Ποδόσφαιρο

Β' Βραζιλίας: Τον πρώτο λόγο η Πόντε Πρέτα!

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:30

Δύο παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος από τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας. 

Β' Βραζιλίας: Τον πρώτο λόγο η Πόντε Πρέτα!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στις αναμετρήσεις της Β' Βραζιλίας.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΓΚΟΙΑΣ

Η Μποταφόγκο στάθηκε τυχερή στο παιχνίδι με τη Σαπεκοένσε, εκεί όπου μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις. Το τελικό 1-1 ήρθε με δόση τύχης, αφού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της αντιπάλου από τα ίδια της τα πόδια. Η Μποταφόγκο δεν ήταν άσχημη πάντως, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο βάση στατιστικών. Και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους και τις στιγμές τους. Η Μποταφόγκο μετράει τρία σερί θετικά αποτελέσματα και προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Γκοίας και αυτή προέρχεται από ισοπαλία τη περασμένη αγωνιστική. Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Παϊσαντου. Σε ένα επίσης μοιρασμένο παιχνίδι όπου οι ομάδες έκαναν φάσεις, αλλά καμία δεν κατάφερε να βάλει το νικητήριο γκολ. Η Γκοίας έφερε τη 3η ισοπαλία στα τελευταία 6 παιχνίδια της, ενώ μέσα σε αυτά μετράει μόλις μία ήττα. Είναι μακριά από τη τετράδα μέχρι στιγμής, αλλά τουλάχιστον αποφεύγει τους μπελάδες. Δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που σκοράρουν με σχετική ευκολία και έχουν καλή εικόνα. Ειδικά οι αποδόσεις που εμφανίζεται το αμφίτερμα, είναι άκρως δελεαστικές. Goal/goal (2.05) στο Pamestoixima.

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Πόντε Πρέτα πήρε βαθμό χρυσάφι μέσα στην έδρα της Σάντος. Τα έπαιξε όλα για όλα και δικαιώθηκε. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 33’. Στο 45’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα, αφού έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Έλβις. Δεν το έβαλε κάτω όμως, σκοράροντας γρήγορα στο 56ο λεπτό. Η μεγάλη σφαλιάρα ήρθε στο 90+1’, όταν και σκόραρε με τον Ντοντό για να κλέψει τον βαθμό μέσα από τα χέρια της Σάντος. Σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά η νίκη αγνοείται εδώ και πέντε αγωνιστικές. Εκτός ο τιμωρημένος Έλβις.

Η Σαπεκοένσε δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Μποταφόγκο. Λίγο πριν το φινάλε του ματς ισοφαρίστηκε για το τελικό 1-1. Είχε προηγηθεί από το 25΄με τον Ράφαελ, αλλά δεν ήταν αρκετό όπως αποδείχθηκε. Το ματς πάντως ήταν ισορροπημένο και ίσως δίκαιο το αποτέλεσμα. Η Σαπεκοένσε ταλανίζεται μέσα στην επικίνδυνη ζώνη και υπάρχει εμφανής κίνδυνος να κατηφορίσει κι άλλο. Πρέπει να αφυπνιστεί και να κερδίσει, κάτι που έχει να κάνει εδώ και δέκα αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Σαπεκένσε είναι απογοητευτική το τεελυταίο διάστημα και δείχνει πως είναι μια ομάδα αρκετά ανήμπορη επιθετικά. Τον πρώτο λόγο η Πρέτα η οποία έρχεται με ψυχολογία. 1 (1.90) στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr