Ποδόσφαιρο

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ, πρόβα τελικού με το «καλημέρα»

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Το απόλυτο φαβορί για το φετινό Champions League -με βάση τον υπερυπολογιστή της Opta- αναμετράται με ένα από τα ισχυρότερα στη μεγαλύτερη αναμέτρηση της βραδιάς στο στάδιο Έτιχαντ

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ, πρόβα τελικού με το «καλημέρα»

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 900

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Μάντσεστερ Σίτι

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής είναι απλά. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Σίτι και σίγουρα θα ήθελε να αποχαιρετήσει την ομάδα με την κατάκτηση του δεύτερου Champions League στην ιστορία. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα» απαντάει σε κάθε ερώτηση περί τίτλων ενώ εκκρεμεί για την ομάδα και η διαδικασία για τις 115 κατηγορίες από την Premier League. Μια περίεργη και ιδιαίτερη χρονιά. Στις μεταγραφές έχασε τον Αργεντινό φορ Χουλιάν Άλβαρες (Ατλέτικο Μαδρίτης) αλλά απέκτησε τον Σαβίνιο και επέστρεψε ο Γκουντογκάν από την Μπαρτσελόνα. Μικρές αλλαγές. Στο πρωτάθλημα έχει αρχίσει καλά με τέσσερα στα τέσσερα και αγώνα απέναντι στην Μπρέντφορντ το σαββατοκύριακο την οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή του σκορ.

Το σημαντικό πρόβλημα είναι η απώλεια του αμυντικού Άκε (2 ματς) ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό με την Εθνική Ολλανδίας και θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα. Υπάρχουν αμφιβολίες για τον Σαβίνιο (4 ματς/2 ασίστ) μέσο-επιθετικά με ένα προβληματάκι στο γόνατο.
Πέρυσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι μετά από ισοπαλία 3-3 εκτός και 1-1 εντός έδρας

Πιθανή ενδεκάδα: Έντερσον, Γκβαρντιόλ, Ντίας, Στόουνς, Κόβασιτς, Λιουις, Ρόδρι, Γκρίλις, Ντε Μπρόινε, Σίλβα, Χάαλαντ

Ίντερ

Για την Ίντερ πέρσι προτεραιότητα ήταν η κατάκτηση της Σέριε Α στην Ιταλία και τα κατάφερε. Πήρε τον τίτλο μετά από μια τριετία και επιστρέφει στην Ευρώπη με εκκίνηση απέναντι στην ομάδα από την οποία έχασε στον τελικό του Champions League το 2023. Στον πάγκο παραμένει φυσικά ο κόουτς Σιμόνε Ιντσάγκι με νέο συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2027. Ισχυρός στην θέση του και επιτυχημένος καθώς κατακτά τρόπαιο κάθε σεζόν από το 2021 που βρίσκεται στον πάγκο (6 συνολικά) ενώ φυσικά έφτασε και στον τελικό του Champions League. Στο ρόστερ της ομάδας δεν άλλαξαν σημαντικά πράγματα με τους Ταρέμι και Ζιελίνσκι να είναι οι σημαντικές προσθήκες και μάλιστα ως ελεύθεροι. Βράδυ Κυριακή αντιμετώπισε εκτός έδρας την Μόντσα και κόλλησε στο 1-1.

Δύσκολη εβδομάδα καθώς μετά την Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει και ντέρμπι με την Μίλαν. Θετικό ότι όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι με εξαίρεση τον ακραίο Μπιουκάναν ο οποίος παραμένει εκτός και πιθανότατα θα είναι έτοιμος σε έναν μήνα.

Πιθανή ενδεκάδα: Ζόμερ, Παβάρ, Άκερμπι, Μπαστόνι, Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Αουγκούστο, Τιράμ, Μαρτίνεθ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.38 5 7 2.35 1.55 1.5 2.47 1.71 2.02 1.09 1.17 2.85
Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ / Εκτίμηση

Ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι αγώνας μεταξύ δύο που στοχεύουν απευθείας στο βαρύτιμο τρόπαιο. Η εξαιρετική εντός έδρας κυριαρχία της Σίτι είναι το ένα βασικό στοιχείο. Το δεύτερο είναι ότι οι Citizens δέχονται γκολ τις τελευταίες εβδομάδες, κάτι που προμηνύει σκορ για την Ίντερ. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά από το υπερόπλο «Χάαλαντ» ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά εμείς θα τολμήσουμε να παίξουμε και με τον Φόντεν, ο οποίος εφόσον αγωνιστεί, μπορεί να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία για να σκοράρει.

GG και over 2,5 στο 2,14 από την Betsson.

Να σκοράρει οποτεδήποτε: Φόντεν στο 3,60 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr