Ποδόσφαιρο

Α' Τουρκίας: Με το g/g στην Σαμσούντα

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:18

Κόντρα ανάμεσα σε δύο απρόβλεπτες ομάδες στην Σαμσούντα.

Α' Τουρκίας: Με το g/g στην Σαμσούντα

Ώρα Έναρξης: 20:00, Κωδικός ΟΠΑΠ: 891

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σάμσουνσπορ

Εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής. Ανώμαλη προσγείωση στο εντός με την Κόνια (0-1) μετά τις δύο σερί νίκες επί των Γκαζιάντεπ και Χατάι και μάλιστα εκτός. Ήταν καλύτερη στο ματς, αλλά άστοχη με αποτέλεσμα να πληρώσει ένα από τα λίγα αμυντικά της λάθη και να μείνει με άδεια χέρια. Μετρά καρέ n/g έως τώρα στο πρωτάθλημα.

«Παρών» ο εξτρέμ Κιλίντς. Εκτός επιλογών o έμπειρος πορτιέρε Γιλντιρίμ, οι νεαροί αμυντικοί Ταϊφούν, Γεγκέν και ο χαφ Γκουέλ.

Μπασακσεχίρ

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε στο Μπόντρουμ με γκολ στο τέλος σε ένα άκρως «επεισοδιακό» ματς με δύο αποβολές. Την «λύτρωσε» στο 90’ ο Ντουάρτε. Έτσι ούσα αήττητη με 3-1-0 είναι ψηλά στην βαθμολογία και βλέπει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Νοκ άουτ ο Πέλκας που μόλις μπήκε αλλαγή μετά από 9 λεπτά αποβλήθηκε.

Εκτός ο αμυντικός Μπα. Με πρόβλημα και ο μπακ/χαφ Σαχινέρ. Εκτός επιλογών ο νεαρός μπακ Κάρααγκατς, ο μέσος Φοφανά και ο Πολωνός εξτρέμ Σιζ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.08 3.1 3.6 1.54 2.3 1.19 4.15 1.98 1.7 1.24 1.32 1.67
Σάμσουνσπορ - Μπασακσεχίρ / Εκτίμηση

Περίεργο ματς… Η Σάμσουν είναι απρόβλεπτη, ενώ η Μπασακσεχίρ προέρχεται από μία μέτρια εμφάνιση, αλλά νίκη στο Μπόντρουμ. Λέμε να πάμε με το g/g. Μία χαρά το 1.82 στο Pamestoixima.gr

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr