Ποδόσφαιρο

Champions League:Παρί Σεν Ζερμέν - Χιρόνα, «απελευθερωμένοι» οι Παριζιάνοι

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

H Παρί που έχει περάσει πια για τα καλά στην μετα-Εμπαπέ εποχή, υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες περυσινές εκπλήξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο - κάτι που θα πρέπει να την... πονηρέψει απόψε στο Παρκ ντε Πρενς

Champions League:Παρί Σεν Ζερμέν - Χιρόνα, «απελευθερωμένοι» οι Παριζιάνοι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 901

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παρί Σεν Ζερμέν

Το περιμέναμε χρόνια αλλά τελικά, έγινε φέτος. Ο Κιλιάν Μπαπέ αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν και η ομάδα πρέπει να αρχίσει να μαθαίνει την ζωή χωρίς αυτόν. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή στο πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε και φυσικά το ρόστερ για να είναι φαβορί στην Γαλλία και να ελπίζει για ακόμη μια χρονιά σε κάτι καλό στην Ευρώπη. Από το ρόστερ αποχώρησαν ακόμη οι Ουγκάρτε, Ντανίλο, Μουκιελέ, Μπερνάτ, Κουρζάβα, Νάβας. Παίκτες που ήταν αρκετά χρόνια στην ομάδα. Αποκτήθηκε ο στόπερ Πάτσο και μέσο-επιθετικά οι ταλαντούχοι Ντουέ και Ζοάο Νέβες. Έμπειρος κόουτς, τρομερό ταλέντο στο ρόστερ αλλά ψάχνει ηγέτη. Στο πρωτάθλημα έχει μόνο νίκες μετά από τέσσερα ματς. Υποδέχτηκε την επίσης Ευρωπαία Μπρεστ και την λύγισε στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα επικρατώντας 3-1.
Μόνιμες απώλειες οι Λούκας Ερναντέζ, Κιπεμπέ και Γκονσάλο Ράμος. Ο Ζαΐρ-Εμερί (3 ματς/1 γκολ) ξεπέρασε πρόβλημα και επιστρέφει απέναντι στην Χιρόνα ενω είναι αμφίβολος ο Βιτίνια (3 ματς/1 γκολ) που επέστρεψε με πρόβλημα από την Πορτογαλία.

Πιθανή ενδεκάδα: Σαφόνοβ, Μέντες, Πάτσο, Μαρκίνιος, Χακίμι, Νέβες, Ρουίς, Κανγκ-Ιν, Μπαρκολά, Ασένσιο, Ντεμπελέ

Χιρόνα

Μόλις ακουστεί ο ύμνος του Champions League στο Παρκ ντε Πρενς στην Χιρόνα θα καταλάβουν τι ακριβώς κατάφεραν πέρσι. Η πρώτη συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργάνωσεις είναι γεγονός για την έκπληξη της περσινής χρονιάς στην Λα Λίγκα, την ομάδα του Μίτσελ ο οποίος παραμένει στον πάγκο παρά το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Η Τζιρόνα έχει αλλάξει αρκετά καθώς αρκετοί δελέασαν τους παίκτες της περσινής επιτυχημένης ομάδας. Αποτέλεσμα να αποχωρήσουν οι Ντόβμπικ, Αλέις Γκαρθία, Κόουτο, Σαβίνιο, Έρικ Γκαρθία και Πάμπλο Τόρε. Η μισή ενδεκάδα. Φυσικά αντικαταστάθηκαν αλλά είναι σαφές ότι η ομάδα θα χρειαστεί χρόνο αν και δεν υπάρχει διαθέσιμος φέτος με τόσα ματς. Έρχεται από ντέρμπι Καταλωνίας στο πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα όπου φάνηκε ξανά ότι θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει ξανά καλή ομάδα. Έχασε 4-1.

Στην διάθεση του κόουτς ο μέσος Οριόλ Ρομέου (4 ματς) που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αμφίβολος ο μέσος Γιάνχελ Ερέρα (4 ματς/1 ασίστ). Κανένα άλλο σημαντικό πρόβλημα για τον Μίτσελ.

Πιθανή ενδεκάδα: Γκαζανιγκά, Μαρτίνεθ, Λόπεθ, Μπλιντ, Γκουτιέρες, Μαρτίν, Ρομέου, Τζιλ, Ντανζουμά, Τσιγκάνοφ, Ρουίθ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.3 5.75 8.75 3.15 1.32 1.8 1.94 1.61 2.17 1.07 1.13 3.35
Παρί Σεν Ζερμέν - Χιρόνα / Εκτίμηση

Η Παρί βιώνει με επιτυχία και με την καθοδήγηση του Λουίς Ενρίκε την... απο-αστεροποίησή της, έχοντας πλέον ένα πιο ομοιογενές και αλτρουιστικό σύνολο που σκοράρει και αμύνεται εξαιρετικά. Η Χιρόνα αφού μπήκε στον χορό, θα χορέψει, και μάλιστα χωρίς άγχος αλλά με ενθουσιασμό. Φαβορί βεβαίως οι γηπεδούχοι αλλά το ματς θα είναι... αλέγκρο.
1 και over 3,5 στο 2,52 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr