Ποδόσφαιρο

Nations League: Λετονία - Ν. Φερόε, γέρνει προς την έδρα η πλάστιγγα

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 01:00

Η Λετονία υποδέχεται τα Νησιά Φερόε για τον 4ο όμιλο της League C του UEFA Nations League στο Στάδιο Skonto. Η ομάδα του Πάολο Νικολάτο γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από την Αρμενία στον εναρκτήριο αγώνα της για τη διοργάνωση 2024-25, ενώ οι φιλοξενούμενοι κράτησαν τη Βόρεια Μακεδονία ισόπαλη 1-1.

Nations League: Λετονία - Ν. Φερόε, γέρνει προς την έδρα η πλάστιγγα

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Λετονία - Νησιά Φερόε.

Ώρα: 19:00 κωδ. ΟΠΑΠ: 816, Novasports Start

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Λετονία

Η Λετονία είχε άμεση απάντηση στο γκολ της Αρμενίας στο 6ο λεπτό, αλλά έκανε τραγικά λάθη στον χώρο της άμυνας, «δώριζε» τα γκολ το ένα μετά το άλλο και έτσι υπέστη συντριβή. Δεν έδειξε ικανή να ανταγωνιστεί το μεσαίο επίπεδο η Εθνική του Ιταλού εκλέκτορα Νικολάτο, με τον συγκεκριμένο στον πάγκο έχει 1-2-2 ως απολογισμό και μάλιστα δίχως να αντιμετωπίσει αντιπάλους κορυφαίου επιπέδου. Προκύπτει έντονη γκρίνια, ωστόσο από την Ομοσπονδία κρίνουν ότι είναι ακόμη νωρίς για κομβικές αποφάσεις. Εκτός δράσης λόγω τραυματισμού ο έμπειρος Τσερνομόντις (α. 35/1), αλλά αυτή είναι και η μοναδική σημαντική απουσία. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο θηριώδης επιθετικός Ουλντρίκις της Καλλιθέας.

Νησιά Φερόε

Οι Νήσοι Φερόες ενεπλάκησαν σε ματς με δύο πρόσωπα κόντρα στα Σκόπια. Βρήκαν το γκολ στο δεκάλεπτο με πέναλτι, με τον ίδιο τρόπο δέχθηκαν την ισοφάριση, αλλά στο τελευταίο ημίωρο είναι τυχερές που κράτησαν τον βαθμό, ο αντίπαλος έβγαλε καλές ευκαιρίες. Διεκόπη το σερί των τριών ηττών για τους διεθνείς του Χάκαν Έρικσον, ωστόσο η μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι (1-4-1) μαρτυρά ότι δεν έχει γίνει κάτι συγκλονιστικό ώστε η Εθνική να αλλάξει επίπεδο για να διεκδικεί σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον. Εκτός κλήσεων τέθηκε ο σημαντικός Νάτεσταντ (α. 47/3), αλλά αυτή είναι και η μοναδική αξιοσημείωτη απουσία. Μόλις ένας νέο πρόσωπο στην αποστολή, ο νεαρός τερματοφύλακας Μερκ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.92 3.05 4.25 1.5 2.42 1.15 4.75 2.1 1.62 1.19 1.34 1.75
Λετονία - Νησιά Φερόε / Εκτίμηση

Αν και τα Νησιά Φερόε έχασαν το πλεονέκτημά τους λόγω ενός φτηνού πέναλτι κόντρα στην ΠΓΔΜ, ήταν υπό πίεση για μεγάλα χρονικά διαστήματα και θα μπορούσαν εύκολα να είχαν χάσει τη νίκη τους (1-1 τελικό). Αντιμετωπίζοντας μια εχθρική ατμόσφαιρα στη Ρίγα, δεν μπορούμε να φανταστούμε τους φιλοξενούμενους να παίρνουν εκδίκηση για την ήττα τους στο Κύπελλο Βαλτικής από τη Λετονία, η οποία μπορεί κάλλιστα να έρθει και πάλι με ένα γκολ διαφορά. 1 και Under 2.5 σε απόδοση 3.65 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr