Ποδόσφαιρο

Α' Βραζιλίας: Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα, αξία στο αμφίσκορο

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 - 05:00

Η γηπεδούχος μπορεί να ανακτήσει την πρώτη θέση στη βαθμολογία με νίκη στο «Ζοζέ Πινέιρο Μπόρδα», σε αυτό το εξ αναβολής παιχνίδι από τη 19η αγωνιστική

Α' Βραζιλίας: Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα, αξία στο αμφίσκορο

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Ιντερνασιονάλ – Φορταλέζα
Ώρα: 01:30 - Κωδ. ΟΠΑΠ: 885

Επιστροφή στη Δράση με Σούπερ Τριπλή Προσφορά για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Ιντερνασιονάλ

Προέρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη επί της Ζουβεντούδε. Η ομάδα του Ρότζερ Μασάντο έφτασε τα 3 σερί ματς αήττητη με 2 νίκες έχοντας δεχθεί ένα γκολ. Με νίκες έβγαλε τα 2 τελευταία εντός, ενώ στα 5 τελευταία μπροστά στο κοινό της έχει και 2 ισοπαλίες, ενώ τα 4 από αυτά ήταν και γκολ – γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Γουέσλι. Λείπουν οι διεθνείς επιθετικοί Μπορέ, Βαλένσια και ο αμυντικός Ροσέτ.
Προηγούμενο ματς: Ζουβεντούδε-Ιντερνασιονάλ 1-3, (90'+2 Ογιάμα - 30' Μπορέ, 34' Καρβάλιο, 59' Μπερναμπέι)

Φορταλέζα

Ήταν ανταγωνιστική στο ντέρμπι με την Μποταφόγκο αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε. Μπήκε τέλος, για την ομάδα του Βοϊβόντα σε ένα αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις καθώς έχει προκριθεί και στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα. Προηγήθηκαν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και φέτος πραγματοποιεί ιστορική πορεία. Λείπουν οι διεθνείς στόπερ Αντράντε, Κούστσεβιτς. Εκτός ο μέσος Καλέμπε και ο επιθετικός Μαρίνιο. Αμφίβολος δίνεται ο αμυντικός Ροσέτο.
Προηγούμενο ματς: Μποταφόγκο-Φορταλέζα 2-0 (73', 90'+1 Ζεσούς)

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.02 3.2 3.65 1.55 2.27 1.19 4.15 1.88 1.81 1.23 1.28 1.64
Ιντερνασιονάλ - Φορταλέζα / Εκτίμηση

Σταθερή στην απόδοσή της η φιλοξενούμενη, αξιόπιστη γενικά - κάτι που φαίνεται ασφαλώς και στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά το πλεονέκτημά της εδώ είναι κυρίως η... αντίπαλός της που έχει μετριότατες επιδόσεις στην έδρας της. Δεδομένου ότι εκτός έδρας η Φορταλέζα δείχνει κάποιες αδυναμίες στην άμυνα, υπάρχει αξία στο αμφίσκορο.
GG στο 2,05 από την Betsson

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr