Ποδόσφαιρο

Β' Ολλανδίας: Πληρώνουν φαβορί και γκολ

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:15

Παιχνίδια για την 6η αγωνιστική της Β' Ολλανδίας, που έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και κατά κύριο λόγο... γκολ.

Β' Ολλανδίας: Πληρώνουν φαβορί και γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Ολλανδίας.

ΑΛΚΜΑΑΡ Β' - ΦΙΤΕΣΕ

Η Άλκμααρ Β’ άντεξε στην πίεση που δέχθηκε κατά διαστήματα από την Τέλσταρ και πήρε το βαθμό (0-0). Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη 3-1 με την Ντόρντρεχτ. Ωστόσο, έμεινε αήττητη σε 2ο διαδοχικό ματς, ενώ σε τέσσερα παιχνίδια έχει υποστεί μόνο μία ήττα και σε γενικές γραμμές έχει πραγματοποιήσει θετικό ξεκίνημα. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της έχουν έρθει Over 2,5.

Η Φίτεσε προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη ΦΚ Αϊντχόφεν, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο και περιορίστηκε στο 1-1, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Έφερε 2η διαδοχική ισοπαλία με το ίδιο σκορ, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια. Πάντως, σε τέσσερα ματς έχει μόνο μία νίκη και προσδοκούσε σε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Tα ματς της Άλκμααρ Β' έρχονται Over 2,5, αυτά της Φίτεσε G/G, οπότε με βάση τα στατιστικά αυτά όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε αμφίσκορο με γκολ. Αναμένουμε ανοικτό ματς. Προτιμότερη επιλογή G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.68 από την Betsson.

ΕΜΕΝ - ΡΟΝΤΑ

H Έμεν στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη, χωρίς νίκη, Ουτρέχτη Β’, αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Χέλμοντ. Μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Ντόρντρεχτ στην πρεμιέρα, έκτοτε είναι αήττητη σε τρεις αγώνες. Τα δύο από τα τρία τελευταία ματς έχουν έρθει Under 1,5 και No Goal.

Η Ρόντα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Ντε Γκράαφσαπ, ισοφάρισε, αλλά στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε, δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με το «βαρύ» 1-4. Επέστρεψε στις ήττες μετά από δύο ισοπαλίες, παραμένει χωρίς νίκη σε τέσσερις αγώνες και η παρουσία της είναι κατά πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόντα είναι απογοητευτική μέχρι στιγμής και δικαίως φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Έχει θέματα σε άμυνα και επίθεση και η Έμεν με τον δικό της σφιχτό τρόπο έχει το προβάδισμα νίκης. 1 σε απόδοση 2.28 από την Betsson.

ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Η Μάαστριχτ υπέστη «βαριά» ήττα με 0-4 από την Τέλσταρ. Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχθηκε τρία γκολ. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με την Αϊντχόφεν Β’ (3-2), η οποία είναι και η μοναδική στα πέντε φετινά παιχνίδια της. Επίσης, έλαβε τέλος και το αήττητο σερί των τριών αγώνων. Γενικά, δείχνει πως έχει περιορισμένες δυνατότητες. Οι δύο τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Over 2,5.

Η Φόλενταμ δε συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Ος και επικράτησε με το ευρύ 4-0, «καθαρίζοντας», ουσιαστικά, το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε 3-0. Πήρε τους πρώτους της βαθμούς μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και βελτιώθηκε το κλίμα. Το ζητούμενο είναι τώρα να δώσει συνέχεια σε αυτήν τη νίκη και να μη πισωγυρίσει... Οι τρεις από τους τέσσερις φετινούς αγώνες της έχουν έρθει Over 2,5.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: H Mάαστριχτ δείχνει ομάδα με περιορισμένο ταβάνι και βγάζει αστάθεια στα παιχνίδια της. Από την άλλη, η Φόλενταμ έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική να συνέρχεται αγωνιστικά και θέλει να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο. Δεν θα πάμε με σημείο αλλά με γκολ που έχουν τα ματς και των δύο ομάδων. G/G και Over 2.5 σε απόδοση 1.60 από την Betsson.

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Η Ντε Γκράαφτσαπ ήταν καλύτερη από τη ΦΚ Αϊντχόφεν και επικράτησε 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σημείωσε 2η διαδοχική νίκη, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί της στα τρία παιχνίδια. Επίσης, στα πέντε φετινά ματς (τα τέσσερα έχουν έρθει Over 3,5 και Goal/Goal) έχει υποστεί μόνο μία ήττα και σε γενικές γραμμές η παρουσία της είναι καλή. Εντός έδρας είναι αήττητη σε τρία ματς, με δύο νίκες.

Η Χέλμοντ ήταν καλύτερη από τη Φένλο και επικράτησε με 3-0. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Έμεν. Παράλληλα, διατηρείται αήττητη σε τέσσερα παιχνίδι και έχει ξεκινήσει θετικά στη σεζόν. Δείχνει ικανή ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ ανόδου. Εκτός έδρας, στα δύο ματς που έχει δώσει, δεν έχει δεχθεί γκολ. Οι τρεις τελευταίοι αγώνες της έχουν έρθει No Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή και τα παιχνίδια τους είναι αρκετά ανοικτά και με καλό ρυθμό. Η Χέλμοντ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και αυτό κάνει τη διαφορά. Φαβορί η Ντε Γκράαφτσαπ, που εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στη νίκη. 1 σε απόδοση 1.65 από την Betsson.

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Η Ντεν Μπος προηγήθηκε νωρίς κόντρα στον, αήττητο μέχρι το μεταξύ τους ματς, Άγιαξ Β’, Ισοφαρίστηκε, αλλά πέτυχε 2ο γκολ στο 88’ και νίκησε 2-1. Επέστρεψε άμεσα στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Μάαστριχτ. Μετά την εκτός έδρας ήττα 0-2 από την ΦΚ Αϊντχόφεν στην πρεμιέρα, έκτοτε είναι αήττητη σε τρία παιχνίδια και η παρουσία της είναι θετική. Οι δύο τελευταίοι αγώνες έχουν έρθει Goal/Goal.

Η Ντεν Χάαγκ υπέστη συντριβή από την Εξέλσιορ με 0-5! Κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχθηκε τέσσερα γκολ. Δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην εντός έδρας νίκη με τη Φόλενταμ (2-1), η οποία είναι και η μοναδική στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της, ενώ έλαβε τέλος το αήττητο σερί των τριών αγώνων, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα. Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η παρουσία της Ντεν Μπος μέχρι στιγμής κρίνεται θετική και δεν πάει το χέρι στο διπλό της Ντεν Χάαγκ που δίνεται φαβορί. Αυτό που έχει αξία είναι το αμφίσκορο, που επιβεβαιώνεται συχνά και από τις δύο ομάδες. G/G σε απόδοση 1.62 από την Betsson.

ΦΕΝΛΟ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ B'

Η Φένλο δε μπόρεσε να κοντράρει την αήττητη Χέλμοντ και έχασε με 0-3. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες, μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρόντα. Δεν έχει πετύχει νίκη στα τέσσερα φετινά παιχνίδια της και επικρατεί έντονος προβληματισμός για την εικόνα της. Καλείται να δείξει καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, πάντως έχει αρκετές αδυναμίες. Οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της έχουν έρθει Under 2,5.

Η Ουτρέχτη Β’ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Έμεν, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχθηκε δύο γκολ και έχασε 1-2. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντε Γκράαφσαπ. Παραμένει χωρίς νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια και για μία ακόμη σεζόν παρουσιάζεται ιδιαίτερα αδύναμη. Εκτός έδρας, σε δύο αγώνες έχει ισάριθμες ισοπαλίες. Τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς έχουν έρθει Goal/Goal.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δύο ομάδες δεν έχουν νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα. Η εικόνα τους είναι άκρως προβληματική και πρέπει να ρισκάρουν για να αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς. Αυτό το ρίσκο ίσως ανοίξει το ματς. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.66 από την Betsson.

Βαθμολογία -

12/09/2024Eerste Divisie
Θέση Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Ν Ι H Γ/Υ Γ/Κ +/-
1 Ντε Γκράαφτσαπ Ντε Γκράαφτσαπ 10 5 3 1 1 13 9 4
2 Τελστάρ Τελστάρ 10 5 3 1 1 9 5 4
3 Χέλμοντ Σπορ Χέλμοντ Σπορ 8 4 2 2 0 5 1 4
4 Εξέλσιορ Εξέλσιορ 7 4 2 1 1 10 5 5
5 Ντεν Μπος Ντεν Μπος 7 4 2 1 1 9 4 5
6 Αλκμάαρ Β' Αλκμάαρ Β' 7 4 2 1 1 9 8 1
7 Ντόρντρεχτ Ντόρντρεχτ 7 4 2 1 1 6 5 1
8 Έμεν Έμεν 7 4 2 1 1 4 3 1
9 OSS OSS 7 4 2 1 1 4 5 -1
10 ΦΚ Αϊντχόφεν ΦΚ Αϊντχόφεν 7 5 2 1 2 6 6 0
11 Άγιαξ Β' Άγιαξ Β' 5 4 1 2 1 6 4 2
12 Φιτέσε Φιτέσε 5 4 1 2 1 5 5 0
13 Ντεν Χάαγκ Ντεν Χάαγκ 5 4 1 2 1 4 8 -4
14 Μάαστριχτ Μάαστριχτ 5 5 1 2 2 4 8 -4
15 Αϊντχόφεν Β Αϊντχόφεν Β 4 4 1 1 2 6 7 -1
16 Φόλενταμ Φόλενταμ 3 4 1 0 3 8 7 1
17 Καμπούρ Καμπούρ 3 4 1 0 3 1 4 -3
18 Ουτρέχτη B' Ουτρέχτη B' 2 4 0 2 2 4 7 -3
19 Φένλο Φένλο 2 4 0 2 2 2 6 -4
20 Ρόντα Ρόντα 2 4 0 2 2 3 11 -8
Promotion
Promotion Play-off
Possible Promotion Play-off

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr