Ποδόσφαιρο

Β' Βραζιλίας: Aντέχει η Νοβοριζοντίνο!

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:17

Η Νοβοριζοντίνο και η Αβάι δείχνουν να είναι τα αποψινά φαβορί στις αναμετρήσεις τους, όμως δεν θα έχουν εύκολο έργο. 

Β' Βραζιλίας: Aντέχει η Νοβοριζοντίνο!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Βραζιλίας.

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ - ΜΠΡΟΥΣΚΕ

Απίθανη νίκη για την Νοβοριζοντίνο απέναντι στην Μποταφόγκο βάζοντας και τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε αποβολή όπως και ο αντίπαλος ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε άλλες δύο και ολοκλήρωσε το ματς με 8 παίκτες. Με no goal έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία της ομάδα του Μπαπτίστα έχοντς 3 νίκες και 1 ισοπαλία, παραμένοντας στο κόλπο της ανόδου. Αγωνιστικά θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Λουϊζάο (στόπερ)', Βαγκίνιο (εξτρέμ), Νέτο Πεσόα (μεσοεπιθετικός).

Η Μπρούσκε πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Βίλα Νόβα για να της βάλει τρία γκολ και να πάρει τη νίκη. Ήταν και το ντεμπούτο του Μαρσέλο Κάμπο στον πάγκο της, το οποίο αναμφίβολα ήταν ελπιδοφόρο. Βέβαια ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως ήταν απλά ένα καλό ξεκίνημα για τον ίδιο και οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι. Με 2 ισοπαλίες έχει βγάλει τα 5 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Νοβοριζοντίνο πάει να κάνει το βήμα παραπάνω και αν θέλει να διατηρηθεί στη κορυφή, οφείλει να κερδίσει σήμερα την πιο αδύναμη Μπρούσκε. 1 (1.67) στη Betsson.

ΑΒΑΙ - ΙΤΟΥΑΝΟ

Η Αβαί μείωσε σε 2-1 στο 82’ και πήγε να κάνει ροντέο το ματς με τηνν Γκοϊάς αλλά δεν τα κατάφερε για να πάρει τελικά το θετικό αποτέλεσμα. Ο Έντερσον Μορέιρα συμπλήρωσε 7 ματς στον πάγκο της έχοντας 4 νίκες και 3 ήττες. Το παλεύει για να την αλλάξει και τα μηνύματα είναι θετικά, ωστόσο έχει δουλειά ακόμα. Με no goal και under έχει βγάλει τα 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας έχοντας 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Το μπαμ έκανε η Ιτουάνο στην δύσκολη έδρα της Πόντε Πρέτα καθώς της έβαλε τέσσερα γκολ για να πάρει τη νίκη. Ο Αλμπέρτο Βαλεντίμ είπε πως πραγματοποίησαν την καλύτερη τους εμφάνιση στη φετινή σεζόν. Για την Ιτουάνο ήταν η 2η σερί νίκη έχοντας 3 στα τέσσερα τελευταία της και πάει με καλή ψυχολογία κόντρα στην Αβαί. Με γκολ – γκολ και over έβγαλε τα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας. Τραυματίας ο αμυντικός Σαλατιέλ και ο μέσος Ζε Εντουάρντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικός ο φαβοριτισμός της Αβάϊ αλλά όχι σε αυτές τις τιμές. Η Ιτουάνο είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και μπορεί να σκοράρει, κάτι το οποίο μας έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια της. Goal/goal (2.30) στη Betsson.

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ - ΜΙΡΑΣΟΛ

Η Γκουαρανί ήταν ανταγωνιστική στην εξόρμηση με την Παϊσαντού, προηγήθηκε κιόλας αλλά πλήρωσε τα κενά της άμυνας για να δεχθεί δύο γκολ και να ηττηθεί. Με ήττες έβγαλε τις δύο σερί εξορμήσεις της η ομάδα του Άλαν Άαλ με τον ίδιο να βρίσκεται στον πάγκο της από τα τέλη Ιουλίου. Είναι αήττητη με 3 νίκες στα 4 τελευταία εντός έδρας εκ των οποίων τα 3 από αυτά ήταν και 2-3 γκολ.

Η Μιρασόλ αντέδρασε καλά στις δυσκολίες που της έβαλε η Αμαζόνας και μπορεί να μην πήρε τη νίκη ωστόσο έκανε τις ευκαιρίες της για να σκοράρει. Η ομάδα του Μότσαρτ έχει 1 νίκη και 2 ισοπαλίες στα 4 τελευταία της με τα τρία από αυτά να ήταν no goal και under. Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχει βγάλει τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Τραυματίες οι βασικοί Γκάμπριελ (μέσος), Νεγουέμπα (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει έντονη αντιπαλότητα, αφού μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι. Καμία φορά δεν παίζει ρόλο η φόρμα σε τέτοια παιχνίδια. Εξάλλου εδώ δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα η εικόνα των δύο ομάδων. 2-3 γκολ (2.05) στη Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr