Ποδόσφαιρο

Championship: Ντέρμπι προβιβασμού στο Λιντς!

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:25

Σπουδαίες αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα από τη Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, με το παιχνίδι της Λιντς κόντρα στη Μπέρνλι να ξεχωρίζει. 

Championship: Ντέρμπι προβιβασμού στο Λιντς!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ.

ΛΙΝΤΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ

H Λιντς, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην Τσάμπιονσιπ, έβρισκε ρυθμό πριν από τη διακοπή, καθώς προερχόταν από δύο σερί νίκες με ακριβές σκορ 2-0 και ανέβηκε βαθμολογικά, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε, αντιμετωπίζει μία από τις ανταγωνίστριες για την άνοδο, με την οποία μάλιστα έχει καλή παράδοση, καθώς δεν έχει γνωρίσει εντός έδρας ήττα από το 2013. Έχει αρκετές λύσεις στην επίθεση, ενώ παράλληλα δείχνει δυνατή στην άμυνα, με τρεις συνεχόμενες ανέπαφες εστίες.

Η Μπέρνλι, του Σκοτ Πάρκερ, ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά φρέναρε στη συνέχεια και δεν έχει νίκη δύο σερί αγωνιστικές, παρ’ όλο που σε αμφότερες, ο αντίπαλος τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Θα χρειαστεί κάποιος καιρός, για να βρει την ιδανική ενδεκάδα, έχοντας πετύχει μόνο ένα γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ στις πρώτες δύο είχε σκοράρει εννέα. Εκτός οι μεσοεπιθετικοί Ρέντμοντ, Τρεζόρ και Ράμζι. Αμφίβολοι οι μπακ Εστέβ, Μπέιερ, Έκνταλ και το νέο απόκτημα, ο μεσοεπιθετικός Φλέμινγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι ανόδου είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είναι εκ των διεκδικητών για την άνοδο και το σημερινό τους παιχνίδι θα είναι επίδειξη δύναμης. Goal/goal (1.80) στη Βetsson.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΛΟΥΤΟΝ

Η Μίλγουολ, έδειχνε έτοιμη για δύσκολη σεζόν στο ξεκίνημα, αλλά είχε καλή απόδοση στα δύο τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή και πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Η ομάδα του Νιλ Χάρις, δεν έχει δεχτεί γκολ δύο σερί αγωνιστικές, ενώ έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια εντός έδρας για την Τσάμπιονσιπ. Eκτός ο τραυματίας μέσος Μίτσελ, ο επιθετικός Μέγιορ και ο Σέρβος φορ Ιβάνοβιτς, ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Η Λούτον, θα προσπαθήσει να ξεχάσει όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στη σεζόν και να κάνει επανεκκίνηση, καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με μόνο έναν πόντο σε τέσσερα παιχνίδια. Η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς, έπεσε μάλιστα θύμα ανατροπής την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΚΠΡ, ενώ μακριά από την έδρα της, δεν έχει καν καταφέρει να σκοράρει. Γενικά έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στη σεζόν και το ένα ήταν αυτογκόλ. Εκτός Χασιόκα (μπακ) και Μπράουν (επιθετικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δίκαιο το σετ των αποδόσεων αφού στα μάτια μας δνε προκύπτει εύκολα νικητής. Οι δύο ομάδες έχουν σημαντικά προβλήματα και δεν βλέπονται. Όμως οφείλουν να ψάξουν μια νίκη με όποιο κόστος είναι αυτό. Goal/goal (1.75) στη Βetsson.

ΟΞΦΟΡΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ

Η Όξφορντ, βρέθηκε πίσω νωρίς από την Πρέστον, αλλά κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τη δεύτερη νίκη της σε τέσσερις αγωνιστικές, αμφότερες με δύο γκολ διαφορά. Η ομάδα του Ντες Μπάκινγχαμ, δεν έχει μείνει μακριά από το γκολ σε κανένα παιχνίδι ως τώρα, αλλά από την άλλη, δέχεται γκολ σε τρία από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της. Ο Χάρις σε τρομερή φόρμα, σκοράρει και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πρωταθλήματος. Εκτός ο επιθετικός Γκούντγουιν και ο μπακ Μπένετ.

Η Στόουκ έχει απολογισμό δύο ηττών και δύο νικών, με τα τρίποντά της να είναι αμφότερα με 1-0 με γκολ στο β’ ημίχρονο. Η ομάδα του Στίβεν Σουμάχερ, έχει να παίξει πάνω από 20 χρόνια στην έδρα της Όξφορντ, όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ! Εκτός o μπακ Λαουάλ και οι μέσοι Γκάλαχερ, Πίρσον, αμφίβολοι oι μπακ Ρόουζ, Στίβενς και ο αναπλ. τερμ. Μπόναμ. Πήρε τον διεθνή Ιρλανδό επιθετικό Κάνον, δανεικό από τη Λέστερ και μπορεί να κάνει ντεμπούτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παράδοση και έδρα μας δείχνουν πως οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Όξφορντ. 1Χ & over 1.5 (2.10) στη Betsson.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Η Μπλάκμπερν, απέσπασε την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με την Μπέρνλι και συνεχίζει να αποτελεί μία από τις εκπλήξεις της σεζόν, καθώς παραμένει αήττητη με δύο νίκες –αμφότερες στην έδρα της- και δύο Χ. Η ομάδα του Τζον Γιούστας, πληρώνει γκολ – γκολ σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα. Εκτός οι μπακ Μπαθ, Πίκερινγκ, Γουόρτον, ο μέσος Μπρίτεν και ο επιθετικός Λέοναρντ. Τιμωρημένος ο επιθετικός Γκέι, στη θέση του ο Οχάσι, που έχει δύο γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές.

Η Μπρίστολ Σίτι, δέχτηκε 19 τελικές προσπάθειες την προηγούμενη αγωνιστική από την Ντέρμπι και φυσιολογικά υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, καθώς εκτός από την κακή αμυντική εμφάνιση, έμεινε για πρώτη φορά χωρίς γκολ φέτος. Η ομάδα του Λίαμ Μάνινγκ, ψάχνει ακόμα την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη, έχοντας πάρει μόνο ένα διπλό στο πρωτάθλημα, στα τελευταία εννέα ταξίδια της, από τον Φεβρουάριο και μετά. Εκτός παραμένουν οι ΜακΚρόρι, Άτκινσον, Ντίκι (μπακ) και Έρθι (μέσος).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Aμφότερες εστιάζουν στο επιθετικό παιχνίδι και αρέσκονται στο να παίζουν ανοιχτά. Περιμένουμε γκολ από τις δύο ομάδες. Over 2.5 (1.90) στη Betsson.

ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Η Ντέρμπι, έκανε την καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι επιστρέφοντας στις νίκες και ακολουθεί ίδιο μοτίβο: έχει δύο εντός έδρας τρίποντα με ανέπαφες εστίες και σκόρερ τον Τζάκσον, ενώ έχει χάσει τα δύο εκτός με γκολ – γκολ. Η ομάδα του Πολ Γουόρν, θέλει να κερδίσει εντός έδρας την Κάρντιφ, για πρώτη φορά από το 2018. Εκτός οι μπακ Ρούνι, Γουίλσον. Πήρε τον μέσο Χαρνές από την Ίπσουιτς και τον στόπερ Φίλιπς από τη Λίβερπουλ.

Η Κάρντιφ, είχε την ευκαιρία να ανασυνταχθεί στη διακοπή, καθώς προερχόταν από συγκομιδή μόλις ενός πόντου στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ενώ έχει πετύχει μόνο ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Ερόλ Μπουλούτ, είναι υπό πίεση στον πάγκο και αυτή αναμένεται να αυξηθεί αν δεν πάρει καλό αποτέλεσμα στο Ντέρμπι. Δέχεται γκολ σε οκτώ σερί παιχνίδια πρωταθλήματος από τον Απρίλιο. Εκτός οι μπακ Τσουνόντα, Κόλινς, ο μέσος Ραλς και οι επιθετικοί Ετέτε, Ντέιβις, αμφίβολος ο μπακ Ντάλαντ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντέρμπι εντός έδρας είναι μια πολύ επιδραστική ομάδα και θέλει να κάνει το γήπεδό της φρούριο. Οι συνεχόμενες νίκες που έχει πετύχει εκεί τις δίνουν έξτρα κίνητρο. 1 (2.25) στη Betsson.

ΠΛΙΜΟΥΘ - ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ

Η Πλίμουθ, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δυσκολίες, καθώς περιμένει ακόμα την πρώτη νίκη της στην Τσάμπιονσιπ υπό την τεχνική ηγεσία του Γουέιν Ρούνι. Αμυντικά, αν εξαιρεθεί η τεσσάρα της πρεμιέρας, δεν είναι πολύ κακή, καθώς δέχεται ακριβώς από ένα γκολ στα άλλα τρία ματς, αλλά η ίδια έχει επιθετικό πρόβλημα, καθώς έχει καταφέρει να σκοράρει μόνο δύο φορές το ίδιο διάστημα. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ισάκα, εκτός ο μπακ Γκάλογουεϊ και ο μέσος Τζιάμπι, αμφίβολος ο βασικός γκολκίπερ Χάζαρντ.

Η Σάντερλαντ, πέρασε από το Πόρτσμουθ και συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της, καθώς είναι μόνη πρώτη στην κορυφή, χωρίς να έχει χάσει ούτε πόντο ως τώρα, ενώ σε όλα τα παιχνίδια πλην ενός, σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Η ομάδα του Ρετζί Λε Μπρι, είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνη εκτός έδρας, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία έξι ταξίδια. Σε καλή κατάσταση ο Μαντλ, σκοράρει δύο σερί ματς. Εκτός Σέιλτ, Αλέσε (μπακ). Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Νιλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Σάντερλαντ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και να ψάχνει μία ακόμη νίκη σήμερα. Μπορεί να τη πετύχει αφού ποιοτικά είναι ανώτερη από τη Πλίμουθ. 2 (1.75) στη Betsson.

Βαθμολογία -

13/09/2024Championship
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Σάντερλαντ Σάντερλαντ 12 4 4 0 0 10 1 9
2 Γουέστ Μπρομ Γουέστ Μπρομ 10 4 3 1 0 6 2 4
3 Γουότφορντ Γουότφορντ 9 4 3 0 1 8 4 4
4 Λιντς Λιντς 8 4 2 2 0 7 3 4
5 Μπλάκμπερν Μπλάκμπερν 8 4 2 2 0 9 6 3
6 Μπέρνλι Μπέρνλι 7 4 2 1 1 10 3 7
7 Μίντλεσμπρο Μίντλεσμπρο 7 4 2 1 1 5 3 2
8 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 6 4 2 2 0 6 3 3
9 Όξφορντ Όξφορντ 6 4 2 0 2 8 6 2
10 Ντέρμπι Ντέρμπι 6 4 2 0 2 7 6 1
11 Στόουκ Σίτι Στόουκ Σίτι 6 4 2 0 2 3 5 -2
12 ΚΠΡ ΚΠΡ 5 4 1 2 1 6 7 -1
13 Νόριτς Νόριτς 5 4 1 2 1 4 5 -1
14 Μπρίστολ Σίτι Μπρίστολ Σίτι 5 4 1 2 1 6 8 -2
15 Μίλγουολ Μίλγουολ 4 4 1 1 2 8 7 1
16 Σουόνσι Σουόνσι 4 4 1 1 2 4 3 1
17 Κόβεντρι Κόβεντρι 4 4 1 1 2 4 5 -1
18 Πόρτσμουθ Πόρτσμουθ 3 4 0 3 1 6 8 -2
19 Χαλ Χαλ 3 4 0 3 1 2 4 -2
20 Σέφιλντ Γουένσντεϊ Σέφιλντ Γουένσντεϊ 3 4 1 0 3 4 9 -5
21 Πρέστον Πρέστον 3 4 1 0 3 2 8 -6
22 Πλίμουθ Πλίμουθ 2 4 0 2 2 2 7 -5
23 Λούτον Λούτον 1 4 0 1 3 2 7 -5
24 Κάρντιφ Κάρντιφ 1 4 0 1 3 1 10 -9
Promotion
Promotion Playoffs
Relegation

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr