Ποδόσφαιρο

Champions League: Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, το άγχος στους Κέλτες

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:00

Ντέρμπι μεταξύ αντιπάλων... συγγενικής δυναμικότητας με τη Σέλτικ να μπαίνει στην κλήρωση εκ των τελευταίων του τρίτου γκρουπ και τους Σλοβάκους από τους πρώτους του τέταρτου. Φυσικά στο χορτάρι, αυτά, λίγο θα μετρήσουν

Champions League: Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, το άγχος στους Κέλτες

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ώρα: 22:00 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 902

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σέλτικ

Είναι συχνός επισκέπτης στην φάση των ομίλων και είναι εδώ και στο καινούριο format του Champions League όμως έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε σε νοκ άουτ παιχνίδι και αυτό θέλει να αλλάξει φέτος. Ο νέος τρόπος διεξαγωγής ίσως την βοηθήσει. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα στην Σκωτία και έχει αρχίσει εντυπωσιακά και την φετινή σεζόν. Μόνο νίκες μετά από πέντε αγώνες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Είχε αγώνα εντός έδρας με την Χαρτς και την νίκησε άνετα με 2-0 βελτιώνοντας σημαντικά την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο. Η σημαντική απώλεια στο ρόστερ ο μέσος Ο’Ράιλι (Μπράιτον) αλλά οι προσθήκες των Σμάιχελ, Ένχελς, Τράστι και η μονιμοποίηση στο ρόστερ των Ίντα και Μπερνάρντο δίνουν λύσεις και ποιότητα στον κόουτς.

Κάποιες ενοχλήσεις καθιστούν αμφίβολο τον Καναδό μπακ Τζόνστον (5 ματς/1 γκολ/1 ασίστ) αλλά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Ρότζερς για το ματς.
Πέρυσι αποκλείστηκε στην φάση των ομίλων τερματίζοντας τέταρτη με 1 νίκη 1 ισοπαλία και 4 ήττες πίσω από Ατλέτικο Μαδρίτης, Λάτσιο και Φέγενορντ.

Πιθανή ενδεκάδα: Σμάιχελ, Τέιλορ, Σκέιλς, Βίκερς, Τζόνστον, Χατατέ, Ένγκελς, ΜακΓκρέγκορ, Φουρουχάσι, Κουέν, Μαέντα

Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μετά από εξαετία περιπετειών στα προκριματικά του Champions League η Σλόβαν Μπρατισλάβας τα κατάφερε. Θα δώσει το παρών μετά την πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ, στην League Phase της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μόνιμη πρωταθλήτρια τα τελευταία έξι χρόνια στην Σλοβακία και με προπονητή τον αρκετά έμπειρο Βλαντίμιρ Βάις ο οποίος έχει κατακτήσει τα τελευταία τρία πρωταθλήματα με τον σύλλογο. Το καλοκαίρι έχασε τον σημαντικό μέσο Ζμρχαλ ενώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον επιθετικό Ζέρσον που ήταν ακριβός. Κράτησε όμως τον Στρέλετς, επαναπάτρισε τον Μακ και γενικώς έχει μεγάλο ρόστερ για να έχει λύσεις. Ερωτηματικό η ποιότητα. Στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας είναι ήδη πρώτη μετά από έξι αγώνες έχοντας μετρήσει πέντε νίκες (5/0/1). Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ντουνάισκα και την νίκησε 2-1 με ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βάις έχει ένα σημαντικό πρόβλημα καθώς εκτός δράσης για τους πρωταθλητές Σλοβακίας είναι ο μπακ Πάουστσεκ (3 ματς). Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα: Τάκατς, Μπλάκμαν, Κάσια, Μπάιριτς, Βίμερ, Κούτσκα, Ιγκνατένκο, Μπαρσεγκιάν, Τόλιτς, Βάις, Στρέλετς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.21 6.75 11 2.8 1.4 1.67 2.1 1.82 1.87 1.03 1.1 4
Σέλτικ - Σλόβαν Μπρατισλάβας / Εκτίμηση

Αμφότερες διαθέτουν επιθετικές αρετές αλλά και διάθεση, αφού θεωρούν γιορτή και μόνο τη συμμετοχή τους - κάτι που μας προδιαθέτει για μια ανοιχτή αναμέτρηση. Καθαρά αγωνιστικά, η Σέλτικ είναι κυρίαρχη στη σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ, αλλά στην Ευρώπη προφανώς θέλει το κάτι παραπάνω. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ απέναντι σε μία ομάδα άπειρη, αλλά και με άγνοια κινδύνου. GG και under 4,5 στο 2,82 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr