Ποδόσφαιρο

Α' Αυστρίας: Με το μυαλό στην Ευρώπη η Στουρμ!

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:22

Αούστρια Βιέννης και Στουρμ Γκρατς κοντράρονται στο ντέρμπι της αγωνιστικής σήμερα. 

Α' Αυστρίας: Με το μυαλό στην Ευρώπη η Στουρμ!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Α' Αυστρίας.

ΓΚΡΑΤΣΕΡ – ΑΛΤΑΧ

Αν και προηγήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με την Χάρτμπεργκ, το δίκαιο αποτέλεσμα στο φινάλε ήταν η ισοπαλία. Η ομάδα του κόουτς Μέσνερ παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μια από δύο ομάδες χωρίς τρίποντο (Χάρτμπεργκ). Ήταν το τρίτο συνεχόμενο Goal/Goal και Over 2,5 για την Γκράτσερ η οποία έχει τέσσερα σε πέντε ματς φέτος. Σε κανένα από τα παιχνίδια της δεν έχει καταφέρει να προηγηθεί αλλά έχει καταφέρει να μαζέψει τρεις βαθμούς. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα για το ματς.

Κατάφερε να πάρει την ισοπαλία σε έναν αγώνα που υπέφερε αμυντικά απέναντι στην Αούστρια Βιέννης και μάλιστα ήταν και τυχερή σε μια απόφαση του VAR. Η ομάδα του κόουτς Στάντφεστ έμεινε για δεύτερο αγώνα χωρίς νίκη (0/1/1) αλλά και πάλι δεν έπεσε χωρίς να παλέψει. Μετράει πέντε ματς φέτος και όλα έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες εκτός από ένα (νίκη 2-0 με Βόλφσμπεργκερ). Σίγουρα είναι ότι και τα πέντε έχουν λήξει στα 2-3 γκολ. Δεν υπάρχει κανένα σημαντικό πρόβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Γκράτσερ ψάχνει πως και πως τη πρώτη της νίκη ενώ η Άλταχ δείχνει να είναι ομάδα που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσια. Goal/goal (1.73) στη Betsson.

ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ – WSG ΤΙΡΟΛ

Σοκ για την Χάρτμπεργκ. Η ομάδα αντέδρασε και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία αλλά, έχασε τον προπονητή της, Ο Μάρκους Σοπ αποχώρησε και μετακόμισε στην Λίντσερ. Η διοίκηση αποφάσισε, αν και η ομάδα ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0/2/2), να μην βιαστεί να βρει τον διάδοχο του Σοπ. Προσωρινός κόουτς ανέλαβε ο Μάρκους Κάρνερ ο οποίος ήταν στην δεύτερη ομάδα και παρέμεινε βοηθός ο Μάνουελ Πριτλ. Μοναδική απουσία είναι ο επιθετικός Χάβελ (3 ματς) που παραμένει τραυματίας.

Η αμυντική πεντάδα της ομάδας δυσκόλεψε αρκετά την Στουρμ Γκρατς για ένα ημίχρονο. Κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η πρωταθλήτρια γύρισε το ματς δίκαια. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του κόουτς Σέμλιτς ο οποίος πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί με την αστάθεια που επικρατεί αγωνιστικά. Εκτός έδρας μετράει τέσσερα Goal/Goal και Over 2,5 στα τελευταία πέντε ματς. Τραυματίες είναι οι επιθετικοί Άνσελμ (4 ματς) και Χίντερζιερ (3 ματς) που μένουν εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάση απόδοσης και εικόνας της Τιρόλ αναγκαστικά οδηγούμαστε στον άσο, αφού η Χάρτμπεργκ είναι μια αρκετά αξιόλογο ομάδα. 1 (1.83) στη Betsson.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Έχασε πολλές ευκαιρίες με την Άλταχ για την νίκη. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση μετά το αποτέλεσμα αλλά η διακοπή βοήθησε τους παίκτες του Χελμ να ηρεμήσουν πριν από άλλο ένα δύσκολο ματς. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα ματς αλλά πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά. Μετράει τέσσερα συνεχόμενα Goal/Goal ενώ δεν έχει κρατήσει το μηδέν αμυντικά στα τελευταία δέκα ματς. Τραυματίες ο στόπερ Μάρτινς (1 ματς), ο μπακ Πάζουρεκ (1 ματς), ο μέσος Πότσμαν (1 ματς) και ο επιθετικός Χούσκοβιτς (4 ματς/1 γκολ).

Στο παιχνίδι με την Βάτενς δυσκολεύτηκε με την αμυντική πεντάδα των φιλοξενούμενων μέχρι να πάει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Επέστρεψε και έκανε άνετα την ανατροπή για να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Πρώτη στην βαθμολογία πλέον η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Και στα τέσσερα παιχνίδια έχει πετύχει +2 τέρματα. Στα τελευταία δώδεκα ματς εκτός έδρας έχει χάσει μόλις μια φορά (6/5/1). Εκτός ομάδας ο επιθετικός Σαρκάρια που θέλει μεταγραφή. Δεν υπάρχει κανένα προβλημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι το συγκεκριμένο. Οι δύο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να φτάσουν σε μία νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τα επερχόμενα παιχνίδια. Goal/goal (1.57) στη Betsson.

Βαθμολογία -

14/09/2024Bundesliga: Regular Season
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Στουρμ Γκρατς Στουρμ Γκρατς 12 5 4 0 1 10 4 6
2 Ραπίντ Βιέννης Ραπίντ Βιέννης 10 5 3 1 1 7 6 1
3 Βόλφσμπεργκερ Βόλφσμπεργκερ 9 5 3 0 2 14 9 5
4 Σάλτσμπουργκ Σάλτσμπουργκ 9 4 3 0 1 11 6 5
5 Αούστρια Βιέννης Αούστρια Βιέννης 8 5 2 2 1 7 5 2
6 Αούστρια Κλάγκενφουρτ Αούστρια Κλάγκενφουρτ 7 5 2 1 2 6 8 -2
7 Αλτάχ Αλτάχ 7 5 2 1 2 7 6 1
8 Μπλάου Βάις Λιντς Μπλάου Βάις Λιντς 7 5 2 1 2 8 10 -2
9 WSG Τιρόλ WSG Τιρόλ 4 5 1 1 3 4 8 -4
10 Γκράτσερ Γκράτσερ 3 5 0 3 2 7 10 -3
11 Λιντζ Λασκ Λιντζ Λασκ 3 5 1 0 4 5 11 -6
12 Χάρτμπεργκ Χάρτμπεργκ 2 4 0 2 2 3 6 -3
Playoff
Playout

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr