Ποδόσφαιρο

Nations League: Τουρκία - Ισλανδία, με στόχο τη νίκη!

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:19

Οι Τούρκοι θέλουν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό της πρεμιέρας σήμερα. 

Nations League: Τουρκία - Ισλανδία, με στόχο τη νίκη!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Τουρκία - Ισλανδία.

Ώρα: 21:45κωδ. ΟΠΑΠ: 778

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Τουρκία

Νωθρό το ξεκίνημα για τη Τουρκία στη διοργάνωση, αφού προέρχεται από τη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ουαλία. Δεν ήταν καλοί οι Τούρκοι και η ισοπαλία δεδομένων των συνθηκών μοιάζει με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου επιθετικά, ενώ έμειναν και με παίκτη λιγότερο κατά τη διάρκεια του ματς. Οι Τούρκοι περιμένουν με ενθουσιασμό το παιχνίδι με την Ισλανδία καθώς θα δουν, και θα αποθέωσουν για πρώτη φορά την ομάδα μετά την εξαιρετική εικόνα της στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μια ομάδα που τρέχει ασταμάτητα και έχει τρομερό ταλέντο μέσο-επιθετικά. Στο γήπεδό της έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους αγώνες (6/2/1) η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Αγωνιστικά νέα

Τιμωρημένος ο βασικός φορ Μπαρίς Γιλμάζ. Ο Γκιουλέρ αναμένεται να δώσει το παρών σήμερα. Ίσως υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ισλανδία

Με το δεξί το ξεκίνημα της Ισλανδίας στη διοργάνωση, καθώς νίκησε 2-0 το Μαυροβούνιο. Πολύ ικανοποιητική η εμφάνισή της η οποία άφησε θετικό αντίκτυπο. Δεν απειλήθηκε σψεδόν καθόλου παρά τις απουσίες που είχε, ενλώ πραγματοποίησε και μια εμφάνιση τόσο όσο έπρεπε για να πάρει το τρίποντο. Φυσικά και δεν έγινε φαβορί ξαφνικά σε όλα τα ματς αλλά, κάτι πρέπει να κάνει καλά ο κόουτς Χαρέιντε. Οι Ισλανδοί εκτός έδρας έχουν νικήσει σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια τους (4/0/2) ενώ η παράδοση λέει ότι δεν έχουν χάσει στα τελευταία δύο στην Τουρκία (1/1/0).

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της χώρας Γκίλφι Σίγκουρντσον που ήταν εκτός στα προηγούμενα οκτώ ματς. Ο αρχηγός Άρον Γκούναρσον είναι εκτός καθώς αναρρώνει από τραυματισμό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.42 4.5 6.5 2.15 1.64 1.44 2.65 1.81 1.88 1.09 1.17 2.7
Τουρκία - Ισλανδία / Εκτίμηση

Οι Τούρκοι πρέπει να βγάλουν αντίδραση μετά το υποτονικό ξεκίνημά τους στη διοργάνωση. Η Ισλανδία είναι μια καλή ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι της, αλλά δεν έχει τη ποιότητα των Τούρκων. Οι γείτονες αν αφήσουν στην άκρη τα προβλήματά τους και αντλήσουν δύναμη από τον κόσμο τους θα φτάσουν στη νίκη που θέλουν. 1 & over 1.5 (1.90) στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr