Ποδόσφαιρο

Nations League: Σλοβενία - Καζακστάν, με καλή διάθεση οι γηπεδούχοι!

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 - 00:02

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ισοπαλία τις υποχρεώσεις τους και θα ψάξουν το τρίποντο σήμερα. 

Nations League: Σλοβενία - Καζακστάν, με καλή διάθεση οι γηπεδούχοι!

Προγνωστικά, αναλύσεις, livescores και εκτιμήσεις για το στοίχημα στην αναμέτρηση Σλοβενία - Καζακστάν.

Ώρα: 21:45 κωδ. ΟΠΑΠ: 777

Σούπερ Τριπλή Προσφορά εντελώς δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένει με τον κωδικό PSCOMBO!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Σλοβενία

Πολύ καλό αποτέλεσμα κρίνεται το αποτέλσμα απέναντι στην Αυστρία στο πρώτο ματς του ομίλου. Αν και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Σέσκο πολύ νωρίς στο ματς, δέχθηκε την ισοφάριση άμεσα από τον Λάιτνερ. Όλα αυτλα έγιναν πριν το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, ενώ έκτοτε δεν έγινε κάτι άλλο αξιοσημείωτο. Πολύτιμος ο βαθμός φυσικά. Δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία πλέον για το ότι η Σλοβενία είναι μια καλή ομάδα. Ο κόουτς Ματιάζ Κεκ φαίνεται να έχει βρει το υλικό, τους παίκτες, την χημεία που ήθελε και η ομάδα αποδίδει καλά. Σίγουρα χάνει δύσκολα στα παιχνίδια της. Ο κόουτς ήταν τιμωρημένος για την πρεμιέρα με την Αυστρία αλλά θα επιστρέψει στον πάγκο για το ματς με τους Καζάκους.

Αγωνιστικά νέα

Στην αποστολή διατηρείται ο σπουδαίος Ίλιτσιτς ενώ επέστρεψε και ο έμπειρος Κούρτιτς. Εκτός έμεινε ο Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός) και ο Ζούγκελι (Μπόντο Γκλιμτ) ο οποίος είναι τραυματίας.

Καζακστάν

Το Καζακστάν τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην πολυτάλαντη Νορβηγία, αφού απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, με τους Νορβηγούς να ασκούν μεγάλη πίεση αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν. Χρυσάφι ο βαθμός αυτός σε έναν όμιλο που είναι πιο πάνω από τα κυβικά τους. «Καλή ομάδα οι Σλοβένοι, τους είδα στο Euro και έχει υψηλού επιπέδου παίκτες αλλά η ομάδα έπαιξε απέναντι τους πέρσι και τους ξέρει» είπε ο κόουτς για το ματς. Οι Καζάκοι εκτός έδρας έχουν χάσει πέντε συνεχόμενα ματς δεχόμενοι +2 γκολ.

Αγωνιστικά νέα

Ο μέσος Σαμορόντοβ δεν έπαιξε στο πρώτο ματς και έμεινε στην Αστάνα για να κάνει θεραπεία μηπως προλάβει το ματς στην Σλοβενία. Ερωτηματικό.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΟΠΑΠ

1 X 2 U 2,5 O 2,5 U 3,5 O 3,5 G NG 1X 12 X2
1.32 4.85 8.85 1.85 1.88 1.3 3.25 2.22 1.58 1.05 1.16 3.05
Σλοβενία - Καζακστάν / Εκτίμηση

Φυσικά οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο στη μάχη αυτή. Οι Καζάκοι όσο αξιόμαχοι και να είναι, δεν διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα. Είναι ένας όμιλος που φυσικά θα τους κουράσει και θα τους εξουθενώσει. Εκτός έδρας κιόλας χάνουν αρκετή από τη δυναμική τους. 1 & under 3.5 (1.83) στο Pamestoixima.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr