Ποδόσφαιρο

Super League: Ο Ολυμπιακός, το ντέρμπι της ουράς και η "μάχη" του Γεντί Κουλέ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:25

Τρεις αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική της Super League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και να θέλει να κάνει το "4 στα 4", τον Πανσερραϊκό και τον Λεβαδειακό να παίζουν ντέρμπι... ουράς και τον Άρη να δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ.

Super League: Ο Ολυμπιακός, το ντέρμπι της ουράς και η

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Super League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Πανσερραϊκός έχασε και στο Αγρίνιο και μάλιστα με 3-0, παρά την καλή εικόνα και τις ευκαιρίες που είχε μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ. Η πίεση πλέον αυξάνεται, αφού είναι η μοναδική ομάδα χωρίς πόντο μέχρι στιγμής, δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς και το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, αναζητώντας την πρώτη του νίκη. Ο Πανσερραϊκός απέκτησε τον μπακ Βαγκέ, που έχει επράσει από τον ΠΑΟΚ και τον φορ Αλ Ρασντί, ενώ από προβλήματα προέρχονται οι αμυντικοί Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης και οι μέσοι Μαρίνος και Χατζηστραβός.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά από τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ δεν μπόρεσε να την κοντράρει. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχει έναν βαθμό, αλλά έχει παλέψει σε ματς μεγάλης δυσκολίας, όπως εκείνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά πρέπει να βρει λύση και στο γκολ, καθώς δεν έχει σκοράρει ακόμη και αυτό του έχει στοιχίσει. Γι’ αυτόν το λόγο προχώρησε και στην απόκτηση του επιθετικού Ζίνι με δανεισμό από την ΑΕΚ. Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε στη διακοπή να δουλέψει πολύ σ’ αυτό τον τομέα και περιμένει αποτέλεσμα στον αγώνα των Σερρών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η φετινή χρονιά φαίνεται πως θα είναι αρκετά δύσκολη για τον Πανσερραϊκό, που άμα δεν νικήσει στην έδρα του τον Λεβαδειακό θα έχει... θέματα και αλλαγές. Οι Βοιωτοί είναι η αλήθεια ότι μέχρι στιγμής πείθουν περισσότερο από τα "λιοντάρια" οπότε αξίζουν την στήριξή μας. Χ2 διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1.83 από την Betsson.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στην Λαμία έκανε την καλύτερη εμφάνιση του, δείχνοντας ότι χρειαζόταν πορισμένα επίσημα παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Είναι το φαβορί για να κάνει και τέταρτη νίκη, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια στο ξεκίνημα πρωταθλήματος, ποντάροντας στη δυνατή επίθεση του. Ο Μεντιλίμπαρ θα αποφασίσει για το αν θα αρχίσει να δίνει παιχνίδια στους νεοαποκτηθέντες μέσο Ολιβέιρα και μεσοεπθετικό Γουίλιαν, που χρειάζονται χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμοι, ενώ εκτός αναμένεται να είναι πάλι ο αμυντικός Ρέτσος, και ο εξτρέμ Μασούρας.

Μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές από την Λαμία και τον ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός ξέσπασε και πήρε το πρώτο του τρίποντο στο ματς με τον Πανσερραϊκό και ήταν κάτι που χρειαζόταν πριν το δύσκολο ματς που έχει.

Η ομάδα του Αγρινίου ξεκινάει τους εκτός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ζητούμενο είναι να σταθεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός μπορεί. Αυτό άλλωστε θα ζητήσει από τους παίκτες του και ο Πετράκης. Στο Καραϊσκάκη θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό η αμυντική λειτουργία και ζητούμενο είναι να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται σοβαρός σε αυτό το κομμάτι της σεζόν, μετράει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και παιχνίδια όπως αυτά με τον Παναιτωλικό έχει τον τρόπο να τα παίρνει. Ο άσος είναι στα... τάρταρα, οπότε θα πάμε με έναν συνδυασμό. 1/1 και Over 2.5 σε απόδοση 1.84 από την Betsson.

ΟΦΗ - ΑΡΗΣ

Μετά το… μουδιασμένο ξεκίνημα (ήττα από την ΑΕΚ χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, ισοπαλία με τον Ατρόμητο αν και προηγήθηκε), ήρθε το ξέσπασμα του ΟΦΗ με την πολύ σημαντική νίκη επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό. Ο Δέλλας είδε την ομάδα του να βελτιώνεται σε τομείς που ήθελε, κυρίως στην αποτελεσματικότητα και περιμένει ανάλογη εμφάνιση στο δύσκολο ματς με τον Άρη.

Η ομάδα της Κρήτης έκανε κι άλλες προσθήκες στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, με τον έμπειρο αμυντικό Σίλβα, αλλά και τον νεαρό επιθετικό Σαλσέδο, που είναι δανεικός από την Ίντερ. Απών και πάλι θα είναι ο μέσος Νέιρα.

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του, που έγινε πάντως κεκλεισμένων των θυρών και θέλει να ρεφάρει άμεσα τη χασούρα με νίκη στο Ηράκλειο. Οδηγός θα είναι το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι, στις Σέρρες και το σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς είναι ότι έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες τους, αν και ζητούμενο εξακολουθεί να είναι η διάρκεια στα αποτελέσματα. Ο Μάντζιος δεν υπολογίζει και πάλι στον εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ, ενώ από προβλήματα προέρχονται ο μπακ Μάγιο και ο μέσος Μόντσου, που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το έργο του Άρη μόνο εύκολο δεν θα είναι στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ προέρχεται από καλή εμφάνιση και τριάρα στην έδρα του Βόλου, βγάζοντας στοιχεία στο παιχνίδι του που θέλει να βλέπει ο κόουτς Τραϊανός Δέλλας. Το χέρι δεν πάει σε σημείο, αλλά το αμφίσκορο θα πληρώσει. G/G σε απόδοση 1.80 από την Betsson.

Βαθμολογία -

15/09/2024Super League 1: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ολυμπιακός Ολυμπιακός 9 3 3 0 0 7 1 6
2 ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ 9 3 3 0 0 7 3 4
3 ΑΕΚ ΑΕΚ 7 3 2 1 0 7 1 6
4 Άρης Άρης 5 3 1 2 0 3 2 1
5 Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης 4 3 1 1 1 2 2 0
6 Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός 4 3 1 1 1 3 3 0
7 ΟΦΗ ΟΦΗ 4 3 1 1 1 4 5 -1
8 Λαμία Λαμία 4 3 1 1 1 2 4 -2
9 Παναιτωλικός Παναιτωλικός 3 3 1 0 2 3 3 0
10 Βόλος ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ 3 3 1 0 2 2 5 -3
11 Καλλιθέα Καλλιθέα 2 3 0 2 1 3 4 -1
12 Ατρόμητος Ατρόμητος 2 3 0 2 1 3 4 -1
13 Λεβαδειακός Λεβαδειακός 1 3 0 1 2 0 4 -4
14 Πανσερραϊκός Πανσερραϊκός 0 3 0 0 3 2 7 -5
Playoff
UEFA Conference League Play-offs
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.