε μέτρα και το πλήρωσε στο φινάλε, δεχόμενη γκολ απο στατική φάση. Οι Λιμπουρχερς ξεκίνησαν με δύο στα δύο τη σεζόν, αλλά έκτοτε δεν έχουν καν σκοράρει σε δύο αγωνιστικές και δείχνουν πως δεν έχουν αποκτήσει συνέπεια στην απόδοση τους. Θα αργήσει να επιστρέψει ο περυσινός πρώτος σκόρερ Σιρχάους, εκτός και ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός ντα Κρουζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.28 5.25 8.75 2.12 1.64 1.4 2.75 2.02 1.68 1.04 1.13 3.2
Άγιαξ - Φορτούνα Σιτάρντ / Εκτίμηση

«Περίεργο» ματς, με τη Φορτούνα να πηγαίνει στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» μετρώντας τέσσερα στα τέσσερα no goal και τον Άγιαξ να έχει παίξει το τελευταίο του ματς για το πρωτάθλημα πριν από ακριβώς ένα μήνα (18/8) χάνοντας εκτός έδρας (2-1) από την Μπρέντα. Έκτοτε βέβαια πολλά έχουν βελτιωθεί για τον Αίαντα που είναι ουσιαστικά μία νέα ομάδα, αλλά αυτό δεν μας κάνει σοφότερους ως προς το τι θα παρουσιάσει έναντι μίας ομάδας που είτε τρώει, είτε βάζει - ποτέ και τα δύο μαζί, μέχρι τώρα στη Λίγκα. Πάντως ο άσος στο 1,35 μας φαίνεται πολύ... αισιόδοξος. Τέλος πάντων, είναι πολύ πιθανό να δούμε ανοικτό ματς και αμφότερες να σκοράρουν.
GG και over 2,5 στο 1,98 από την Betsson


Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr