Ποδόσφαιρο

Nations League: Τσεχία - Ουκρανία, διπλασιασμός με γκολ

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:22

Η "Fortuna Arena" της Πράγας φιλοξενεί μια πρόωρη μάχη για το υπόγειο του UEFA Nations League το βράδυ της Τρίτης (10/9, 21:45), όταν η Τσεχία αντιμετωπίζει την Ουκρανία για τον 1ο όμιλο του League B. Οι παίκτες του Ιβάν Χάσεκ γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 4-1 από τη Γεωργία στην πρώτη τους αποστολή, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα ενός γκολ απέναντι στην Αλβανία, χάνοντας εντός έδρας με 2-1.

Nations League: Τσεχία - Ουκρανία, διπλασιασμός με γκολ

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τσεχία - Ουκρανία.

Ώρα: 21:45 κωδ. ΟΠΑΠ: 872, Novasports 3

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Τσεχία

Η Τσεχία προσέγγισε υπεροπτικά το εκτός έδρας ματς με τη Γεωργία, αλλά πέρασε εφιαλτικές στιγμές στα μετόπισθεν και έτσι συνετρίβη από έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο. Οι διεθνείς του Ιβάν Χάσεκ πήραν μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και ο τρόπος με τον οποίο έγινε η εκκίνηση στη Λίγκα Εθνών, μαρτυρά ότι υπάρχει πρόβλημα. Γκρίνια και κριτική βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, με τον έμπειρο εκλέκτορα να ζητάει αντίδραση και μάλιστα άμεσα. Εξέτισαν ποινή μίας αγωνιστικής καλούνται οι Χορί (ε. 7/2) και Μπαράκ (μ. 44/1), ο δεύτερος δεν βρίσκεται καν στις κλήσεις. Εκτός αυτών και οι Σάντιλεκ (μ. 24/1), Χόλες (α. 31/2), Κούχτα (ε. 23/3), απρόοπτο με τον Γιουράσεκ (μ. 4/1).

Ουκρανία

Η Ουκρανία αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αλβανία, αλλά γλίτωσε το γκολ και μάλιστα προηγήθηκε με την έναρξη του 2ου μισού. Όλα έδειχναν ότι θα φέρει το ματς στα μέτρα της, πλην όμως δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση και δεν άργησε η ανατροπή, για να μείνει δικαίως με άδεια χέρια. Φθηνά λάθη και τακτική αφέλεια κόστισαν στους διεθνείς του Σερχίι Ρεμπρόφ, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν το όπλο της έδρας λόγω της ρωσικής εισβολής, αλλά τουλάχιστον έμειναν στην Πράγα και για τα δύο ματς. Εκτός κλήσεων τέθηκαν οι Καραβάγεφ (α. 49/3), Κριφτσόφ (α. 34/0), Ζουμπκόφ (μ. 34/2), Μπουγιάλσκι (μ. 13/0), Ντόβμπικ (ε. 31/10). Η απουσία του τελευταίου κρίνεται εξόχως σημαντική. Πλήγμα η απουσία και του Μούντρικ (μ. 23/2).

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
2.32 3.2 3 1.74 2 1.25 3.6 1.77 1.92 1.35 1.32 1.55
Τσεχία - Ουκρανία / Εκτίμηση

Τα γκολ και στα δύο άκρα του γηπέδου ήταν εγγύηση κάθε φορά που οι Τσέχοι έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο το 2024, αλλά ο τρόπος της αμυντικής τους συντριβής στη Γεωργία ήταν ανησυχητικός. Ακόμα και χωρίς δύο βασικούς επιθετικούς παίκτες, τους Ντόβμπικ και Μούντρικ, η Ουκρανία έχει την επιθετική ικανότητα να εκθέσει τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων. Προτιμότερη επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 2.00 από την Betsson.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr