Ποδόσφαιρο

Πρέμιερ Λιγκ: Θα βρει τις λύσεις η Σίτι

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:16

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί το τέσσερα στα τέσσερα, παρά την πιθανή απουσία του Χάαλαντ.

Πρέμιερ Λιγκ: Θα βρει τις λύσεις η Σίτι

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις Premier League.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.

Η Σαουθάμπτον, είχε ανάγκη τη διακοπή για ανασύνταξη, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρεις ήττες, ενώ μόλις στην τρίτη αγωνιστική, κατάφερε να πετύχει το πρώτο της γκολ. Η ομάδα του Ράσελ Μάρτιν, δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την προηγούμενη παρουσία της στην κατηγορία. Tελευταία εντός έδρας νίκη επί της Μάντσεστερ Γ., το 2003. Εκτός ο τερματοφύλακας Μπαζούνου (πήρε τον Ράμσντεϊλ από Άρσεναλ) και ο επιθετικός Στιούαρτ, αμφίβολος ο μέσος Σουλεμάνα.

Η Μάντσεστερ Γ. ήταν μία κλάση κάτω από τη Λίβερπουλ και υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, με τον Έρικ Τεν Χαχ, να δέχεται σκληρή κριτική από νωρίς. Εκτός έδρας, έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία επτά παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, από τις αρχές Μαρτίου. Εκτός Γιορό, Μαλάσια, Σο, Λίντελοφ (μπακ), Μάουντ (μέσος), Χόιλουντ (επιθετικός), αμφίβολoς ο μέσος Φερνάντες (σκοράρει σε δύο από τα τελευταία τρία ταξίδια στο Σαουθάμπτον). Ντεμπούτο για τον νέο αμυντικό μέσο Ουγκάρτε, που αποκτήθηκε από Παρί.

EKTIMHΣΗ: Ευκαιρία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει βρει τα πατήματά της. Δε σημαίνει όμως ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα δυσκολευτούν, ειδικά αμυντικά. Το διπλό σε συνδυασμό με γκολ – γκολ, πληρώνει 3.28 με την Betsson.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Η Μπράιτον, παρά το δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα, είναι αήττητη με επτά πόντους, προερχόμενη από νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ισοπαλία στην έδρα της Άρσεναλ. Η ομάδα του Φάμπιαν Χούρτσελερ, εντός έδρας δεν έχει ισοπαλία σε επτά σερί ματς Πρέμιερ Λιγκ, από τον Φεβρουάριο. Ο Ζοάο Πέδρο, σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές, αμφότερες στο δεύτερο ημίχρονο. Eκτός οι μέσοι Μαρτς, Ο’ Ράιλι και Μίλνερ, αμφίβολοι οι μπακ Φέλτμαν, Καντιογλού, ο μέσος Βίφερ και ο επιθετικός Γκρούντα.

Η Ίπσουιτς, πήρε τον πρώτο πόντο στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, πριν από τη διακοπή κόντρα στη Φούλαμ και ανέβασε λίγο την ψυχολογία της, ψάχνοντας ακόμα την πρώτη νίκη και την πρώτη ανέπαφη εστία. Η ομάδα του Κίραν ΜακΚένα, πάλεψε στο προηγούμενο ταξίδι της απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Και τα δύο γκολ της ως τώρα, είναι στο πρώτο ημίχρονο. Εκτός οι μπακ Κλαρκ, Ντονασιέν, ο μέσος Μπρόουντχεντ και οι επιθετικοί Χερστ, Μπερνς.

EKTIMHΣΗ: Πολύ καλή η Μπράιτον και το έχει αποδείξει ως τώρα, η Ίπσουιτς παλεύει, αλλά το ρόστερ της έχει όρια. Οι γηπεδούχοι μπορούν να συνεχίσουν με νίκη, χωρίς να δεχτούν γκολ, με το Νο Goal να πληρώνει 2.10 στο Pamestoixima.

ΚΡ. ΠΑΛΑΣ - ΛΕΣΤΕΡ

Η Πάλας πήρε τον πρώτο πόντο στην έδρα της Τσέλσι μετά από δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς πρωταθλήματος, στην καλύτερη εμφάνισή της ως τώρα. Η ομάδα του Όλιβερ Γκλάζνερ όμως έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, ενώ τα δύο δικά της γκολ, ήταν αμφότερα σε β΄ημίχρονο. Εκτός ο επιθετικός Φράνσα και οι μπακ Χόλντινγκ, Ριάντ, αμφίβολος ο βασικός μέσος Γουόρτον. Nτεμπούτο για τον στόπερ Λακρουά, που αποκτήθηκε από τη Βόλφσμπουργκ, έμεινε ο Άγγλος διεθνής στόπερ Γκέχι.

Η Λέστερ, δεν είχε βρει τα πατήματά της πριν από τη διακοπή και προερχόταν από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ, πλήρωσε το γκολ – γκολ σε όλα τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ ως τώρα, δεχόμενη πάντα το πρώτο τέρμα στα παιχνίδια της. Δεν έχει νίκη στα εννέα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με την προηγούμενη παρουσία της στην κατηγορία. Εκτός Στόλαρτσικ (μπακ), Ντάκα, Εντουάρ (επιθετικοί), Ριντ (εξτρέμ).

EKTIMHΣΗ: Η Πάλας σκοράρει με ευκολία μέσα στο γήπεδό της, όμως και η Λέστερ έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει. Δεν θα μας κάνει έκπληξη το over 3.5, που πληρώνει 3.00 στη Novibet.

ΦΟΥΛΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Φούλαμ τσίμπησε πόντο στην έδρα της Ίπσουιτς και έμεινε αήττητη για δεύτερη σερί αγωνιστική, έχοντας φέρει όλα τα δυνατά αποτελέσματα στα πρώτα τρία ματς. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, δεν έχει κρατήσει ακόμα ανέπαφη την εστία της, ενώ και οι τελευταίες εννέα εντός έδρας νίκες της σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ήρθαν με την ίδια να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Ο εξτρέμ Τραορέ έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στη σεζόν, με ασίστ και γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια αντίστοιχα. Εκτός Βινίσιους (επιθετικός).

Η Γουέστ Χαμ, προσπάθησε όσο μπορούσε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και ισοφάρισε προσωρινά, αλλά έπεσε θύμα του Χάαλαντ και επέστρεψε στις ήττες. Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, κέρδισε το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι της φέτος, τη μοναδική φορά που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα τελευταία δέκα ταξίδια σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Θέλει εκδίκηση για τις δύο περσινές ήττες από την συμπολίτισσα, με συνολικό σκορ 0-7. Αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Αρεολά και ο επιθετικός Φούλκρουγκ, εκτός ο αμυντικός Κρέσγουελ.

EKTIMHΣΗ: Aμφίρροπο αναμένεται το λονδρέζικο ντέρμπι. Θα ποντάρουμε σε έναν ειδικό των εκτός έδρας γκολ, τον Μπόουεν, που έχει εννέα μακριά από την έδρα των «σφυριών» εδώ και έναν χρόνο και πληρώνει 2.88 με την Betsson.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Η Λίβερπουλ, έχει τρία στα τρία, πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ και με ισάριθμες ανέπαφες εστίες. Ο Άρνε Σλοτ, έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα, αλλά κανένας νέος προπονητής στην ιστορία της διοργάνωσης, δεν έχει κερδίσει τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του, χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο Σαλάχ σκοράρει τρεις σερί αγώνες, ο Ντίας δύο σερί, ο Ζότα έχει έξι γκολ σε πέντε εμφανίσεις με Φόρεστ. Aκολουθεί Μίλαν εντός (Τσάμπιονς Λιγκ). Εκτός ο μέσος Έλιοτ, αμφίβολοι οι μέσοι Τζόουνς, ΜακΆλιστερ και ο επιθετικός Κιέζα.

Η Νότιγχαμ του Νούνο Εσπίριτο Σάντο παραμένει αήττητη τρεις αγωνιστικές, έχει πληρώσει under 2.5 σε όλα της τα επίσημα παιχνίδια και ο Γουντ έχει σκοράρει σε δύο από τα τρία ματς Πρέμιερ Λιγκ. Δεν έχει νίκη σε 28 ματς στο Άνφιλντ σε όλες τις διοργανώσεις, από το 1969. Τραυματίας ο μέσος Ντανίλο, αμφίβολος ο μπακ Μπολί και ο μέσος Σανγκαρέ. Nτεμπούτο για τον μπακ Μοράτο, που αποκτήθηκε από Μπενφίκα και τον μέσο Ουόρντ – Πράουζ, ειδικό στις στατικές φάσεις, που ήρθε από τη Γουέστ Χαμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί ο Σαλάχ να έχει τη φόρμα, αλλά και ο Ζότα δεν πηγαίνει πίσω ως τώρα, έχοντας και μεγάλη παράδοση απέναντι στη Φόρεστ. Νίκη των «ρεντς» με σκόρερ τον Πορτογάλο, πληρώνει 2.15 στο Pamestoixima.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Η Σίτι, έχει τρία στα τρία με τον Χάαλαντ να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας δύο σερί χατ-τρικ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, μετρά 12 συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι αήττητη σε 26 σερί. Εντός έδρας, έχει πέντε σερί νίκες με γκολ – γκολ και over 3.5, ενώ είναι αήττητη εκεί στα τελευταία 31 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ακολουθεί Ίντερ εντός (Τσάμπιονς Λιγκ). Εκτός ο μέσος Μπομπ, αμφίβολοι οι μεσοεπιθετικοί Σαβίνιο, Φόντεν και ο αρχισκόρερ Χάαλαντ, επανέρχεται ο πολύτιμος μέσος Ρόδρι.

Η Μπρέντφορντ, κάνει θετικότατο ξεκίνημα, καθώς έχει δύο νίκες και μόνο μία ήττα από τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Τόμας Φρανκ, έχει όμως δεχτεί γκολ σε όλα τα ματς, ενώ στις δύο νίκες της, πλήρωσε γκολ – γκολ και over 2.5. Οι Μπεμό και Ουισά, έχουν σκοράρει μαζί στα δύο φετινά ματς που οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα. Εκτός οι μπακ Χένρι, Χίκι, ο μέσος Ντασίλβα και το νέο απόκτημα, επιθετικός Τιάγκο, αμφίβολος ο μέσος Άγιερ. Παραχωρήθηκε ο επιθετικός Τόνι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί πιθανή απουσία του Χάαλαντ να επηρεάσει τη Σίτι; Δύσκολο, αφού δεν χάνει όταν παίζει ο Ρόδρι! Παραδοσιακά σημειώνονται πολλά γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο και το over 3.5 πληρώνει 2.05 με την Βetsson.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Βίλα έχει δύο διπλά σε ισάριθμα ταξίδια, όμως η ομάδα του Ουνάι Έμερι, έχει πρόβλημα εντός, με μόνο μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς εκεί. Ο Ντουράν, έχει δύο νικητήρια γκολ φέτος από τον πάγκο, τα έξι από τα επτά γκολ του στην κατηγορία είναι ως αλλαγή. Ο Ονάνα σκόραρε σε δύο από τρία ματς φέτος. Ακολουθεί η Γιουνγκ Μπόις εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Eκτός οι μπακ Καμαρά, Μινγκς, Κάρλος, Κας και ο εξτρέμ Μπέιλι αμφίβολος ο επιθετικός Φίλοτζιν.

Η Έβερτον, προηγούνταν 2-0 στο 87’ επί της Μπόρνμουθ, αλλά κατάφερε να χάσει και έχει τρεις σερί ήττες, δεχόμενη τουλάχιστον από τρία γκολ σε όλες. Η ομάδα του Σον Ντάις, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε οποιοδήποτε ματς Πρέμιερ Λιγκ στο οποίο δέχτηκε γκολ από τον Νοέμβριο του 2023. Δεν έχει νίκη στα τελευταία 12 εκτός έδρας ματς Πρέμιερ Λιγκ, επίσης από το τέλος του 2023. Eκτός Πάτερσον, Μπράνθγουεϊτ (μπακ), Τσερμίτι, Μπρόγια (επιθετικοί), αμφίβολος ο μπακ Κόουλμαν.

EKTIMHΣΗ: Σε μπελάδες η Έβερτον, δεν δείχνει να έχει επιθετικές λύσεις παρά τα δύο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής. Πειρασμός η νίκη της Βίλα με ανέπαφη εστία, στο 2.75 της Novibet.

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΤΣΕΛΣΙ

Η Μπόρνμουθ, δεν έκανε τίποτε 80 λεπτά στην έδρα της Έβερτον, αλλά ξύπνησε και έκανε την ανατροπή που έγινε αργότερα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, για ομάδα που είχε βρεθεί πίσω 2-0. Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα, είναι συνήθως καλή εντός έδρας, όπου έχει χάσει τρία από τα τελευταία 15 παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, τα δύο από Λίβερπουλ και Σίτι. Ο Σεμένιο έχει γκολ ή ασίστ και στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Εκτός Κέπα (τερμ.), Άνταμς (μέσος), Ουνάλ (επιθετικός), Ουατάρα (εξτρέμ), αμφίβολος ο μέσος Μπίλινγκ.

Η Τσέλσι, έχει δυνατότητες, αλλά δεν έχει βρει ακόμα τη συνοχή της και έτσι έχει ήδη φέρει όλα τα δυνατά αποτελέσματα, τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχει κάνει την καλύτερη μέχρι στιγμής εμφάνισή της φέτος, εκτός έδρας, ενώ πληρώνει over 2.5 σε επτά σερί ταξίδια Πρέμιερ Λιγκ. Ο Τζάκσον σκοράρει δύο σερί αγωνιστικές. Εκτός ο μπακ Τζέιμς και ο μέσος Κέλιμαν, αμφίβολοι Γκουστό (μπακ), Πάλμερ, Λάβια (μέσοι). Πήρε τον επιθετικό Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο οι δύο ομάδες, πολλές φορές ακόμα και στο ίδιο ματς! H Mπόρνμουθ θα παίξει με τον αναπληρωματικό Τράβερς στο τέρμα και ίσως της στοιχίσει. Ψηλά η ισοπαλία, με 4.05 στην Betsson.

Βαθμολογία -

14/09/2024Premier League
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Μάντσεστερ Σίτι Μάντσεστερ Σίτι 9 3 3 0 0 9 2 7
2 Λίβερπουλ Λίβερπουλ 9 3 3 0 0 7 0 7
3 Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον Μπράιτον & Χοβ Άλμπιον 7 3 2 1 0 6 2 4
4 Άρσεναλ Άρσεναλ 7 3 2 1 0 5 1 4
5 Νιούκαστλ Νιούκαστλ 7 3 2 1 0 4 2 2
6 Μπρέντφορντ Μπρέντφορντ 6 3 2 0 1 5 4 1
7 Άστον Βίλα Άστον Βίλα 6 3 2 0 1 4 4 0
8 Μπόρνμουθ Μπόρνμουθ 5 3 1 2 0 5 4 1
9 Νότιγχαμ Φόρεστ Νότιγχαμ Φόρεστ 5 3 1 2 0 3 2 1
10 Τότεναμ Τότεναμ 4 3 1 1 1 6 3 3
11 Τσέλσι Τσέλσι 4 3 1 1 1 7 5 2
12 Φούλαμ Φούλαμ 4 3 1 1 1 3 3 0
13 Γουέστ Χαμ Γουέστ Χαμ 3 3 1 0 2 4 5 -1
14 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 3 1 0 2 2 5 -3
15 Λέστερ Λέστερ 1 3 0 1 2 3 5 -2
16 Κρίσταλ Πάλας Κρίσταλ Πάλας 1 3 0 1 2 2 5 -3
17 Ίπσουιτς Ίπσουιτς 1 3 0 1 2 2 7 -5
18 Γουλβς Γουλβς 1 3 0 1 2 3 9 -6
19 Σαουθάμπτον Σαουθάμπτον 0 3 0 0 3 1 5 -4
20 Έβερτον Έβερτον 0 3 0 0 3 2 10 -8
Champions League
UEFA Europa League
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr